UNICAR Capoeira Warszawa [71]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *

Pojawily sie pierwsze informacje o corocznym obozie w Mielnie!:
    OBÓZ SZKOLENIOWY UNICAR MIELNO 2010

Drodzy capoeiristas!

Zapraszamy do udziału w obozie szkoleniowym capoeira, zarówno ćwiczących w UNICAR capoeira jak i w innych grupach oraz początkujących chcących rozpocząć przygodę z capoeira.

Nasze obozy mają już bogatą i wieloletnią tradycję oraz wiernych uczestników. Jeszcze nie rozstrzygnięta jest sprawa co do prowadzących zajęcia.

W planach mamy:
    Prof. Arrois
    Prof. Dinosauro
    Prof. Tamarindo
    Instr. Cavalete
    Prof. Secao

Szczegółowy skład podamy niezwłocznie po dokonaniu ostatecznych ustaleń.
    Obóz odbędzie się w Mielnie w Centralnym Ośrodku Szkolenia LZS. Ośrodek położony jest 60 metrów od morza. Zacienioną leśną alejką, wśród wydm wiedzie ścieżka na słoneczną, bałtycką plażę. Noclegi możliwe są w pokojach 3 i 4 osobowych znajdujących się w kilku budynkach położonych obok siebie. Pokoje połączone są balkonami co sprzyja integracji. łazienki i prysznice na korytarzach.
    Wyżywienie w stołówce na terenie ośrodka. Ośrodek posiada infrastrukturę przeznaczoną dla grup sportowych: salkę treningową, sale konferencyjne ze sprzętem audiowizualnym i projektorami. Poza tym plac z ławkami, dwa murowane grille i dużą przestrzeń.

Bezpośrednie sąsiedztwo stadionu daje możliwość rozgrywania meczy, czy też korzystania z niego podczas treningów.

W czasie obozu w ciągu dnia odbywać się będzie do 3 treningów, z czego jeden na ogromnej hali sportowej OSIR pod okiem brazylijskich gości.
    Poza zajęciami sportowymi zgłębiać będziemy podczas wykładów tradycje i rytuały capoeira , będziemy brać udział w zajęciach muzycznych, tanecznych itp. Na terenie ośrodka odbywać się będą liczne Rodas.

Dla dorosłych po ciężkim dniu pracy Mielno oferuje liczne rozrywki i atrakcje. Bogata infrastruktura turystyczna, gastronomiczna , liczne kluby i dyskoteki zapewniają miłe spędzanie wolnego czasu.

Orientacyjny program dnia:
    8.00 rozruch poranny, bieg i naciąg (przygotowanie do treningów)
    8.30 śniadanie
    10.00-11.30 trening w terenie lub na plaży(ogólnorozwojowy, siła wytrzymałość, kondycja). W przypadku bardzo dobrej pogody czas na opalanie.
    13,00 obiad
    15.00-17.00 trening na hali sportowej (technika, taktyka, rodzaje jogo itp.)
    18.00 - kolacja
    19.30 zajęcia na plaży (akrobacje, samoobrona)
    Oczywiście nie jest to ścisły program dnia, nie obejmuje zajęć dodatkowych.
    (maculele, samba de roda, zajęcia muzyczne, wykłady itp.)

I turnus 28.06.2010 - 11.07.2010
    II turnus 12.07.2010 - 25.07.2010

Przykładowe ceny obozu:
    Pełny turnus 1250 PLN
    2 pełne turnusy 2400 PLN + 70 PLN za dzień pomiędzy turnusami.
    7 dni 850 PLN

Minimalny czas pobytu na obozie to 7 dni.

W cenie:
    - noclegi w pokojach 3 i 4 osobowych
    - wyżywienie, 3 posiłki dziennie
    - kadra trenerska i treningi
    - hala sportowa
    - ubezpieczenie

Przejazd nie wliczony w cenę obozu, z niektórych miast będą organizowane przejazdy grup. (powyżej 20 osób)

REZERWACJA WSTĘPNA MAILEM NA ADRES gala2@go2.pl
    KAŻDA OSOBA REZERWUJĄCA OTRZYMA MAIL ZWROTNY Z NUMEREM REZERWACJI I POTWIERDZENIEM.
    REZERWACJA NABIERA MOCY W MOMENCIE WPŁATY ZALICZKI 200 PLN.
    ZAPISY TRWAJĄ DO WYCZERPANIA MIEJSC.
    Zaliczki proszę wpłacać na konto poniżej. W tytule proszę podać numer rezerwacji.
    GRUPO MAGIA, KLAUDIA FABA, DMOWSKIEGO 46A/12 41-219 SOSNOWIEC
    97102024980000870200227546

Szczegóły dotyczące ośrodka
    http://www.lzs.ta.pl

Informacja i zapisy:
    509029507
    gala2@go2.pl
  • mnich

Kto się wybiera i na który turnus?? Ja ze swojej strony napiszę, że w tym roku na 99% zawitam na pierwszy turnus.
  • Iúna

Drugi
  • Anonim

też drugi zapewne...
  • *

prawdopodobnie drugi....
  • Cabelo

raczej drugi
  • ...

oba jak zdam; p czyli żaden
  • Cabelo

no to faktycznie żaden, jak tu siedzisz o 9 :-)
  • ...

jo tam 1 chemia; p a z niej cudem mam 3 bo pani jest ślepa i tępa
  • aska/tigresa

U mnie w grę wchodzi 2 turnus, może 2 tyg - generalnie kompletnie nic pewnego; )
  • *

Mam pytanie do osób jadących na drugi turnus - Jak sie wybieracie do Mielna?? I czy jedzie ktoś może nocnym pks'em w niedziele?
  • Mrs. K0210L0VA

owszem, jedzie :)
  • *

Eh; ) Ale ja niestety tak nie jade jednak :) Do zobaczenia jutro o 14 :)
  • mnich

W końcu udało mi się wrzucić filmiki z mojego pobytu na obozie w Mielnie

http://www.megaupload.com/?d=D9X3VG... - Roda Angola-Uliczna
    http://www.megaupload.com/?d=138B92... - Sobotnia Roda Końcowa i Pokazy
    http://www.megaupload.com/?d=F4RE1S... - Roda na Promenadzie
    http://www.megaupload.com/?d=GYC6MC... - Zawody

/mnich
  • aska/tigresa

może jakieś linki do zdjęć z obozu?; )
  • *

nie mam kasy na powiększenie transferu gdziekolwiek. Jak ktoś chce zdjęcia to pendrive najlepiej mi dać; p.
| |

To grono jest wynikiem działania przez prawie dwa lata prywatnego grona o tej samej nazwie. Nares...

Fotki

Miejsca grona (3)