-
Anonim
co prawda powinno byc w szukam pytam znajduje, ale tam juz trzymajmy sie tematyki grona:
tak wiec. czy ma ktos z was cosik kapeli o nazwie Saltus( polski pagan black:] )
bo mnie dzis kumpel tym zainteresowal:]
pozdrawia wiecznie czegos poszukujaca:]] -
Centurion
-
Anonim
-
Centurion
alez prosze; )
narazie dwie, jak wstane to wrzuce inne bo sie sciagaja jeszcze; ) -
-
Anonim
-
Anonim
Po udanych koncertach u boku Samaela, Strommoussheld ponownie atakuje! Trasa GENERATION AVANTGARDE TOUR 2005 odwiedzi 9 miast i jest pierwszym w Polsce multimedialnym metalowym przedsięwzieciem. Koncertom Strommoussheld i Psychotropic Transcendental towarzyszyć będą kompletnie odjechane i chore ruchome obrazy autorstwa vj'a comankh'a.
GENERATION AVANTGARDE TOUR 2005
Strommoussheld, Psychotropic Transcendental
24/03/2005 Łódz "Stereo Krogs"
25/03/2005 Warszawa "Progresja"
07/04/2005 Tarnów "Przepraszam"
08/04/2005 Kraków "Zascianek"
09/04/2005 Bielsko-Biala "E-klub"
14/04/2005 Katowice "Mega Club"
15/04/2005 Wrocław "Diabolique"
16/04/2005 Poznań "U Bazyla"
Strona internetowa trasy:
http://www.ga.cirkusprod.org
http://www.strommoussheld.com
http://www.psychotropic.pl
Osoby, które zarezerwują bilet na Generation Avantgarde Tour, pisząc email na adres strommoussheld@yahoo.com otrzymają specjalny singiel Strommoussheld gratis! W mailu należy podać swoje imię, nazwisko i miasto. Wchodząc na koncert podacie naszemu człowiekowi swoje dane, on je sprawdzi i wręczy Wam płytę.
Zapraszamy!
wow, zapowiada sie super impreza:) obie kapele warto znac i posluchac:) no i w koncu w pozku cos dobrego:)) -
Anonim
No własnie... świetna trasa tylko czemu wszystko tak daleko :/// To nie fair :P
Tylko mi nie pisać że mógłbym pojechać do najblizszego miasta gdzie grają, ale niestety jest to niemożliwe...
ehh i kolejne fajne koncerty mnie omijają :(
Tym co będą zazdroszcze :P
pozdr. -
Anonim
...co to za muzyka? bo niewymawialnośś nazw sugeruje albo black, albo gothicchickindastrialcośtamcoś tam :>
chętnie się dowiem, co się za tymi nazwami kryje, bo 8 IV grają w klubie 300 metrów stąd.
:> -
Anonim
do wieczora postaram sie czyms rzucuc wiadomo gdzie:]
powoiem tylko ze graja zdziebko wykrecenie i fajnie:))na tylke fajnie ze w ciemno mozna by pojsc:))
pozdrawiam poznansko juz -
Anonim
-
Anonim
jak grają
hm..
jak na polski rynek niekonwencjonalnie :P
psychotropic to sama nazwa wskazuje :P ze psychotropowa muzyka; )))))
a strommousheld hm... tu tez ceizko cos napisac :P pierwsza plyta surowa, "blackowa" ale nie do konca; ) a ostatnia ep'ka no... tu juz odwazne wariacje z elektroniką :]
300m ?
iśc w ciemno ! :P
Pozdr :] -
Anonim
To moze od razu tez coś i ja zapytam :]
Czy posiada ktoś może następujące wydawnictwa :]
A chodzi mi dokładniej o Moonsorrowa :]
a jeszcze dokładniej o jego demówki :]
Thorns of Ice
Metsä
Promo
Tämä Ikuinen Talvi
:]
pozdrawiam ! :] -
Anonim
a teraz bedzie totalny out of topik ale tonacy brzytwy sie chwyta, wiec i ja chwytam sie wszystkich metod
zatem:
jak by ktos cos wiedzial o mieszkaniu do wynajecia w poznaniu, 4 pokojowym, nie w bloku, w dowolnej dzielnicy byle by jezdzilo mpk i nocny, moze byc nieumeblowane i do ok 1000zl to niech pisze pilnie.
bo nasza wlascicielka zrobila nam numer na poczatek roku akademickiego, dmuchala, chuchala i zarzadzila studentoeksmisje:]]
popytajcie krewnych i znajomych bo wiem ze tak sie najlatwiej szuka czegokolwiek. no i pilnie w miare:DD -
konrad ciok
No to masz problem. Kurcze, znam kilku poetów z Poznania. Zapytam, jeśli by tragiczna sytuacja była to może by Cie nawet przenocnowli pare nocek... to naprawde otwaaarci ludzie; ) no i wiesz, moze cos by tam wyszukali. popytamy, zobaczymy.
co do tych kapel i festiwali, czy w ogóle to ja nie wiem, o czym Wy Ludziska Dobre mówicie; )
serio, nie mam pojęcia i żałuję, że nie mam netu na chacie, co by w wiadomym miejscu się czymś wiadomym wymienić :/
pozdrawiam -
Anonim
nie no luzik, na pare nocek to kazde z nas mialo by po znajomycxh mete. tylko ze my szukamy mieszkania kolektywnie, cala rodzinka studencka:]]
a tamte trasy to z marca sa;] ale i tak stormmusheld i psychotropic posluchania warte;] -
konrad ciok
-
Anonim
Heh, a ja akurat mam do wynajęcia kawalerkę dla studentów. :/
Niestety nie w Poznaniu. Bu. :| -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim