Ukrainistyka UW [384]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Toper

Zbliża się wrzesień a co za tym idzie promowany przez starszych kolegów obóz zerowy. Myślę że fajnie jeśli pojechałoby tam jak najwięcej pierwszaków:) A przy okazji widzę że wiele osób entuzjastycznie podchodzi do poznawania się jeszcze zanim przyjdzie 1 października. W końcu przeżyjemy razem najbliższe 3 lata:)
    Co sądzicie na ten temat? Czy oprócz mnie jest dużo chętnych pierwszaków na wyjazd we wrześniu i ewentualnie wcześniejsze spotkania-ploteczki?:):)
  • Andź.

Ja też bardzo chętnie. Chyba można już rezerwować miejsca, niedługo to zrobię :)
  • Toper

No to jest już nas co najmniej 2:) jeszcze 58 i będzie cała ekipa z pierwszego roku:)
  • Anonim

No! Jakiś propagator ideii obozu =)

Polecam obóz =) Byłem w zeszłym roku i wspominam go wspaniale. Co prawda nie wszysycy pamiętają wszystko, gdyż bywało rożnie... =]

Wydział, jakże piękny, przestanie być anonimowym miejscem, ponieważ na obozie będą ludzie z różnych kierunków WLS.

Poza tym, na obozie dowiecie się, w teorii, jak się żyje w zgodzie z USOSem i innymi uniwersyteckimi zagadnieniami.
    Co zaowocuje podczas wszelakich rejestracji i innych problematycznych spraw =)

Jeżeli coś chcecie wiedzieć na temat studiów lub wszystkiego co z nimi związane, możecie pisać na gronie.

Gorąco polecam i zapraszam Was na obóz.

Do zobaczenia (mam nadzieję, że na spotkaniu przedobozowym)!
  • Anonim

>Toper napisał
    >No to jest już nas co najmniej 2:) jeszcze 58 i będzie
    >cała ekipa z pierwszego roku:)

Na roku jest 40 osób ^^
  • Toper

>Паша napisał
    >>Toper napisał
    >>No to jest już nas co najmniej 2:) jeszcze 58 i będzie
    >>cała ekipa z pierwszego roku:)
    >
    >Na roku jest 40 osób ^^

Nie, w tym roku z tego co wiem jest chyba 60...na pewno więcej niż 40 bo rozmawiałem na wydziale to dowiedziałem się że będzie więcej miejsc
  • Wszystko się wali... :/

rany, nie wiedzialam.. myslalam że bedzie nas tylko 40 a tu prosze... a obóz fajna sprawa ... ja napewno pojade ... tylko kiedy trzeba się tam zapisac ?? :)
  • Anonim

Nas też było dużo, zostało ok. 28 osób :) Ukrainistyka jest dla wytrwałych;p
  • Anonim

Patrzę na to, co napisałam i stwierdzam, że wychodzę na wredną zołzę;] Nie bierzcie moich słów specjalnie do siebie!
  • Marta Michalska

Na oboz najlepiej zapisac się już teraz - wpłaty pieniedzy beda pod koniec sierpnia/poczatek wrzesnia. :) A zapisac sie warto jak najszybciej, zeby zaklepac sobie miejsce, bo miejsca ograniczone, juz sporo miejsc jest zajetych :-)

A zapisac sie mozna wypelniajac ten formularz: http://poronin2009.samorzad.uw.edu....
  • Toper

ograniczone? A dokładniej ile jest wszystkich miejsc na wyjazd?:)
  • Marta Michalska

1 autokar = 50 miejsc :) z czego czesc to kadra :)

Bylam na dwoch obozach zerowych, na pierwszym bylo nas 40 osob i do tej pory wspolnie wspominamy ten oboz, baaaaardzo sie zintegrowalismy i poznalismy :) Pozniej byl oboz na 100 osob (dwa autokary) i niestety czesc osob nie pamieta imion wspolobozowiczow :P

Jedziemy z rusycystyka i bialorutenistyka... I nie mamy podzielone ile miejsc przypada na jednostke, wiec im wiecej sie z ukrainistyki zapisze, tym wiecej nas bedzie :P Ale trzeba szybciej niz inni miejsce zaklepac. Zachecam teraz, bo teraz na pewno nawet dla 30 ukrainistow miejsce sie jeszcze znajdzie, ale nie wiem co bedzie za pare dni... :P

Marta odpowiedzialam juz na twojego maila z tym niepelnym adresem zameldowania... potwierdzam jescze raz jak cos.. Warszawe.. :)
  • Marta Michalska

Ok :-) Domyśliłam się, że to Warszawa, ale lepiej wiadomo zapytać :) Bo to przy ubezpieczeniu ważne :)

Nie no rozumiem.. spoko.. i jeszcze raz sorry za problem.. :)
  • Marta Michalska

Zaden problem; -) Jestes jedna z trzech osob, ktore nie podaly tego :D

A niektorzy nie podali paru innych danych jeszcze (tzn. zawsze ktos o jednej rzeczy zapominał). Więc to standard :D

Już się nie mogę doczekać obozu :P

Tylko liczę, że jeszcze trochę ukrainistów się zapisze... Bo im więcej tym lepiej! W kupie siła; -)
| |

Katedra Ukrainistyki, Wydzial Lingwistyki Stosowanej i Filologii Wschodnioslowianskich, Uniwersytet ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)