-
palma
-
4nd1
-
kiadsa
-
Anonim
-
-
welcome to NOWHERE ...
a ja własnie zakończyłam sesje; ) swoją ostatnią zreszta..i współczuje tym, którzy teraz nocki zarywają....a z drugiej strony...to jeszcze kiedys za sesją zatesknicie!!! :D -
hmmm...
ehh do 2 lipca bede sie meczył... jeszcze wrrrr WĄTPIE ŻE ZATĘSKNIE !!!!!! -
kiadsa
-
baronowa*
chuj. ja się nie pisze. tej sesji mam juz dosc, a dopiero ruszyła.
co z tą kawa? ma ktos wujka w fabryce? -
palma
Ja osobiscie kawy nie preferuje. Wole tusipecty zapic coca-cola. Byleby nie przesadzac. Chociaz teraz udalo sie i bez w.w. skladnikow, i bez kawy. W sumie po sesji. he;) -
baronowa*
-
iagoodka
-
Tajna agentka Krysz
kawa już na mnie nie działa, red bule usypiają, a w czwartek gówniany egzam! i to jeszcze jaki - czytasz noty i zasypiasz:) -
Tajna agentka Krysz
kurwa mac!!!!!!!!!!!!!!!! to jest nie do nauczenia jebie to!!!!!!!!!!!!!!!! robie sciagi i juz!!!!!!!!! przeciez nie bede uczyc sie na pamiec:///////////// -
Matt
-
Tajna agentka Krysz
nie mam sily:(((((padam na twarz:(musze zdac bo chce wreszcie wyjechac!! -
kiadsa
no...ja już wiem, że mam kampanię wrześniową. jeden do przodu, jeden w plecy. jeden został... kurwa jego mać :P -
Tajna agentka Krysz
to masz pecha ja pierdole wspolczuje ci. bosh jakbym miala tu wracac specjalnie na poprawke to chyba bym oszalala:/ -
baronowa*
Chu tam ! A ja msc na wyniki czekam i nie wiem czy sie na kampanie nastawiac czy nie dodatkowo nic nie ruszam-pierdole nie robię ! (do wieczora;) ) -
kiadsa
lepiej założyć, że będzie-mniej siewkurwisz, a jak nie będzie to będziesz dodatkowo mile zaskoczona...
a ja KURWA Z LONDYNU BĘDĘ TU MUSIAŁ WRWCAĆ!!!! -
Tajna agentka Krysz
jo a ja prawie z londynu hahha
nie wazne pierdole egzam tobie kurwa pakiet sciag i dalej:)