-
Nestor
Dlaczego literatory mają najwięcej zajęć? A kulturoznawcy nie mają żadnych obowiązkowych dedykowanych?
1/3 zajęć mam z dr. hab. (!) Nazarukiem :-) -
martyna
Nestor zawsze z literatury jesat najwiecej materialu, wiec nie rozumiem czym jestes zdziwony. To bylo oczywiste:) -
Nestor
-
Anonim
>Gosia napisała:
>Samara Ty ślepaku, przecież widać że jest literka L -
>więc dla literatury
Ja chyba naprawdę jestem ślepakiem, widzę w całym planie tylko jedną literkę L, i to w piątek;) -
-
>Tomasz Wojciechowski napisał
>No tak średnio, bo ja chyba nie jestem w bazie danych
>samorządu. No ale skoro to chodzi na mailach, to jakby to
>ktoś tutaj podesłał -> tomii@op.pl
dodalam Cie wlasnie do naszej bazy :-P wiec bedziesz dostawal nastepne maile; )
jak by ktos jeszcze nie dostawal, to niech sie do mnie zglosi, to dopisze do listy mailingowej :) -
Anonim
-
Ola
My (kulturoznawcy ^^ )mielismy w tym roku o jedne zajęcia więcej, teraz się wyrównuje; ) -
Topolino
Ciekawa jestem jak bedzie wyglądał wykład monogr z kulturozn z Perkunem=))))
Ilez my się nauczymy =) -
Do nas na monograf jak przyszedl w zastepstwie za p. Hennel, to opowiadal nam o pieczatkach :-P :D
-
Lyla
Ja jestem zachwycona planem:):)
ale trza przyznać,iż kulturoznawcy mają przerypane...;/ -
Anonim
gdzie mozna znalezc plan 5go roku??? tego juz po zmianach licze na to, ze jednak przeniesono nam czwartkowe zajecia... -
Anonim
-
Оля Марковна
Chciałabym zapytać, czy plany, które znajdują się na stronie katedry mogą ulec zmianom, czy są to już plany ostateczne? Chodzi mi przede wszystkim o plan dla I roku, ponieważ próbuję go jakoś połączyć z drugim kierunkiem.
Pozdr.
Ola -
Andź.
Prawie na pewno, dr W. ślęczała nad tymi planami tyle, że wolałaby już chyba więcej nie ślęczeć.
U nas naprawdę nie jest pod tym względem źle - na polonistyce BYĆ MOŻE będzie cokolwiek wiadomo nt. rozkładu zajęć w ostatnim tygodniu września. A może i nie. -
Оля Марковна
>Prawie na pewno, dr W. ślęczała nad tymi planami tyle, że wolałaby już chyba więcej nie ślęczeć.
>U nas naprawdę nie jest pod tym względem źle - na polonistyce BYĆ MOŻE będzie cokolwiek wiadomo >nt. rozkładu zajęć w ostatnim tygodniu września. A może i nie.
Dziękuję:) -
Andź.
-
Hejka - plany mogą się zmienić, w lipcu rozmawiałam na ten temat z panią Waszkiewicz i powiedziała, że zmiany mogą się pojawić, ponieważ zostały zatrudnione nowy osoby. Ale jakiekolwiek zmiany będą wprowadzane dopiero we wrześniu.
Osobiście bardzo, bardzo, bardzo mam nadzieję, że tak będzie, ponieważ mam (IV rok) beznadziejny plan :P:P:P:P
|
|
Katedra Ukrainistyki, Wydzial Lingwistyki Stosowanej i Filologii Wschodnioslowianskich, Uniwersytet ...