- 1
- 2
-
-
Anonim
to moze ja zaczne.
To byl moj ..drugi [wiem, wiem..wstyd] UP [wczesniej jakos nie moglem sie zebrac].
Podczas pierwszego (Sladami Zlego) blakalem sie tu i owdzie, natomiast podczas UP#6 zostala mi powierzona funcja agenta (thx to Semp, ziooom hehe).
Wrazenia? Super-pozytywne!
Swietni ludzie (dzieki za dzisiejszego browarka po grze), swietna atmosfera, tylko zal ze to juz koniec).
Pozdrawiam serdecznie. -
carinae
pelny wypas i godne zakonczenie serii. choc mam cicha nadzieje, ze to moze nie taki zupelny koniec?? ... -
Krzysztof
to byl moj drugi UP i to co mi sie najbardziej podobalo to dynamizm! :D nie bylo chwili wytchnienia, mnostwo kombinowania i biegania po okolicy. duzy plus! :) -
-
Aś...ik!
a kolega to chyba studiuje z moja siostrą :o
a wogole to chciałam rzec że karty były nie potasowane i sędzia przekupiony i dlatego został wylosowany nie własciwy kolor;P
aha. i dziękujemy panom kelnerom z restauracji gdzieś za empikeim którzy wskazali trzecią latarnię i kabel;)
generalnie: baaaardzo duzy +:) -
hehe, powiedz coś więcej o panach kelnerach
ogólnie wszelkie anegdotki z gry mile widziane :) -
Krzysztof
>a kolega to chyba studiuje z moja siostrą :o
prosze prosze... braciszek Uli? :>
co do anegdotek to przed 17:00 pewna babcia dowiadywala sie o co chodzi a zaraz na zakonczeniu ciekawi tez byli jacys arabowie co sie dzieje.
jesli chodzi o wrazenie to chyba najniezwyklejsza rzecz to bylo wyskoczenie nagle 200 osob z metra w UP5 :D i minu ludzi :) -
Aś...ik!
aaa...panowie kelnerzy juz z daleka zaczeli pokazywać w którą stronę iść i piekna polsczyzną wyrecytowali :"za trzecią latarnią spójrz w góre i idź za kablem":)chyba nie byliśmy pierwszymi którym pomogli:)
najlepsze to jak wczoraj już tak sennie się zaczeło robić...jakaś 17:10...i nagle krzyk: "JEST!!" i pościg:)
a miny ludzi są faktycznie nie do opisania:) trzeba było zobaczyć na własne oczy....
a braciszka sobie wypraszam;P -
...
co do panów arabów to zostało im wytłumaczone w inglisz o co biega i chyba byli zadowoleni. moze wyeksportują to do siebie :)
http://img138.imageshack.us/my.php?... -
Szakirr
A ja dziękuję za Wieżycę. Trafiło mi się gratisowe piwko od barmanów za to, że taką zgraję przyprowadziłam:)
A co do Czarnego Jana, to już go wrzuciłam do siebie na blog ( http://moich-kochankow-108.blog.pl/ ), znając obyczaje serwisu blog.pl to może na późny wieczór się już wyświetli.
Pozdrawiam. -
Łuk
dzieki za całokształt, teraz mogę z czystym sercem wyjechać na wakacje:) gierka udana (mało się co prawda nie zabiłem przy biegu po karty bo KTOŚ na mnie wpadł, ale było warto) pzdr
a propos Czarnego Jana: Mówił kiedy ta skała ma dolecieć do Warszawy?? bo ewentualnie dłużej w UK posiedzę;) -
Szakirr
Nie doleci, bo śledcza Żebroska wcześniej rozkoduje arcy kórwe morderce:) Chociaż nie wiadomo, może Semp o Skale wiedział i ze względu na Skałę ta edycja UP była edycją ostatnią:) Innego tłumaczenia na temat zakończenia UP nie przyjmuję. -
célibataire j.
ja powiem, że było po prostu genialnie :)
zabawa przednia, zagadki pomysłowe i naprawdę robiące wrażenie, na zwykłym szarym człowieczku :)
szkoda, że to teoretycznie ostatnia.
poczekamy, zobaczymy, może będą następne. dajmy organizatorom wreszcie jechać na wakacje :) -
célibataire j.
dziękuję wam, za chwile uśmiechu, radości, oderwania się od szarej rzeczywistości i 45cio minutowy powrót w krainę dzieciństwa :) -
delinka
Czytam i płaczę, bo byłam pewna ze będę a nie mogłam być.... mówcie jeszcze, chociaz poczytam... -
jot.
uśmiałam się, jak semp wytłumaczył 'ocean atlasa' :) wskazówka mylna, chociaż podobno ja jedna zinterpretowałam to aż tak naukowo i pobiegłam z Koleżanką pod Orbis :)
jak było? jak zwykle.... czyli super!
kiedy powtórka z rzucania światełkiem??
bo nie mogłam być w lipcu :(
-
Anonim
>i po ECAPie... w Zamościu napisała:
>kiedy powtórka z rzucania światełkiem??
hej.
Swiatelka sa narazie zawieszone. Semp wyjechal, materialow nie ma etc. Jesli cos sie wykluje to oczywiscie damy info :) -
jot.
-
Anonim
-
Anonim
a czy ja się w końcu dowiem, gdzie był ten punkt kontrolny z rozszyfrowanego szyfru??
bo jak mówili, to wrzawa taka była, że nie dosłyszałam i wciąż nie wiem...
spać po nocach nie mogę; )
ludzie oświećcie mnie!!!
p l e a s e!!
- 1
- 2