underground [1872]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • panna J.

ja tylko praktycznie na housiki do underka chodze;]..wiec kto sie jutro wybiera...
  • #21 Maliniak

Ale z nami w srody i soboty jest duzo ciekawiej :)))))
  • Grono.Net

szczegolnie jak wezmiesz ze soba te swoje froty
  • Grono.Net

szczegolnie jak wezmiesz ze soba te swoje froty
  • Anonim

Krzysztof sie znowu upił
  • Anonim

nie on poprostu już taki jest głupi kiep
  • panna J.

heheh..no tak..kiedys chodzilam tylko na czarna.ale teraz jakos housiki sa grane..wiec ja zapraszam...;]
  • Lq

W sobotky lepsze towarzystwo przychodzi; )
  • Ray Jay

nie wiem czy nie najlepsze :]
  • panna J.

odsobiscie nie sadze ze lepsze...nie kreca mnie odsztyftowane gorace 16...poza tym ..wole housy..
  • Lq

Hmmm jakos rzadko widuje goraca 17 juz nie wspomne o 16 :P Chyba ze sie dobrze maskuja; )

Housy; ) tez moga byc tyle ze w tygodniu to ja raczej czasu nie mam; ( Wiec zapraszamy w sobotke na dol na pewno nas znajdziesz; )
  • #21 Maliniak

Bubu, ale przeciez bedziesz sie bawic z nami, a nie z odsztyftowanymi, goracymi 16-tkami (jezeli w ogole takie bywaja) hehehe :)))
  • Lq

Wlasnie malina ma racje; ))
  • Anonim

ta malin może i niejesteś gorącą 16 ale na taką wygladasz szczególnie w parze z ogim
  • Anonim

aaa no i we frotach
  • Anonim

Przy mnie kazdy dobrze wygląda nawet taki jeleń :)
  • #21 Maliniak

Hehehehe co za jelopy :)))))))))))))))

A ja chcialem tak dobrze :PPPPPPPPP
  • Grono.Net

na housy powiadasz...
  • Anonim

nie nie na przyjmujące ho'sy
  • panna J.

ech...:nie no na cvzarna chodziBam przez dluuugi czas..teraz rzadko...byBam zawsze praktycznie w srode i sobote..;]...ale cóz..teraz wtorki...wiec ja zaporaszam..tyz jest fajnie.....:PPPPPPPPPPPPPPP
| |

Dla warszawiakow miejscowka znana...jaki by nie byl sporo wspolnych znajomych twarzy....i nie tylko....

Fotki

Miejsca grona (1)