-
Anonim
-
Grono.Net
Chyba mi się nie zdarzyło.
Może podrzucisz jakieś tytuły- pewnie znów znadinterpretowałam i okaże się, że Kompleks Portnoya Rotha, Lolita Nabokova i Kroki Kosińskiego, wbrew temu, co sądzę, mieszczą się w zadanej kategorii. -
Anonim
-
Anonim
no dokładnie ale jeszcze "Anna J. - pamiętnik", "Letnia przygoda z hydraulikiem" i "Ale duzy!". nie czytałaś? -
-
Grono.Net
-
Anonim
mistrzynia niepodwazalna jest Xaviera Hollander-nimfomanka,ktora spisala swoje przygody i wydala je w wieeeelu ksiazkach...
w Polsce byly tylko 2 jej utwory przetlumaczone..."Happy Hooker" i "In 69 days around the world"...w zyciu nie czytalam tak cudownie opowiadanych przygod seksualnych i dewiacji...rewelacja...;)
mozna sciagnac z osiolka:) -
Generał Daimos
-
Anonim
no proste. albo "Wielki Pisior" Mickiewicza... to jest prawdziwa poezja -
Grono.Net
Heh, przypomniałeś mi Trzynastą księgę, cała klasa siedziała w ciszy, kazali mi to czytać na głos (coś niby że mam przyzwoitą(sic!) dykcję), ale byliśmy już dobrze ukształtowani przez Bravo- wielkie rozczarowanie. -
Anonim
-
Boom
Devilka podrzuc mi cos na e-mail :>
A XIII ksiega troche banalna <LOL>
A z ksiazek o seksie to tylko mi przychodzi na mysl Czarny Hotel -
Anonim
Soltys,to poprosze mail na priva:)
ma na kompie tylko jedna jej ksiazke na razie...:/ -
Anonim
-
Amalthea
-
Setsuka
" Pochwała macochy" M.V.LLosa- książka zapowiada się niewinnie.ale... -
Eve
-
przez majtki
"sperma na suficie", "wilgotna przez całe lato","Lindy i Szeryf", "Jak uatrakcyjnić swoje życie seksualne", "Daj mu rozkosz", "niezajomy brunet", "misja: Pochwa Moniki", "oswojony penis" więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie szczerze żałuje postanawiam sie poprawić :P , a obecnie jestem w trakcie czytania " Ejakulacji u kobiet" -
Anonim
-
Kasia
-
Anonim
Kotku, Ty mówiłaś jeszcze że lubisz wiersz "Duży i czerwony" Norwida...
- Przeglądaj grona w kategorii Książka
- Przeglądaj grona w okolicy Słupno
- Załóż własne grono tematyczne