-
23 sierpnia 2006, czyli w najblizsza srode o godzinie 21:00 na Polu Mokotowskim odbedzie sie premierowy pokaz 15 minutowego filmiku "Urban Playground: Gra sie rozpoczela" dokumentujacego pierwsza rozgrywke z serii UP, ktora odbyla sie w grudniu 2005 roku. Dotychczas film widzialo tylko waskie grono agentow i osob uwiklanych w jego produkcje. Srodowy pokaz na wielkim dmuchanym ekranie bedzie pierwsza publiczna projekcja tego materialu. Liczba miejsc przeogromna, bo wszystko odbywa sie pod golym niebem w ramach cyklu spotkan plenerowych Polowka. Po "Urban Playground: Gra sie rozpoczela" zobaczymy "Broken Flowers" Jarmuscha. Zbierajcie swoje Gangi, znajomych, sasiadow, kogo sie da i uderzajcie w srode na Pole Mokotowskie. To najprawdopodbniej jedyna szansa na zobaczenie tego filmu na duzym ekranie. Bardzo duzym ekranie. A gdzie konkretnie odbedzie sie pokaz? Tego nie powiem, wierze ze sobie poradzicie, przeciez juz nie takie miejsca udawalo Wam sie odnalezc.; ) Powodzenia!
-
Anonim
-
Anonim
-
Lidia.
-
-
jot.
-
beatagreen
eee
a czy jest mozliwsoc zeby zamiescic ten filmik w internecie? bo ja chcialabym zobaczyc ale niestety za granica siedze? semp, da sie z tym cos zrobic? pliiiiz -
...
no własnie, wrzucisz gdzieś? bo kumplowi powiedziałem a on też teraz na obczyżnie a chciałby obejrzeć... -
abcd abcd
a mam takie głupie pytanie: gdzie konkretnie na Polach Mokotowskich? :D -
Lidia.
"A gdzie konkretnie odbedzie sie pokaz? Tego nie powiem, wierze ze sobie poradzicie, przeciez juz nie takie miejsca udawalo Wam sie odnalezc.; )"
szukaj, Szarik, szukaj :P -
Mów mi Łasic
-
carinae
-
longin
-
Krzysztof
-
jot.
-
beatagreen
-
Lidia.
cholera, nie bylam :P
ale na filmie bylam bo znajomi mnie zobaczyli i do mnie dzwonili zeby sie upewnic :P -
jot.