- 1
- 2
-
mógłby ktoś mnei oświecić co się dzieje z legitymacja po obronie? oddajemy ją czy jest ważna do października???
-
apl. radc. Martinezz; )
a fuj wazna do paźdz. nic nie oddajemy; ) dlatego tak czesto studentom V roku "giną" legitki ze pozniej je na lewo sie podbija; ) -
oj Marcinku, a powaznie jak to jest? :) bo ja nie mam zamiaru bez znizek przemieszczac sie mpk :)
-
apl. radc. Martinezz; )
-
-
zwłaszcza gdy w tym samym czasie tato bedzie się nim przemieszczał; )
-
Anonim
legitki po zdaniu, sa przecinane i jedna polowke dostajesz na pamiatke :) ... of course ta ze zdjeciem :) -
kama
Madzia'zgub' ja juz teraz, bo bedziezsz musiala dac ogloszenie do gazety, ze Ci zginela(to czesc procedury u nas, w najlepszym z dziekanatow swiata ), potem wyrobia Ci nowa etc . no i ja bedziesz musiala zdac.
Marcin ma racje, to 'zwyczaj ' na tych studiach; ))
pozdrowki z STB -
a nie wystarczy potwierdzenie od policji, że zglosilam np kradziez?; )
heh, a powaznie, to juz chyba za malo czasu mam zeby gubic, zreszta oni przeciez wiedza ze to celowe, jakos bym nie mogla spojrzec babce w dziekanacie w oczy :>
licze naiwnie, ze jednak nie zabieraja tej legitymacji; ) -
apl. radc. Martinezz; )
nie to jak koniec studiów prawa zaczynać od poświadczenia nieprawdy; ) to zdaje sie przestępstwo ?; ) -
-
kama
no tak, ale mozesz to uznac za prawo zwyczajowe; ) sama bede miala ten sam problem, wiec Cie rozumie, ale chyba innego wyjscia nie ma ... jesli chce sie miec zniki do października -
ja chyba przejde sie do dziekanatu i podpytam :>
bo znajomi jakos mieli dalej legitymacje, sama wiec juz nie wiem jak to jest..
oczywiscie dam znac :)) -
juz wszystko wiem :]
legitymację oddaje się po rozdaniu dyplomów, czyli gdzies okolo grudnia (?) :)
tak wiec spokojnie mozemy korzystac ze znizek jeszcze przez kilka miesiecy :D:D -
kama
Ach te rozkosze dziekanatowe, kopalnia wiedzy zyciowej i nie tylko, zrodlo nieustajacej radosci i wiedzy. :DDD
Kurcze myslalam ze sie ja oddaje razem z indeksem ??
Hmmm
Pozdrow koniecznie Pania Bozenke; )
no a Misiek powiadomiony . -
Nati
ja nie chce oddawac legitymacji! chce miec pamiatke.... :/
a propos pani Bozenki i dziekanatu. sprawdzcie sobie protokoly na obrone i srednia. mi policzyli, a cos mi nie zgadzala sie ta srednia. no i ide i mowie, ze mam lepsza srednia
one: wszystko sie zgadza. jak pani liczy tradycyjna metoda, tzn kalkulatorem (sic!), to inaczej wychodzi, niz jak komputer liczy.
ja zbaranialam, bo ajk moga mi ywjsc rozne srednie w zaleznosci od metody liczenia i sie kloce, bo obrona za plo godziny, a potem juz mi nie zmienia tej sredniej i bedzie po ptokach, no i ok licza jeszcze raz "tradycyjna metoda" i w koncu wychodzi im wynik jeszzce lepszy od tego obliczanego przeze mnie :)
ale to sie odnosi raczej do erasmusów, bo tam mi nie wszystko wliczali, tak wiec kama wszystko sobie dokladnie policz!! -
gartuluje Natalio :))
a jak to sie w ogole oblicza? bo ja juz indeks oddalam i sobie nie policzylam :/
zobaczyny co mi wylicza za tydzien :]
Kama powiedz miskowi zeby sie pospieszyl to szybciej dostaniesz :) zeskanowalabym, ale tego dosc duzo jest :(((
a indeks oddajesz tydzien przed obrona, gdybys w tym samym czasie miala oddac legitymacje to byloby bez sensu bo nadal jestes studentem :>
rozmawialam dzis z Wojtkiem i mnie o swiecil, a potem panie w dziekanacie potwierdzily, wiec jest git; ) -
Nati
liczysz egzaminy plus seminaria bez wf-u,
no ale pamietasz chyba jakie mials oceny. choc moze byc problem z przypomnieniem sobie wszystkich egzaminow... -
chyba bede sie posilkowac ta karteczka z totolotkiem co to nam pozwolili zabrac; )
a licze tak normalnie- dodaje i dziele wszystko, nie?:> bo slyszalam cos o specjalnych metodach liczenia (???) a oceny z obrony to wliczam tez potem do tego? -
Nati
no, karteczka dala rade, wymiieklam jak ja zobaczylam... a jeszzce bardziej dostawlam szalu, ajk musialam sie w nia wczytywac
srednia liczysz normalnie jak Ci mowilam(egz +sem bez wf)
masz np 4.5
potem masz obrone i dostajesz ocene za prace i obrone np 5 i 5 - dodajesz je do siebie i dzielisz na 2, wiec wychodzi 5
i ta 5 dodajesz do 4.5 i masz 9.5
teraz to dzielisz na 2 i masz 4.75
nie wiem czy 5 na dyplomie zaczyna sie od 4.75 czy 4.76
wprawdzie slyszalam,z emaja ponoc doliczac ajkies punkty, jak mials srednia 4.0 na 4 i 5tym roku, ale dzis sie to chyba nie sprawdzilo i dziewczyny mialy koncowa ocene 4,5 -
dzieki, jak troche psychicznie odsapne to policze sobie to wszystko :)
tymczasem moim głownym problemem przed obrona jest brak marynarki!!!
poleccie mi jakis sklep bo juz nie mam sily :(
- 1
- 2