Uniwersytet Medyczny w Białymstoku [1704]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Diabeł

Okres wakacyjny czasem komplikuje sprawy lokacyjno - lokalizacyjne, proponuje tu zamieszczać informacje na temat mieszkań do wynajecia, lub poszukiwań współlokatora itd. - sami wiecie o co chodzi. Ja chyba poszukuje kogoś 3 do mieszkania n ulicy zachodniej, niestety jedna z moich współlokatorek dozna cudownego rozmnożenia i zwalnia się jej pokoj.Na uczelnie dojazd w 15 minut empk'iem, spokojna okolica, nowe ciekawe budownictwo, układ mieszkania został zmieniony przez architekta i jest różny od pozostałych mieszkań ( meble kuchenne robione na wymiar ) - efekty można podziwiać w Muratorze ale teraz nie pamietam jaki numer.Sąsiedzi bezkonfliktowi bo też studenci.Właścicieli widziałem 2 razy w życiu bo mieszkaja w wawie, wiec mieszkasz jak u siebie.Telefon, dostęp do internetu,dwa balkony.Wiecej info podam zainteresowanym.
  • Diabeł

jesli oczywiście ktoś słyszał o jakiejś zwalniającej sie stancji lub sam jakąś zwalnia lub szuka współmieszkaka to to tez jest odpowiednie miejsce na post (scriptum - przygarnę kropka )
  • Ka$ka Ka$ka

gdzieś ostatnio widziałam kilka ogłoszeń,więc pozwolę sobie je zamieścić:)
    1)Wynajme mieszaknie na rok na osiedlu Piasta, 1 pokoj z kuchnia, w zamian za
    czynsz + rachunki i opieke nad kotkiem. Prosze o kontakt na adres
    chatka_@gazeta.pl lub telefoniczny 512203274.

2)Wynajme mieszkanie umeblowane, 54 m2, 3 pokoje w tym 1 przejsciowy.
    Swietnie zlokalizowane, autobusy, park Branickich, Akademia Medyczna,
    Uniwersytet, blisko ścisłego centrum.
    Cena 800 PLN (czynsz wliczony)
    Tel: 509281516

jeśli jeszcze jakieś znajdę,dodam:)

pozdrowionka,Kaśka
  • Malgorzatka

bardzo duzo ogloszen jest na http://www.bialystokonline.pl :)

ps. ja tez przygarne kropka :P
  • Ifka ŚliFka

poszukujuę pokoju do wynajęcia od października w pobliżu szpitali klinicznych (ulice waszyngtona, Wesoła, Skłodowskiej i okolice)
    pokój musi być umeblowany, mile widizana pralka :]
  • Anonim

wynajmę pokój dla studentki,
    Słoneczny Stok, nowe budownictwo, umeblowany.
    ;)
  • Ola Olton

Ja tez musze sie gdzies zakwaterowac od pazdziernika..ale poki co zyje jeszcze wakacjami..cos tam sie zawsze znajdzie; )
  • Diabeł

Ola a co z waszym ostatnim mieszkaniem? Zwalniacie je czy Honorata tam zostaje? i miłych wakacji
    ps. a może wprowadzisz sie do nas na zachodnią?
  • Marta

a ja poszukuje M-2 lub M-3. jakies oferty?
  • Diabeł

moja oferta jest wciaż aktualna, ta z góry topiku
  • Anonim

diabeł - to jest na końcu świata (tam gdzie diabeł mów dobranoc) przeprowadź się bliżej CNC to będziemy na siłke chodzili, karate się załatwi, kondom (CON-DOM), kokon (CośObmyślimy-CON), zakon (ZawszeAktualne-CON), Kon-tur ( http://64.235.244.110/Con-Tour_July... w tym czasopiśmie znajduje się mapa jak trafić do CONa, oraz trasa maratonu akademickiego) Kon-sul (CON = sól + cytryna + Tequila) i oczywiście bliżej na zajęcia; p
  • Marta

>Diabeł napisał
    >moja oferta jest wciaż aktualna, ta z góry topiku

poiwedz cos wiecej o tym mieszkaniu na forum albo na priv'ie. przede wszytskim cene; )
  • majes

No ja też byłbym zaineresowany szczegółami :P
  • Diabeł

Przepraszam, moja oferta już nie aktualna, ale może to dobry pomysł zebrać sie razem i poszukac czegoś wspólnie, mówię do osób poszukujących wciąż
  • Biskvit

Marta, Majes- może stworzymy razem koalicję poszukiwaczy i znajdziemy jedno mieszkanie, ktorym następnie się podzielimy?; ] Tak jest nieco łatwiej.
  • majes

Ja już zrezerwowałem sobie akademik, ale pewnie za jakiś miesiąc mi się znudzi i znów będę czegoś szukał; )
  • 123456

w jakich dzielnicach szukać mieszkania?
  • za emi

wiesz...ja proponuje zajrzec na mapke bialego.....i....wydedukowac:) z tego co ja wydedukowalam, to osiedle sienkiewicza, mickiewicza, czy piasta jak najbardziej do mieszkania sie nadaja:)
  • Anonim

Pewna dziewczyna (:P) poszukuje wspollokatorki do M2 na ul kraszewskiego. To sa zdaje sie Bojary, do szkoly z 10 min piechotką, milo, fajnie, czysto i przyjemnie. A poza tym mieszkanie umeblowane, nowe budownictwo. Jedyny problem w tym ze dzisiaj sie okazalo ze za mieszkanie trzeba zaplacic od wrzesnia bo wlascicielka cos namotała. To ze placi sie od wrzesnia to duzy plus wbrew pozorom, bo mozna przyjechac i przy okazji wpasc na impreze po jakims egzaminie poprawkowym jak sie nie ma wlasnego:)
    Jak mozna się zorientowac sprawa pilna, więc kto pierwszy ten lepszy :P
    wiecej info na prv:)
  • Marta

>Neitt napisała:
    >Marta, Majes- może stworzymy razem koalicję
    >poszukiwaczy i znajdziemy jedno mieszkanie, ktorym
    >następnie się podzielimy?; ] Tak jest nieco
    >łatwiej

ja tez juz mam mieszkanie
| |

A co bedziemy gorsi :D W gronie zawsze razniej :D

Akademia Medyczna