-
panna J.
ja tylko praktycznie na housiki do underka chodze;]..wiec kto sie jutro wybiera... -
#21 Maliniak
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
-
Anonim
-
Anonim
-
panna J.
heheh..no tak..kiedys chodzilam tylko na czarna.ale teraz jakos housiki sa grane..wiec ja zapraszam...;] -
Lq
-
Ray Jay
-
panna J.
odsobiscie nie sadze ze lepsze...nie kreca mnie odsztyftowane gorace 16...poza tym ..wole housy.. -
Lq
Hmmm jakos rzadko widuje goraca 17 juz nie wspomne o 16 :P Chyba ze sie dobrze maskuja; )
Housy; ) tez moga byc tyle ze w tygodniu to ja raczej czasu nie mam; ( Wiec zapraszamy w sobotke na dol na pewno nas znajdziesz; ) -
#21 Maliniak
Bubu, ale przeciez bedziesz sie bawic z nami, a nie z odsztyftowanymi, goracymi 16-tkami (jezeli w ogole takie bywaja) hehehe :))) -
Lq
-
Anonim
ta malin może i niejesteś gorącą 16 ale na taką wygladasz szczególnie w parze z ogim -
Anonim
-
Anonim
-
#21 Maliniak
Hehehehe co za jelopy :)))))))))))))))
A ja chcialem tak dobrze :PPPPPPPPP -
Grono.Net
-
Anonim
-
panna J.
ech...:nie no na cvzarna chodziBam przez dluuugi czas..teraz rzadko...byBam zawsze praktycznie w srode i sobote..;]...ale cóz..teraz wtorki...wiec ja zaporaszam..tyz jest fajnie.....:PPPPPPPPPPPPPPP
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne