United States of America [440]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KOSAnia

Jeżeli mówią wam coś te słowa to błagam pomóżcie! Sześć lat temu byłam w USA w ramach programu „Academic Year in America”. Chodziłam do amerykańskiego liceum i mieszkałam z amerykańską rodziną. No i wymyśliłam sobie, że napiszę o tym pracę magisterską. Dwa lata na to poświęciłam, a teraz jestem w kropce. Nie mam wystarczająco dużo chętnych osób, które odpowiedzą na kilka moich pytań.
    Błagam pomóżcie! Jeżeli byliście kiedykolwiek w Stanach i mieszkaliście z miejscową rodzina lub chodziliście tam do liceum napiszcie do mnie. Zajmie wam to tylko chwilkę a dla mnie to będzie wybawienie. Proszę napiszcie na adres annakossowska@wp.pl , albo skontaktujcie się ze mną przez grono. Z góry dziękuję!
  • Seattle82m

napisalem cos i mi nie wkeilo wiec nie bede raz jeszcze pisac.. ale odezwij sie do mnie na maila albo gg to sprobuje ci pomoc a mysle ze jestem troche w stanie. Sam mieszkalem tutaj przez rok i chodzilem do liceum (exchange student program) .. i znam dwie osoby ktore rowniez tu byly i chodzily do liceum i nota bene mieszkaly u tej samej rodziny co ja (i sa rowniez z Warszawy ).
    A odnosnie pracy magisterskiej to wspolczuje. Pamietam jak sam sie ze swoja meczylem a tez dotyczyla USA ( "Modele jednostek samorzadu terytorialnego w Polsce i USA" ) :)
  • Anonim

tez bylem i podpowiem jak cos;p
  • Seattle82m

Zaoferowalem swoja pomoc ale nie otrzymalem odpowiedzi, zastanawiam sie wiec czy dziewczyna rzeczywiscie tak desperacko potrzebuje pomocy...hmmm :-/
  • KACZOR

hehehe dokładnie...
  • Seattle82m

nie interesuje sie to i moja ochota pomocy ginie smiercia naturalna (i dobrze, zaoszczedze troche czasu)
| |

(...) So it will be with the current American global preponderance. It, too, will fade at some point...

Fotki

Miejsca grona (0)