- 1
- 2
-
caryca
na początku gdy tam trafiłam, to myślałam, że zaraz zwieję - księża, zakonnice się kręcą, a ja nawet do Kościoła nie chodzę... Wkrótce przekonałam się, że są tam świetni ludzie, a nawet wykładowcy, chociaż księża - nie dewoci. Zastanawia mnie, dlaczego ludzie gdy słyszą o UKSW, to od razu rzucają jakieś aluzje do religii. Mi się podoba, a zwłaszcza te lasy i cisza... -
Anonim
UKSW nie jest idealne ale nie zaluje wyboru uczelni specyficzny klimat ale ogolnie w porządku!!!! -
Angelika
a ja żałuję.... a jak dla mnie to klimatem mocno zdewocjonalizowanym zawiewa ale nie wśród księży a wśród....studentek -
justyna
to chyba zalezy co studjujesz , u mnie na IEMID-e jest calkiem ok. nie narzekamy na atmosfere a wrecz przeciwnie jest bardzo fajnie. -
-
Angelika
no zależy....ja jestem na psychologiii ..i niestety jest drętwo ..bardzo drętwo .. iz amało ciekawych ludzi ..towarzystwo ujednolicone -
Anonim
-
Anonim
a ja juz zakonczylam swoja edykacje na UKSW, zaczynalam gdy jeszzce to byla ATK (akademia teologii katolickiej).
to byly wspaniale lata! nie zaluje, ze tam studiowalam (srodki spolecznego przekazu - teraz IEMiD)
ciekwa jestem jak teraz jest na wydziale, czy ucza Was w IEMiD CI sami wykaldowcy co mnie?
pozdrawiam -
ɹóʍʇod ʎʍoʞzɔǝʇsɐıɔ
Widze ze najlepiej maja ci, ktorzy - tak jak ja - studiuja na wydzialach, ktorych siedziby sa jak najdalej od Dewajtis;]
Jestem na naukach scislych, cale moje krolestwo ogranicza sie do IFPAN na Mokotowie oraz IChO i IChF na Kasprzaka, na Woli. Kadre mamy swietna, poza malymi, ale to naprawde bardzo nielicznymi przypadkami. Nie musze chyba dodawac, ze ksiezy tudziez zakonnic nie widuje wcale;] Powiem szczerze, ze dobrze mi sie tu studiuje, moze dlatego, ze wydzial jest maly [obecnie na moim kierunku jest ok 30 osob;)] -
RaV
Ja studiuję na Dewajtis and I can't complain :)
Nie przeszkadzają mi księża i zakonnice. To ludzie tacy sami jak my i ocenianie ich tylko przez pryzmat powiązania z Kościołem, bez uprzedniego poznania jest równie niedojrzałe co śmieszne. Ja osobiście poznałem tam wielu naprawdę spoko księży. U siebie na roku mam zakonnicę i też bardzo ok kobieta. Jakby co to studiuję na IEMiDie :)
Pozdrawiam. -
justyna
U nas na IEMiD-ie panuje super atmosfera a nasza siostra zakonna jest bardzo fajna osoba -
Anonim
Też studiuję na UKSW zaocznie historię i muszę powiedzieć, że to całkiem dobra uczelnia. Trochę daleko bo na Wójcickiego więc z Ursynowa to jest kawałek no ale luz :-) -
-
Motyl
a ja koncze psychologie na Ukswordzie i...jest ok... w obrebie murow instytutu psych. moze nie koniecznie klimat...nikt sie nie wychyla itd..ale ludzi w grupie mam bombowych...i demonstracje, koncerty..wyjazdy zagraniczne wspolne jak najbardziej mialy miejsce; ) i mysle ze jeszczze dlugo bedziemy w kontakcie..i czas wesel sie zaczyna hehe; ) Uksword ma swoj niepowtarzalny urok...ma ten plus ze jest charakterystyczny...i nie ma takich tlumow na roku...i z prowadzacymi mozna spokojnie pogadac...no nic, ja tam chcialam na UKSW i nie zaluje; ) -
Anonim
no to ja jestem chyba na najbardziej "w temacie" wydziale, bo na teologii ogólnej.
i grupa jest najnormalniejsza w świecie, choć wielu spodziewałoby sie wyłacznie kandydatów na osoby duchowne, a tu surprise ... bo może z 1 czy 2 osoby chetne (nawet nie wiem czy na 100%).
własnie kończe V rok i tak smutno mi, że to już koniec ... :( -
.
ja dopiero zaczęłam , i nawet nie jest tak zle ,1 rok hist.szt. prof.Bania the best !!!! :-))) -
Grono.Net
-
Nik
A na socjologii nie brakuje naprawdę świetnych ludzi - niezadowolonym polecam; ) -
MONIŚ
na administracji jest fajowo, szkoda tylko że nie jest jednolita 5-letnia. i budynek mamy nowy....bajerka -
MONIŚ
na administracji jest fajowo, szkoda tylko że nie jest jednolita 5-letnia. i budynek mamy nowy....bajerka
-
MONIŚ
aż sie powtórzylam z tego wszystkiego...ale to prawda!!!! administracja jest ok !!! chodzcie do nas! KAMAN.
- 1
- 2