-
Ciornij Skolopiendr
Czy bedziecie glosowac na UPR w najbliozszych wyborach? Ostatnio o tym myslalem i doszedlem do wniosku ze nie moglbym zyc z tym ze oddalem glos na PIS czy PO czy nawet SLD . -
Krzysztof ssssssssssssss
-
Ciornij Skolopiendr
-
Anonim
-
-
I AMSTERDAM
Problem w tym, że na pewno wielu by zaglosowalo na UPR ale boja sie ze ich glos pojdzie na marne bo UPRu nie ma w ogole w TV. Prawda jest taka ze posrod ludzi interesujacych sie naprawde polityką, Polską partia ta jest znana, ale pośród pospulstwa ktore karmi sie co 4 lata obietnicami wyborczymi i populizem partii takich jak UW, AWS, SLD, SdPL, PiS, PSL, PO, Samoobrony i innych nie jest znana a nawet jest osmieszana ,,bo nie ma jej na Jedynce czy Dwójce". -
michau
Dokładnie tak. Ja mam z tym problem w moim LO. Jestem można powiedzieć wytykany palcami i wyśmiewany tylko za to, że partia w którą wierzę ma poparcie społeczne rzędu 3%. Wiara w liczby na razie rządzi... -
Anonim
-
Ania
Ja glosuje na UPR odkad dysponuje "prawem wyborczym" i to sie nie zmieni. MOi znajomi tez nie moga tego pojac, a wrecz obdarzaja mnie wielce interesujacymi i nowatorskimi epitetami. Najbardziej zaciekli sa ci "tolerancyjni", ktorym niestety braknie "tolerancji" dla ludzi pragnacych "normalnosci". Nie jestesmy "modni", i nie wiem jak wy ale ja sie tym na pewno nie bede przejmowac, i jak zwykle oddam swoj glos na UPR. To z reszta jest cos nie tak.... -
Anonim
Niestey po ostanich przepychankach w Upeerze mam poważne wątpliwości co sensu głosowania na tę partie... zobaczy się jeszcze jak Platforma JKM pokaże coś wiecej niz tylko zamiar walki z paroma B... ale dzieki Bogu jeszcze troche czasu zostalo na decyzje! -
Anonim
Ja glosuję na P-JKM (UPR chyba wystartuje z tej listy), ewentualnie LPR. -
Zulus
-
Adamsoft
-
Anonim
-
sssiku..
Na LPR to gaczej nie warto marnowac tuszu i kartki aby oddac głos, a na UPR i owszem.... tyle tylko ze moj głos nie zmieni losu UPR i raczej jej przedstawiciele nie zasiada w Sejmie :[ -
Ciornij Skolopiendr
LPR niby ma ciekawe te wartości i otoczkę ale jak na mnie jeżeli chodzi o ekonomię są na równi z Millerem i całym SLD. -
sssiku..
-
ALI
LPR ??? a gdzie u niej ta tolerancja o ktorej w innych topicach piszecie. K***a jak slysze o bojowkach i calej tej mlodzierzy wszechpolskiej to zakrapia o faszyzm na ktory jeszcze ten glupek kaczynski pozwala. A za pochod przeciw homofobii (niby nie bylo na niego zgody ale w kazdym normalnym kraju jest byla i bedzie gdzie nie ma zadym i rozrob - to na mecze powinni sie zadne nie zgadzac )poleca teraz glowy bo No szok jesli nie upr to lpr - co to ma byc ??? Pojebalo was? -
ALI
... poleca teraz glowy bo giertych ktory "niby" taki prawy czlowiek musi znow byc na piedestale i ciegle w tv by mu wskazniki w gore poszly Zreszta Kaczynski podobnie a mialem kiedys o nim inne zdanie ... -
Anonim
Czlowieku ja wiem, że fajnie jest rzucić hasłem "faszysci", ale jak większość społeczeństwa nie wiesz zapewne co to znaczy faszyzm. -
ALI
Moze nie do konca poprawnie sie wyrazilem ale faszyzm to ruch antydemokratyczny a demokracja to jak sama nazwa wskazuje pozwala glosic wolnosci roznej masci nie ?