Uniwersytet Łódzki [2302]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • myszka

hej :) wiecie może kiedy będą znane wyniki rekrutacji ? jeśli jest ( ew. będzie) tu ktoś kto się dostanie to chciałabym wiedzieć ile trzeba mieć punktów :) z góry thx
  • Anonim

ale na jaki kierunek?? wiem tylko tyle co mozna sie dowiedziec na stronce UŁ,
    zapewne wyniki będa podane po ostatnich egzaminach wstępnych, wiec troche to jeszcze potrwa, bo wiem ze niektóre egz są w sierpniu :)
  • ulka koszulka :)

w sierpniu???/ czy ty zartujesz???? czy naprawde n ul to jakies dziwolagi??? co to za ludzie zeby wyniki rekrutacji byly dopiero w sierpniu!!! przeciez nikt nie bedzie tyle czekal:/ wrrr juz dostaje jakis uprzedzen do tej uczelni!!!
  • łuki :]

hm 18 i 19 lipca są egzaminy na politologię. lista przyjętych ma być ogłoszona najpóźniej 2 tygodnie po egzaminach. więc przyjdzie jeszcze troszkę poczekać...
  • Anonim

na hist sztuki egzamin jest 2 sierpnia; )
  • dryncia

na filozofie tez jest 2
  • Anonim

pszeprszm, dzis dostalem zawiadomienie ze egz jest jednak 3 sierpnia :|
  • Grono.Net

u mnie na psychologie rowniez zaczynaja sie w sierpniu...sparalizowalo mi to absolutnie najdluzsze wakacje w zyciu...
  • myszka

ale myślicie, że będą czekać, aż się skońćzą wszystkie egzaminy? na europiestykę są 15 lipca, chyba nie będą trzymać kandydatów w niepewności przez taki długi czas?

e... komisje są wydziałowe lub kierunkowe, więc każdy wydział/kierunek ogłasza sam wyniki rekrutacji. poza tym czytaliście chyba; p - po dwóch tygodnaich od zakończenia rekrutacji na danym kierunku znane będą wyniki. :]
    więc jeśli 15 lipca zakończyła się rekr. na europeistyce, to najpóźniej 29 lipca powinnaś dostać list z wynikami, lista osób przyjętych powinna być opublikowana w internecie także w przeciągu tych dwóch tygodni. :)
  • ulka koszulka :)

kiedy beda te wyniki????????????? to juz bezczelnosc!!!!!!!!! ile mozna czekac!!!!!!!

z socjologii podobno już sa, ale jeszcze listu nie dostałem; | a na stronie uniwersytetu w ogóle nie mogę się do nich dostać; )
    pozostaje czekać :P w końcu ile czasu może iść list...; ]

http://www.uni.lodz.pl/portal/downl... tu masz wyniki europeistyki
  • innocent witch

ja też czekam na wyniki z socjologii i na egzamin na psychologie, a ile macie punktów na socjologie?

hm z moich obliczeń wynika, że mam 600.
  • innocent witch

jakim cudem masz tyle punktów?

z matury z angielskiego byłem zwolniony, a z ustnej z polskiego mam na maturze 6.
    [matura 2004]
  • innocent witch

czyli masz miejsce zapewnione... a wybierasz się na tę socjologię czy raczej zwolnisz miejsce? ja nie miałam szczęscia pisac starej matury i mam nieco mniej punktów...łeeeee dołujesz mnie

tak, socjologię wezmę jako drugi fakultet. :)
    a czy stara to takie szczęście to ja nie wiem... szczerze mówiąc wolałem pisać nową, ale nie dane mi było dokonać takiego wyboru.
    hmmm no to ile masz punktów? :)
  • innocent witch

No to chyba podeptałeś właśnie moje marzenia o studiowaniu; ). Wiesz my z nową maturą nie mamy zbyt wielkiej szansy na 600 i tym sposobem jesteśmy na straconej pozycji...
| |

...:::Grono studentów (i nie tylko;) najukochańszego Uniwersyteciku Łódzkiego:::.. Studencki P...

Uniwersytet Łódzki

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)