-
Joanna
SEKCJA TAŃCA TOWARZYSKIEGO AZS UKSW
Rozpoczyna zapisy na NAUKĘ TAŃCA TOWARZYSKIEGO (samba, rumba, cha cha, jive, walc wiedeński, walc angielski, tango itp.)
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt:
Joanna Otocka:
tel: 0-691-262-271
e-mail: chinga@netx.waw.pl
gg: 2577825 -
S
No własnie czy mogłas byś podać troche więcej detali, jak to ma wyglądać, cena, ile godzin itp ?
chivan@op.pl -
Monika
ja dostałam od Asi takie informacje-szczegółowe:
bedzie to około 35-40 zł. miesięcznie. Jeżeli uda nam się załatwić
dofinansowanie, to być może nawet mniej.
- staramy się załatwić salę gimnastyczną na Popiełuszki. Zajęcią byłyby
wtedy w poniedziałki lub piątki około godz 20:00
- zajęcia są teoretycznie od podstaw, ale zgłosiło sie już kilka osób, ktore
juz trochę tańczyły (np. ja). Postaramy się zadowolić jednych i drugich; )
- planujemy zacząć od kwietnia
Jeśli ktoś już się zdecyduje to prosiłabym o podanie mi następujących
danych: Imię, nazwisko, wydział (ew. numer indeksu), jakiś kontakt (nr. tel.
lub e-mail)
pozdrawiam -
Anonim
-
-
Anonim
Poniedziałek lub piątek o 20 to troche kiepski termin. A nie dałoby sie załatwić żeby te zajęcia odbywały sie między wtorkiem a czwrtkiem?? -
Lutek
to jak będziecie na 100% wiedzieć co kiedy i jak to dajcie znać..... Bo jakoś piatek o 20 to nie jest moment który chciałbym mieć zajęty :P
Ale ogólnie pomysł niezły :] -
Joanna
Jeżeli będzie wystarczająco dużo chętnych i uda się załatwić salę w któryś z tych dni, to myślę, że byłoby to wykonalne. -
Anonim
ja bym chciała się dowiedzieć czy osoby spoza czelni mogłyby brać udział?
ja jestem bardzo chetna na kurs, terminy mi też pasują, więc może skorzystam:) -
Derek
"Powstaje nowa sekcja na UKSW. Sekcja Tańca Towarzyskiego AZS UKSW W jej ramach rozpoczynamy naukę tańca towarzyskiego (pod okiem doswiadczonego trenera). Jest mozliwosc przyprowadzania partnerów spoza uczelni. Jezeli chcesz sie zapisac lub dowiedziec czegos wiecej napisz do mnie." - Wiadomość ze strony wydzialu matematyki :)
-
Anonim
"Jest mozliwosc przyprowadzania partnerów spoza uczelni." hmm....ja chciałam koleżankę przyprowadzić, a nie partnera:// Obie od dłuższego czasu szukamy jakiegoś kursu tańca i zawsze nam coś staje na przeszkodzie....moze teraz się uda:) -
Derek
Myślę ze koleżanka będzie potrzebowała partnera, a przyjdzie pewnie paru facetów z naszej pięknej uczelni którzy będą szukać partnerki :) i pewnie sprawa sama się rozwiąże:) -
-=Wi$niowY=-
-
Derek
Nie wiem, zastanwiam się. Chociaż fajnie byłoby pobansować jak za starych dobrych czasów... :) -
-=Wi$niowY=-
mi godziny raczej nie pasują..ja mam zamiar sie u siebie w miescie:)..co prawda 50 zł..ale za to pod okiem Ani Głogowskiej i Marcina Wrzesinskiego:) -
Anonim
Jakoś by się jakoś ułożyło:)
od kiedy mają się rozpocząć zajęcia? bo jak ruszają z początkiem kwietnia to mi nie pasuje bo przez pierwsze 2 tyg kwietnia nie będzie mnie w Wawie:/ aj....zonk:(
a tak chciałam sobie potańczyć!:) -
Joanna
Zajęcia ruszają od kwietnia. I tak zostaną nam tylko 2 miesiące zajęć, bo w czerwcu sesja :(. Jeśli nie możesz w tym roku akademickim, to zapraszam od pażdziernika. :)
-
-=Wi$niowY=-
przedyskutowalismy to z dziewczyną:)..no i mozna nas dopisac do listy:) -
Bejbe
Ja z nikim nie dyskutowalam ale chetnie sie dopisze i zaklepuje sobie wolnego wysokiego :) -
Anonim
w następnym roku też będą zajęcia? to super:) w takim razie zaczynam od października:) -
Joanna
Osoby zdecydowane proszę o mail-a z imieniem i nazwiskiem,
numerem indeksu (wydzialem) i numerem telefonu. Chciałabym też wiedzieć, na który termin chcesz się zapisać (poniedzialek czy piątek).
W tej chwili miejsca dla dziewczyn są już w zasadzie tylko w piątek,
:( ale jeżeli moglabyś tylko w poniedzialek, to proszę, przyslij mi dane i wpiszę Cię na listę rezerwową, Jeżeli ktoś zrezygnuje, to wpiszemy Cie na liste uczestników.
Zastanawiam się także nad powiększeniem grupy, żeby mogło się zapisać więcej osób, (wówczas uczyły by 2 osoby) Gdyby tak się stało a będziesz na liście rezerwowej, będzieśz mieć pierwszeństwo. Poza tym będę pamiętać o Tobie przy rozsyłaniu informacji dot. sekcji tanca i przy zapisach w nowym roku akademickim.
Od pazdziernika planujemy stworzyć więcej grup i miejsca nie
powinno zabraknąć.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne