UKKNJN - Uniwersyteckie Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języka Niemieckiego [364]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ola.

Witaaam wszystkich studentów tego kierunku. Udzielajcie się, przedstawiajcie się, piszcie na którym jesteście miejscu na liście. :) Trzeba się lepiej poznać :P ....
  • Gosiek

2 :)
  • ola.

uuu Gratulacje :)
    aa słuuchaj, wiesz może jakie dokumenty trzeba teraz dostarczyć do szkoły?
  • Gosiek

klar, byłam dzis:

- oryginał świadectwa dojrzałości
    - podanie o przyjęcie na studia
    - podanie o wydanie legitymacji
    (te podania z systemu)
    - kopia dowodu osobistego- sama możesz zrobić to xero, potem tylko przybijają pieczątkę
    - 2 zdjęcia jak do dowodu
    - dowód opłaty za legitymację
  • ola.

dziękuję bardzo; p

W sumie to ja jestem 1 na liście rezerwowej więc daaaaaleko; p, no ale kazali już składać papiery .. nie wiem tylko co z legitymacją, no bo niby jeszcze nie jestem przyjęta.. no ale myślę że mi jutro wszystko powiedzą..
  • Gosiek

dobrze dobrze. skoro możesz składać dokumenty, to jest już ok; ) pewnie sporo osób zrezygnuje, więc lista się przesunie; )
  • ola.

no mam nadzieję :)
    A szkoła jak? Panie z sekretariatu miłe :P ? hehe, ja jutro jadę .
  • Gosiek

jasne jasne; ) przyjemne. i kontaktowe; )
  • emilka

ja też mam zamiar jutro pojechać i zawieść, zobaczymy jak to będzie :D
  • ola.

dobrze będzie :), a Ty która jesteś na liście ?
  • emilka

w sumie to trochę przypał, bo jestem 70 :D ale ważne, że się udało w 1 naborze; D trzeba zacząć się porządnie uczyć :)
  • panna malina.

Ja też się tu dostałam :)
  • księżniczka wszechświata

a ja jestem 3 na rezerwowej więc wszystkie dokumenty też mnie obowiązują; p ale mam jeszcze nadzieję dostać się na polon
  • ola.

A dostał się ktoś z Was na germanistyke?

osobiscie nie startowalam tam nawet, bo kazdy mi ją odradzal glownie przez wzglad na na mase niepotrzenych przedmiotow i dosc nieprzyjemna atmosfere; p
  • Marta.

Ja się dostałam na germanistykę i na kolegium :) ale wybrałam kolegium bo studenci bardzo pozytywnie wypowiadali się o tym kierunku :)

Miło mi :)
  • Ada

Widzę, że same dziewczyny:p no tak, w sumie to nie ma się co dziwić, chociaż na liście przyjętych widziałam też kilku chłopaków..; )

aaaa ja dołączam do Was; )
  • Marta.

Tylko ciekawe czy zostaną z nami; )

jbc nie są jedyni na świecie; p miło mi także, jestem oficjalnie przyjęta; ))
  • Karolina.

a też jestem oficjalnie przyjęta:) witam xD
| |

Co tu dużo pisać. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. :-)

UKKNJN

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)