-
ola.
Witaaam wszystkich studentów tego kierunku. Udzielajcie się, przedstawiajcie się, piszcie na którym jesteście miejscu na liście. :) Trzeba się lepiej poznać :P .... -
Gosiek
-
ola.
uuu Gratulacje :)
aa słuuchaj, wiesz może jakie dokumenty trzeba teraz dostarczyć do szkoły? -
Gosiek
klar, byłam dzis:
- oryginał świadectwa dojrzałości
- podanie o przyjęcie na studia
- podanie o wydanie legitymacji
(te podania z systemu)
- kopia dowodu osobistego- sama możesz zrobić to xero, potem tylko przybijają pieczątkę
- 2 zdjęcia jak do dowodu
- dowód opłaty za legitymację -
-
ola.
dziękuję bardzo; p
W sumie to ja jestem 1 na liście rezerwowej więc daaaaaleko; p, no ale kazali już składać papiery .. nie wiem tylko co z legitymacją, no bo niby jeszcze nie jestem przyjęta.. no ale myślę że mi jutro wszystko powiedzą.. -
Gosiek
dobrze dobrze. skoro możesz składać dokumenty, to jest już ok; ) pewnie sporo osób zrezygnuje, więc lista się przesunie; ) -
ola.
no mam nadzieję :)
A szkoła jak? Panie z sekretariatu miłe :P ? hehe, ja jutro jadę . -
Gosiek
-
emilka
ja też mam zamiar jutro pojechać i zawieść, zobaczymy jak to będzie :D -
ola.
-
emilka
w sumie to trochę przypał, bo jestem 70 :D ale ważne, że się udało w 1 naborze; D trzeba zacząć się porządnie uczyć :) -
panna malina.
-
księżniczka wszechświata
a ja jestem 3 na rezerwowej więc wszystkie dokumenty też mnie obowiązują; p ale mam jeszcze nadzieję dostać się na polon -
ola.
-
księżniczka wszechświata
osobiscie nie startowalam tam nawet, bo kazdy mi ją odradzal glownie przez wzglad na na mase niepotrzenych przedmiotow i dosc nieprzyjemna atmosfere; p -
Marta.
Ja się dostałam na germanistykę i na kolegium :) ale wybrałam kolegium bo studenci bardzo pozytywnie wypowiadali się o tym kierunku :)
Miło mi :) -
Ada
Widzę, że same dziewczyny:p no tak, w sumie to nie ma się co dziwić, chociaż na liście przyjętych widziałam też kilku chłopaków..; )
aaaa ja dołączam do Was; ) -
Marta.
-
księżniczka wszechświata
jbc nie są jedyni na świecie; p miło mi także, jestem oficjalnie przyjęta; )) -
Karolina.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne