-
mery
-
TENO HEIKA BANZAI!
Coz ze mnie to wieczny student i bede chodzil z wami na zajecia co niektore:/ ach... a powinienem juz pisac mgr przed Imieniem i Nazwiskiem;) -
mery
a co do lamentow niektorych, te przejscie z dewajtisw na woycickiego to wyraz Waszej wybujalej wyobrazni:P budynek nr 4 to budynek studium jezykjow obcych czy jak to sie tam nazywa, przypomninam,ze w tasmtym roku takie samo bylo zamieszanie z zajeciami Szmigiero i potem wszystko sie ulozyl;o i nie trzeba bylo przechodzic z bud nr 4 na woy do budynku wydzialowego TEZ na woy;)
i tak zamieszania z salami nieuniknione,zatem nie panikujcie
co do indexow, przypominam,ze sprawy ze stypendium to juz popij woda, reszta moze jeszcze skladac, ale pamietajcie,ze jak nie zrobicie tego do konca pazdziernika,to mozecie nie byc na listach roku:P albo mozecie nie miec podbitej legitymacji:)
co do poprawki z karnego nic konkretnego jeszcze nie wiadomo.
jesli ktos chce uzyskac jakies wpisy, popatrzcie jak niektorzy maja zajecia i dyzury i wtedy to zalatwiajcie.
niech nikt nie pyta dlaczego pisze o wydawaloby sie oczywistych sprawach,ale moj hotline juz ledwo wytrzymuje;)
pozdr
przyjemnej zabawy na III roku:)
kiedy jjakas impreza poczatkujaca?? bo cos sie dogadac nie moge z nikim w tej sprawie APELUJE O PODJECIE TEMATU IMPREZY:)
marysia
-
TENO HEIKA BANZAI!
-
-
mery
jakby ktos chcial wpis od Stoksika,do bedzie w pt o 8.30 w swojej kanciapie.
pozdr
m -
Margot .
Skoro w pt są godziny dziekańskie, to czy aby na pewno Stoksik będzie na wydziale?
I w której sali?
To ważne, bo muszę jak najszybciej zdać indeks. -
Anonim
KUPIE najchetniej caly lub prawie caly komplet ksiazek potrzebnych na 2 rok prawa. Prosze pisac na priva. pozdrawiam -
Asia
Prawo administracyjne- Niewiadomski, Cieślak,
Lipowicz, Szpor,
chetnie kupie, Prosze pisac na priva. pozdrawiam -
<Katarzyna>
PILNE!!!
Oddam miejsce na ćw. z pr. publicznego gospodarczegow grupie 6 o 13.30 w piatek za miejsce na prawie gospodarczym w srode o 13.15 w grupie 3!!! -
LadyAdka
-
Margot .
Do zobowiazań - radwański zobowiązania cz. ogólna lub czachórski zobowiązania zarys.
Do gospodarczego publicznego - książka ukaże się w listopadzie.
Do rodzinnego - żadna książka nie jest w pełni aktualna....
A tak w ogólle to witam Panią po wakacjach. -
mery
co do poprawki z karnego
Prof Majewski powiedzial,ze poprawka bedzie kolo 20, forma pisemna.
jesli ktos chce egzamin ustny,musi napisac podanie z uzasadnieniem, dlaczego chce egzamin ustny:)
pozdr
m -
Anonim
-
Margot .
Właśnie, dobre pytanie.
Mamy przecież inaugurację roku akademickiego, więc nie wiadomo, czy ten sławetny wykład 5-godzinny i ćwiczenia dla niektórych się odbedą.... -
Anonim
Ja slyszalam, ze sa i na plakatach o otrzesinach jest napisane "przypominamy, ze poniedzialek jest dniem wolnym od zajec" wiec ja sie do szoly w poniedzialek nie wybieram na pewno:) -
Pablopresident
-
Anonim
no ja tez cos slyszalam, ze poniedzialek ma byc wolny. ale nieraz bywa na naszej uczelni, ze godziny dziekanskie sa np do 15, a jesli tak by bylo, to wychodzi na to, ze beda cwiczenia. pozdr. -
Anonim
i wlasnie na stronie wydzialu wyczytalam, ze w piatek byly godziny dziekanskie, ale tylko od 8 do 15. wiec w poniedzialek moze byc podobnie. -
Anonim
bo w pt w ogole sa zajecia tylko do 15:) ja tam ufam naszemu samorzadowi i - potworze sie;p- do srody mam zamiar lenichowac:) -
dla mnie luty, dla ciebie maj...
Jak ktos bedzie wiedzial cos na pewno odnosnie jutrzejszego wykladu niech pisze. Pozdr :)