UKSW czyli "Uksford" [5726]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Joanna

SEKCJA TAŃCA TOWARZYSKIEGO AZS UKSW
    Rozpoczyna zapisy na NAUKĘ TAŃCA TOWARZYSKIEGO (samba, rumba, cha cha, jive, walc wiedeński, walc angielski, tango itp.)
    Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt:
    Joanna Otocka:
    tel: 0-691-262-271
    e-mail: chinga@netx.waw.pl
    gg: 2577825
  • S

No własnie czy mogłas byś podać troche więcej detali, jak to ma wyglądać, cena, ile godzin itp ?
    chivan@op.pl
  • Monika

ja dostałam od Asi takie informacje-szczegółowe:

bedzie to około 35-40 zł. miesięcznie. Jeżeli uda nam się załatwić
    dofinansowanie, to być może nawet mniej.
    - staramy się załatwić salę gimnastyczną na Popiełuszki. Zajęcią byłyby
    wtedy w poniedziałki lub piątki około godz 20:00
    - zajęcia są teoretycznie od podstaw, ale zgłosiło sie już kilka osób, ktore
    juz trochę tańczyły (np. ja). Postaramy się zadowolić jednych i drugich; )
    - planujemy zacząć od kwietnia
    Jeśli ktoś już się zdecyduje to prosiłabym o podanie mi następujących
    danych: Imię, nazwisko, wydział (ew. numer indeksu), jakiś kontakt (nr. tel.
    lub e-mail)

pozdrawiam
  • Anonim

ciekawy pomysl:)
  • Anonim

Poniedziałek lub piątek o 20 to troche kiepski termin. A nie dałoby sie załatwić żeby te zajęcia odbywały sie między wtorkiem a czwrtkiem??
  • Lutek

to jak będziecie na 100% wiedzieć co kiedy i jak to dajcie znać..... Bo jakoś piatek o 20 to nie jest moment który chciałbym mieć zajęty :P
    Ale ogólnie pomysł niezły :]
  • Joanna

Jeżeli będzie wystarczająco dużo chętnych i uda się załatwić salę w któryś z tych dni, to myślę, że byłoby to wykonalne.
  • Anonim

ja bym chciała się dowiedzieć czy osoby spoza czelni mogłyby brać udział?
    ja jestem bardzo chetna na kurs, terminy mi też pasują, więc może skorzystam:)
  • Derek

"Powstaje nowa sekcja na UKSW. Sekcja Tańca Towarzyskiego AZS UKSW W jej ramach rozpoczynamy naukę tańca towarzyskiego (pod okiem doswiadczonego trenera). Jest mozliwosc przyprowadzania partnerów spoza uczelni. Jezeli chcesz sie zapisac lub dowiedziec czegos wiecej napisz do mnie." - Wiadomość ze strony wydzialu matematyki :)

• Anonim

"Jest mozliwosc przyprowadzania partnerów spoza uczelni." hmm....ja chciałam koleżankę przyprowadzić, a nie partnera:// Obie od dłuższego czasu szukamy jakiegoś kursu tańca i zawsze nam coś staje na przeszkodzie....moze teraz się uda:)
  • Derek

Myślę ze koleżanka będzie potrzebowała partnera, a przyjdzie pewnie paru facetów z naszej pięknej uczelni którzy będą szukać partnerki :) i pewnie sprawa sama się rozwiąże:)
  • -=Wi$niowY=-

derek ty przychodzisz??:)..sam czy z??;)..
  • Derek

Nie wiem, zastanwiam się. Chociaż fajnie byłoby pobansować jak za starych dobrych czasów... :)
  • -=Wi$niowY=-

mi godziny raczej nie pasują..ja mam zamiar sie u siebie w miescie:)..co prawda 50 zł..ale za to pod okiem Ani Głogowskiej i Marcina Wrzesinskiego:)
  • Anonim

Jakoś by się jakoś ułożyło:)
    od kiedy mają się rozpocząć zajęcia? bo jak ruszają z początkiem kwietnia to mi nie pasuje bo przez pierwsze 2 tyg kwietnia nie będzie mnie w Wawie:/ aj....zonk:(
    a tak chciałam sobie potańczyć!:)
  • Joanna

Zajęcia ruszają od kwietnia. I tak zostaną nam tylko 2 miesiące zajęć, bo w czerwcu sesja :(. Jeśli nie możesz w tym roku akademickim, to zapraszam od pażdziernika. :)
  • -=Wi$niowY=-

przedyskutowalismy to z dziewczyną:)..no i mozna nas dopisac do listy:)
  • Bejbe

Ja z nikim nie dyskutowalam ale chetnie sie dopisze i zaklepuje sobie wolnego wysokiego :)
  • Anonim

w następnym roku też będą zajęcia? to super:) w takim razie zaczynam od października:)
  • Joanna

Osoby zdecydowane proszę o mail-a z imieniem i nazwiskiem,
    numerem indeksu (wydzialem) i numerem telefonu. Chciałabym też wiedzieć, na który termin chcesz się zapisać (poniedzialek czy piątek).
    W tej chwili miejsca dla dziewczyn są już w zasadzie tylko w piątek,
    :( ale jeżeli moglabyś tylko w poniedzialek, to proszę, przyslij mi dane i wpiszę Cię na listę rezerwową, Jeżeli ktoś zrezygnuje, to wpiszemy Cie na liste uczestników.
    Zastanawiam się także nad powiększeniem grupy, żeby mogło się zapisać więcej osób, (wówczas uczyły by 2 osoby) Gdyby tak się stało a będziesz na liście rezerwowej, będzieśz mieć pierwszeństwo. Poza tym będę pamiętać o Tobie przy rozsyłaniu informacji dot. sekcji tanca i przy zapisach w nowym roku akademickim.
    Od pazdziernika planujemy stworzyć więcej grup i miejsca nie
    powinno zabraknąć.
| |

PRZECZYTAJ REGULAMIN, jeśli jesteś NOWA/NOWY!!!! 1. Ogłoszenia umieszczamy w wyznaczonych do te...

Fotki

Miejsca grona (12)