-
Topolino
Pamiętacie, jakie tematy poruszaliśmy w tym semestrze na Historii Chrześcijaństwa? Może każdy, kto miał referat, mógłby wypisać tutaj najważniejsze wydarzenia i daty? Wystarczy hasłami, żebyśmy tylko wiedziały z czego się na wtorek przygotowac =)
A kto chce mój referat, niech mi poda maila, to wyślę =) -
Janusz
Mam radę: cofnij się w czasie i chodź na zajęcia.; )
A tak w ogóle to daty, datami, najważniejsze są wydarzenia: unia brzeska, konfederacja warszawska, powstanie moskiewskiego patriarchatu. To pierwsze co mi do głowy przyszło. No i wydarzenia z tym powiązane: unia florencka, protestanci w Rzeczpospolitej, ugoda Perejasławska, dalsze losy Unii. Długo by wymieniać. -
Topolino
Tak się składa, że na większości zajęć byłam drogi Januszu =P Mam tylko jedną nadprogramową nieobecność =P Tyle tylko, że niestety z obecnością nie zawsze idzie w parze zapamiętywanie; )
Dzięki! -
Tomasz Wojciechowski
Mam radę: cofnij się w czasie i chodź na zajęcia.; )
Ale sie z Ciebei kapo zrobil, bez kitu. Widze, ze uwierzyles w system! -
-
Anonim
-
Mania
Ja nie mam, ale wiem, że ma być dostępna w czw o godz. 10.00
I jeszcze gorąca informacja:
KARTY EGZ. SĄ JUŻ DO ODBIORU W SEKRETARIACIE!!!!!!!!!!!!!
Prośba od Pana Delury: jeżeli jakiś przedmiot nie figuruje w karcie,a powinien, nada go własną rączką dopisać i
trzeba wysłać do Delurki jakiegoś kolektywnego maila od całego roku z informacją komu czego brakowało
Buziale =)))))00 -
Janusz