-
http://www.streetwars.net
Choć rzecz zupełnie inna, to jednak nieco w klimatach Urban Playground. Zgłaszamy się do gry, potem dostajemy kopertę z danymi na temat innego gracza i mamy 3 tygodnie, żeby go namierzyć i zastrzelić z pistoletu na wodę. Jak dla mnie pomysł bardzo fajny, grało w to ponad 100 osób zdaje się. Problemy są dwa:
1. Twórca gry nie zrobił jej jeszcze w Polsce (ale zrobil w USA i Wielkiej Brytanii)
2. Wejście do gry kosztuje 40 funtów, czyli około 240 złotych :) -
Lidia.
-
.Xaos
-
Lidia.
no, powiem Ci semp, ze to bardzo dobry pomsyl;]
zadziwiasz mnie, tyle obowiazkow, naprawde. Jestem z Ciebie dumna:) -
-
>.Xaos napisał
>To powiadasz, ze masz zamiar zostac polskim organizatorem ^^
>?
Nie, nie, tylko wklejam jako ciekawostkę :)
Zrobienie tego w Polsce nie na moją kieszeń, bo trzeba zaryzykować i zainwestować; ) Przygotowanie identyfikatorów plastikowych, kopert, zdjęć, promocja, bla bla :) -
Anonim
-
Lidia.
-
Nie wiem jak to jest z oficjalnością tej gry, ale gdybym ja robił coś takiego to przynajmniej najpierw bym napisał do twórców oryginału, że coś takiego marzy mi się w moim mieście. A używanie dokładnie takiej samej nazwy na stronie głównej i logotypu to też nie jest miła rzecz. No ale jakby nie było, dobrze że taka gra jest. Chętnie bym zagrał, ale niestety nie ma mnie w Warszawie przez znaczny czas wtedy. :-/
-
Lidia.
-
Nie wiem czy nie pogadali, ale tak sobie tylko spekuluję, bo pomysłodawca umieszcza na swojej stronie linki do gier w innych krajach z tego co widzę.
-
Anonim
w gazecie nawet o tym ostatnio pisali
tez nie bede mogl zagrac bo mnie nie bedzie w tym czasie
szkoda
hm, to co? moze zrobimy sobie taka gre w pazdzierniku dla UPowcow? -
Lidia.
ok, Ty prowadzisz:P
tzn gdyby nie data to ja naprawde z mila checia. Zostaje czekac do nastepnej edycji, jesli taka planuja :) -
Szakirr
-
.Xaos
>Szakira napisała:
>A mnie się marzy, żeby to mnie tropionio;]
Tylko Ciebie, nie przymierzajac, latwo zidentyfikowca na miescie : P