- 1
- 2
-
abcd abcd
oglądał ktoś?^^
przed chwilą na TVP1 w programie 5-10-15?; )
no no; )
P.S. Semp będziesz kiedyś sławny - ja Ci to mówię :P -
Lidia.
-
abcd abcd
moge napisac co bylo, aczkolwiek calego nie widzialam :P
po 1. był wywiad z Sempem mówiącym o zasadach UP#5; )
po 2. pokazywali bodajże UP#3 jak Semp (w czapce mikołaja:P) dawał nam karty gry; )
po 3. (ale to chyba bylo podstawione:P) pokazywali jakies dwie panny jak szly wzdluz galerii centrum, odnalazły słowo "szklanych" i potem pokazali cale haslo (z #1 lub #2)
ogolnie bardzo pozytywnie i konkretnie :) -
Anonim
-
-
Nie będziemy. Już nie raz UP było w mediach i wcale nie było tak, że po informacji w prasie czy radiu pojawiały się jakieś mega tłumy. Nadal motorem napędzającym machinę UP pozostają informacje przekazywane z ust do ust pomiedzy znajomymi. I tyle. Z resztą przed chwilą sprawdziłem z ciekawości liczbę osób na subksrypcji i wcale nie było jakiegoś wybitnego skoku.
-
Towarzysz ZwieRZak
no ale Semp mimo wszystko na 6 powinny być ze 3 osoby dystrybutujące karty do gry bo nawet na 5 było za dużo...(ze o 4 niewspomne(tylko fartem kumpel stanoł i ustawił za sobą kolejke :D ) -
Anonim
no no no... ja właśnie jestem chodzącym dowodem na to, że prasa (a pewnie i tv... jak sie domyślam, również - choć nie będę ręczyć głową, bo nie sprawdziłam tego empirycznie:) poszerza jednak grono uczestników... ja dowiedziałam się właśnie z gazety... gdyby nie to - ominęłaby mnie frajda przeskakiwania przez bramki w UP#5; )
to było COŚ...; )) -
Anonim
gdyby jednak zrobił sie tłum - proponuję podzielić całość na dwie grupy (np. w oparciu o kolor kartek) i wypuścić najpierw jednych, a np. 15 min później drugich... i dać im różne hasła (coby Ci "drudzy" nie poszli na łatwiznę i nie wyszli sobie wcześniej, żeby dojść szybciej:)
wszystko rzecz jasna zależy jeszcze od Organizatorów oraz mniejsca kolejnego UP... jednak w warunkach podobnych do UP#5 - to by się sprawdziło...
polecam przemyśleniu; ))
[prawa autorskie do pomysłu oddam gratis! :]]] -
Hasła muszą być z pewnych względów takie same.; )
Plansza do UP#6 jest dosyć duża. Damy radę; )
http://www.youtube.com/watch?v=pLz2... -
Anonim
ok, przyjmuję do wiadomości; )
duża - przymnajmniej teoretycznie - była i ta w UP#5...
ale co byś powiedział, jakby tak - nie daj boże - liczba uczestników w UP#5 była 4 x większa??; ))
-
Właśnie w UP#5 była tylko pozornie duża. Traktowałem ją jak bardzo małą, bo miała wąskie gardło w postaci metra.
-
Towarzysz ZwieRZak
ale i tak był mega sajgon z kartami!!!!!!!!!! tłok tłok i jeszcze raz tłok!! mało mnie nie zgnietli... mówie 3 osoby rozdające karty to w sumie byłby najlepszy pomysł... -
Anonim
Panie Janie Onufry Zagłobo herbu Wczele Niewdzięczne miasto... czepiasz się troszkę; ]]
... to przecież takie drobiazgi... daj spokój Chłopakowi...; ]]
następnym razem zrób jak ja - zajdź go od tyłu będzie Ci łatiwej; P -
A bo rozmowa cały czas kartek dotyczy? Wybaczcie, nie doczytałem i myślałem że zeszło już na temat ilości graczy na metra kwadratowy i kwestię taką czy plansza nie jest za mała. Tzn. mam świadomość, że zawsze przy kartkach jest ścisk, ale to też jest pewien urok tej gry. Pewnie, że teoretycznie da się to zmienić, tylko pytanie czy naprawdę tego chcecie :)
-
Agnieszka
Chciałam tylko sprostować odnośnie 5-10-15 :P Kawałki filmów były autentyczne i pochodzily z Filmu o UP#1; ) Jestem jedną z tych "panien" które znalazły słowo "szklanych" :P i mogę to poświadczyć osobiście :P -
abcd abcd
>Nie chce mi się napisała:
>Chciałam tylko sprostować odnośnie 5-10-15 :P
>Kawałki filmów były autentyczne i pochodzily
>z Filmu o UP#1; ) Jestem jedną z tych "panien"
>które znalazły słowo "szklanych" :P i
>mogę to poświadczyć osobiście :P
aha :) a to dobrze, że się tu odezwałaś; ) dla mnie to serio wyglądało, jak odegrane :P -
Lidia.
"Moze juz czas...wejsc do gry" <lol> :)
Sempie- to bylo Twoje 5 minut:P -
A ja dodam, że premiera tego filmiku nastąpi... za jakiś czas :D Dziewczyny odwaliły kawał dobrej roboty na montażu i naprawdę warto zobaczyć efekt!
-
Towarzysz ZwieRZak
nie no nie czepiam się... ale ten ścisk troche jest przegięty... wiadomo fajna zajawka! ale fajniejsza była z bramkami w metrzei falą ludzi :D -
Anonim
>semp napisał
>A bo rozmowa cały czas kartek dotyczy? Wybaczcie, nie
>doczytałem i myślałem że zeszło
>już na temat ilości graczy na metra kwadratowy i
>kwestię taką czy plansza nie jest za mała.
A i dobrze!! - bo nasza rozmowa była/ jest dwupłaszczyznowa... ze mną o ilości graczy na m2 a z Panem Janem Onufrym o ilości rozdających kartki...
Nie pogubiłeś się semp;)
- 1
- 2