Ukrainistyka UW [384]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Topolino

Pamiętacie, jakie tematy poruszaliśmy w tym semestrze na Historii Chrześcijaństwa? Może każdy, kto miał referat, mógłby wypisać tutaj najważniejsze wydarzenia i daty? Wystarczy hasłami, żebyśmy tylko wiedziały z czego się na wtorek przygotowac =)

A kto chce mój referat, niech mi poda maila, to wyślę =)
  • Janusz

Mam radę: cofnij się w czasie i chodź na zajęcia.; )

A tak w ogóle to daty, datami, najważniejsze są wydarzenia: unia brzeska, konfederacja warszawska, powstanie moskiewskiego patriarchatu. To pierwsze co mi do głowy przyszło. No i wydarzenia z tym powiązane: unia florencka, protestanci w Rzeczpospolitej, ugoda Perejasławska, dalsze losy Unii. Długo by wymieniać.
  • Topolino

Tak się składa, że na większości zajęć byłam drogi Januszu =P Mam tylko jedną nadprogramową nieobecność =P Tyle tylko, że niestety z obecnością nie zawsze idzie w parze zapamiętywanie; )
    Dzięki!
  • Tomasz Wojciechowski

Mam radę: cofnij się w czasie i chodź na zajęcia.; )

Ale sie z Ciebei kapo zrobil, bez kitu. Widze, ze uwierzyles w system!
  • Anonim

Ma ktoś maila do pani Romaniuk?
  • Mania

Ja nie mam, ale wiem, że ma być dostępna w czw o godz. 10.00

I jeszcze gorąca informacja:

KARTY EGZ. SĄ JUŻ DO ODBIORU W SEKRETARIACIE!!!!!!!!!!!!!

Prośba od Pana Delury: jeżeli jakiś przedmiot nie figuruje w karcie,a powinien, nada go własną rączką dopisać i

trzeba wysłać do Delurki jakiegoś kolektywnego maila od całego roku z informacją komu czego brakowało

Buziale =)))))00
  • Janusz

jutro będzie ktoś do wpisu nie wiecie?
| |

Katedra Ukrainistyki, Wydzial Lingwistyki Stosowanej i Filologii Wschodnioslowianskich, Uniwersytet ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)