Ukrainistyka UW [384]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak jeszcze raz będę musiała przeżywać tę gehennę literaturą zwaną...
    Żadnych warunków!;)
  • łoś super ktoś

gratuleje wszystkim pnju !!Siostry:):*
  • czeslawa

oj, dzięki za informacje, kamień z serca :) jeszcze tylko literatura :)
  • Topolino

Tekst, który jutro będzie na zajęciach u P.Romaniuk mam zeskanowany, wysłałam ludziom z pedagogiki, bo tylkodo nich mialam maile, ale poprosilam, b rozesłali dalej. Jak ktoś chce go dziś przeczytać, a nie dostał, to proszę o smsa z adresem e-mail. Fizycznie każdy dostanie swoją kopię jutro, o czym Pani Romaniuk jest uprzedzona, będziemy czytać ten tekst razem na zajęciach.
    Bez ładu i składu napisałam,ale mam nadzieje, że rozumiecie.

Buziaki
  • Anonim

Proszę:
  • Lyla

jeśli jeszcze ktoś nie wie to materiały na zajęcia z Mytnik są w ksero na bazarku u staruszka (na hasło IV rok ukrainistyka język ukraiński czy jakoś tak...no coś tam jakby co wykombinujecie; P)
  • Mania

Czego to człowiek (Lyla) nie zrobi,żeby się tylko nie zająć pracą domową.... Nawet upozoruje własne zainteresowanie innymi ludzikami...

I że niby opiekuńczy jest

I że niby troskliwy jest

I że taki zapobiegliwy

LIL, MÓJ MISTRZU ! =)
  • Wiedźma :-}

No to, że odpowiedzialne zadanie mi powierzono to odpowiedzialnie piszę!

To, co dawała Pani WASIAK jest w KSERZE u STARUSZKÓW na hasło UKRAINISTYKA IV rok.

:)
  • martyna

na Kononenko trzeba zrobic I czesc zadania 3 ze strony 316 z kserowek, ktore na dawala ( to jest ta strona, na ktorej bylo zadanie z prusem, ktore tez trzeba miec na jutro) dodatkowo trzeba przyniesc slownik tematyczny :)
  • Janusz

dzięki!
  • Ola

Eh, dwa razy kserowałam tę stronę i znowu ją zgubiłam :|
| |

Katedra Ukrainistyki, Wydzial Lingwistyki Stosowanej i Filologii Wschodnioslowianskich, Uniwersytet ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)