UniWroc - Prawo [183]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zimny

Dla rozruszania forum:
    Słyszałem jakiś czas temu od znajomego "meca" ze na naszym kochanym wydziale organizowano swego czasu konkurs na miss wydziału (chwalił się bo kiedyś jego żona wygrała) co wy na to? może by tak ten pomysł odświeżyć? Ja jestem za, co prawda raczej odbędzie się to nie za mojej kadencji ale cóż ... idea jest szczytna :)))
  • lena

za mojej niestety tez nie; )
    ja proponuje jeszcze wybory mistera, w końcu mamy równouprawnienie :]
  • kama

co do mistera to nie mam nic przeciwko; )

podobno u nas ma sie cenic przede wszystkim wiedze, ale estetyka podobno tez jest wazna . Zreszta na naszym wydziale jest najwiekszy chyba odsetek modelek, fotmodelek itp ..

generalnie pomysl jest mi obojetny

• Zimny

Mnie generalnie obojętny jest pomysł z wyborem mistera :)) ale dość generalizowania-
    Lena gdybyś zdążyła wystartować masz mój głos :))
  • lena

@Zimny- dzięki :D
    ja już skończyłam ten wydział i raczej nie wystartuję; )

------------------------------ ------------------------
    a co do mistera, to wśród młodszych roczników jest wielu fajnych chłopców, mówie Ci Kama, jest w czym wybierać; ) nie to co u nas; )
  • kama

to chyba nam nie bedzie wypadalo, kto wie moze ich bedziemy potem meczyly ???
  • lena

hehe, zwłaszcza na konsultacjach; ) chyba poważniej pomyślę nad tym doktoratem; )
  • kama

ja mam rozmowe w next saturday .
    a mysle o podwojnym, biedni studenci; )))
  • Nati

lenus, wiemy dobrze o tym z kama, ze wsrod mlodszych rocznikow jest wielu fajnych studentow....; P

a co do tych wyborow, hmmm ze studentami moze byc problem, nie znam za bardzo ninnych rocznikow niz moj, moze glosujmy na wykladowcow, a kryterium bedzie tym razem wyglad :)
  • kama

ja jestem za , ale oddzielnie faceci i kobiety prawda ???? Czy mamy opisać za co kadre naukowa wybieramy ??? kisss z PE

• Nati

no kama no! jak to za co? za wyglad!! seksapil!! figure!! nogi, tylek, itp :)))

hmmmm, prawde mowiac, to nie wiem czy bedzie latwo cos wyszukac...; )
  • kama

dr Michal Blachut= za usmiech , okulary i aparycje , niezwykle inteligetne spojrzenie, i geneeralnie za dobroc bijaca oid niego, no poprostu wyglada jak porzadny, inteligetny facet - tres beau; )))) to moj no 1 ,

dr Lesniak - bo ma cos w sobie ,nie wiem dlaczego ,ale jest ogluszajaco przystojny

to chyba wszyscy , ktorzy teraz mi przychodza do glowy.

Ale jestem okropna bbrrr
  • Nati

dr szostak - moim zdaniem jest nieeeeezwykle seksowny
  • lena

ja nie mam na kogo zagłosować, bo nikt z wykładowców mi się nie podoba :(
    za "normalność" i wyluzowanie (w wyglądzie) ewentulalnie głos dla Michasia Bąby; ), ale twarz, nogi, tyłek czy co tam, to chyba nie sa u niego misterowate; )... chociaż z tych trzech rzeczy to tylko twarzy przyjrzałam się z bliska; )
  • Nati

rzeczywiscie, dorzucam magistra babe za wzrost, twarz, fryzure i ciuchy :)
  • kama

ja nie protestuje, ale chcialam zauwazyc , ze mogly byscie popuscic wodze fantazji !!!!
    Ja zdazylam juz maile sprawdzic, a wy jeszcze nic nie wymysl;ilyscie ???

Ja biegne do serwisu finansowego ,a wyp z laski swojej napiszcie na kim bede przez caly tydzine mogla "zawiesic oko"
  • Anonim

Widzę, że z Miss Wydziału Zrobił się Mister.
    Cóż widać kto przeważa na tym gronie:)
  • Nati

jak mam popusccic wodze fantazji?? jezeli tak to popuszczam i juz widze przeseksownego profesora np bocia w szarfie z napisem mister wydzialu <lol>

• lena

prof. Boć to jeszcze by uszedl w tej szrfie, ale prof. Mądrzak.... :D huhu, rozmarzyłam się :P
  • kama

Nati, wymyslilas temat i tylko szostak, a Lenka ( sliczne zdjecie, prosze przeslac mi na gmail) tylko Michasia Babe, no dziewczyny ?

To az tak strasznie sie u nas zrobilo????

GDZIE CI MEZCZYZNI ??????

A co do Profesora Bociam to nie robimy konkursu na pracownika naukowego z najwiekszym poczuciem humoru >....

| |

Witam Wszystkich Studentów..... Prawa :) Zapraszam do dyskusji na temat naszego kochanego uniwer...

"AP EDUKACJA" Policealna Szkoła Rozwoju Zawodowego we Wrocławiu

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)