-
Anonim
Mnie zęby mądrości nie urosły w ogóle :] Nawet siódemek jeszcze nie mam;p -
Токсична
to sie ciesz:/
ja sie slinie teraz caly czas przez ta rane i szwy i do tego srednio moge mowic:/ -
Anonim
Jeśli ktoś jeszcze nie ma tekstów do tłumaczenia na 12 kwietnia to mogę przesłać drogą mailową - jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę i info:) -
Lyla
Dostałam od Pani Sobol poprawiony program wtorkowej konferencji, która jak się okazuje przekształciła się w sympozjum i zacznie się o 8.30...gdyby ktoś był zainteresowany to podeślijcie maile :) -
-
Mania
-
Wiedźma :-}
-
Lyla
A tu też napiszę w razie gdybyście nie czytali ogłoszeń; ) Nie ma jutro zajęć z Kononenko!! -
Wiedźma :-}
Ma ktoś może MYTNĄ DEKLARACJĘ i możliwość, żeby ja na maila przesłać?
podaję i z góry bardzo bardzo dziekuję
goksja@wp.pl -
Lyla
Wszyscy, którzy nie byli dziś na seminarium u Sobol (i Ci którzy chcą też mogą oczywiście; D ) mają przyjść 8 maja między 10 a 12, żeby potem nie było problemów z zaliczeniem. Jak ktoś chce ustalić jakiś inny termin to mogę podać nr. tel. :):):) -
Lyla
Kolejne ogłoszenie dot.naszego seminarium...a więc: każdy kto chce może przyjść na dodatkowe konsultacje 15.05 o 10.00 do pokoju 421 :) -
Lyla
Pani Sobol prosiła, aby przekazać wam jeszcze jedną informację:
21 maja o 16.00 w Studium Europy Wschodniej UW odbędzie się dyskusja: "POSTAĆ I.MAZEPY W HISTORII, HISTORIOGRAFII, SZTUCE". Wstęp wolny.
dodatkowe informacje --> http://www.studium.uw.edu.pl albo po prostu podajcie maila to wam prześlę. -
Anonim
jeżeli jutro ktoś z nas wybiera się do pani sobol to jest ona dostępna od godz. 13.
wcześniej jest rada i obrona. -
martyna
UWaga:)
Prof Sobol, ktora przypadkiem spotkalam w poniedzialek, poprosila mnie,zebym napisala Wam,ze do konca tego tygodnia jest w Warszawie i mozna sie z nia spotkac i porozmawiac:) Sory,ze pisze dopiero dzis o tym,ale wylecialo mi z glowy:)
:p -
Anonim
Pewnie już tłum literaturoznawców stoi w kolejce pod jej gabinetem :D
-
Vesna
w tym roku nie ma hist. chrześcijaństwa, a muszę to zdać jako różnicę programową. może ktoś z obecnego 5 roku może mi użyczyć notatek? będę wdzięczna niezmiernie -
Vesna
i chciałam dopytać jak te referaty do ch-h wyglądały - w sensie objętościowo -
Anonim
Prezentowaliśmy swoje referaty na zajęciach- jedni mówili dłużej, drudzy krócej. Ona jest naprawdę w porządku, na pewno się z nią dogadasz. -
Vesna