-
Kasia J.
czesc, moze moglybyscie polecic jakies szkoly na praktyki, (ktore niestety czekaja mnie dopiero w tym roku;/) gdzie godziny nie sa tak skrupulatnie liczone, nauczyciele pomocni i mili, a dzieciaki daja zyc..?:> bede wdzieczna, pozdrawiam! -
Justus
Liceum na ul. Chłodnej - to jest niedaleko hali mirowskiej. Nauczycielka wprawdzie nie postawiła więcej niż 4, ale jest ugodowa, robisz co uważasz, nie wtrąca się, daje pełną swobodę i jest przede wszystkim doświadczona:) -
arsandra
ja polecam ZS im. Domeyki (okolice Metra Słodowiec)- nauczycielki super pod każdym względem, szkoła i uczniowie również- polecam zdecydowanie:) jest tam gim i lic, więc od razu można nawiązać współpracę na cały rok:)))) pozdr. -
Kasia J.
-
-
Ania
-
ju. *
-
arsandra
-
Ewelina
Liceum i gimnazjum w Zespole Szkół im. gen. S. Maczka- ul. Gwiaździsta 35/ Bielany
polecam; ) -
FioLka
LO im Norwida na Woli u mgr Izabeli Glosek polecam:) godziny niestety trzeba bylo wyrobic, ale babeczka jest wyluzowana i bardzo pomocna, jest tam klasa z rozszezronym niemieckim i bardzo duzo rozumieja :) wiec nie trzeba sie za bardzo przy nich "gimnastykowac". Odradzam zdecydowanie LO im. Kołłątaja i mgr Kołakowską.. powód przemilcze;)
Jesli o gimnazjum chodzi to polecam gimnazjum na ul. Koncertowej, jesli chodzi o mlodzież no to nie bylo latwo.. ale nauczycielka jest bardzo w porzadku i moze wyrobilam polowe swoich godzin; ) na koniec wystawila 5ke:) -
Anonim
gorąco i serdecznie polecam Prywatny Zespół Szkół Jan Marek Jopek na Świętojerskiej; ) mile widziani praktykanci; p
a tak na serio:
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! -
hugollek
Gimnazjum nr 51 przy Olbrachta na Woli. Naucza tam pani Krasowska, uczniem której sam byłem. Bardzo miła, rzeczowa i sympatyczna kobieta. W razie czego zawsze mogę polecić, żeby było łatwiej.; ) -
dziewczyna gangstera*
a ja jestem w LO im Mikołaja Reja na Krolewskiej i w przyszlym tyg juz mam prowadzic lekcje :) poziom wysoki, rzeklabym, nauczycielka bardzo doswiadczona ale sympatyczna i miła :) moze przezyje :D Gosia Zbytniewska tam była u Pani Kropiwnickiej -
dziewczyna gangstera*
czy ktos był może na praktykach na Wiktorskiej 30 albo na Twardej 8/12? chodzi o gimnazja...
poszukuje dobrego gimnazjum z wysokim mat-przyr.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne