UKKNJN - Uniwersyteckie Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języka Niemieckiego [364]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ***Magdalena Natalia***

Czy ktos z Was sie moze orientuje, ile kosztuja zajecia 2.specjalnosci ? Slyszalam, ze w tym roku sa platne, a wiec to od ceny zalezy czy sie zdecyduje....
    i jeszcze jedno , czy oguny na 2 roku sa obowiazkowe i ile semestrow trzeba ich zrobic?
  • ju. *

byłam dziś u Pani Skarżyńskiej jutrzejsze zajęcia NA PEWNO się odbędą godz. 14 w UKKNJN , zmiany godziny raczej nie wchodzą w grę poza tym wspominała, że zapyta kogoś, dlaczego nie mamy jeszcze jednych zajęć PNJA, ponieważ w zeszłych latach takowe były jeśli się uda zajęcia te będą z Panem Carrem
  • ju. *

aha na tablicy w kolegium francuskiego znalazłam informację, że zajęcia drugiej specjalności zaczynają się od 2 października :) więc nic już nie rozumiem, dlaczego nie było dziś dydaktyki
  • Anonim

Nie było mnie ostatnio na dodatkowej specjalności, czy ktoś mógłby powiedzieć co było na zajęciach i co jest zadane? Z metodyki, kultury i pnja. Z góry dzięki! :)
  • ju. *

pytanko do byłego III roku II specjalność: jak wygląda sprawa z obecnościami na dydaktyce i kulturze i w jakim stopniu jest to egzekwowane?
  • ju. *

plan na semestr letni :) http://www.ukknja.uw.edu.pl/files/s...
  • ju. *

na poczcie wp materiały do testu z kultury wlk. brytanii
  • ju. *

czy we wtorek na dydaktyce podano termin oddania tego portfolio i co ma sie w nim dokładnie znajdować? bo test z kultury zapowiada sie chyba w najblizszy wtorek :(
  • .•°_mαgdα.

kto chce może przynieść portfolio, jeśli się wyrobimy, a jeśli nie to na ostatnie zajęcia. A ma tam być reading, listening & grammar; )
  • ju. *

magda jestes nieoceniona :)
  • .•°_mαgdα.

wiem :D
  • Anonim

Cześć dziewczyny, patrzę sobie tak na tą książkę o WB i dla upewnienia się spytam - rozdział, który nas obowiązuje to 6ty - British culture, tak? (literatura, sztuka, architektura, kino, muzyka itd?) str 155-207?
  • .•°_mαgdα.

nie, tylko historia z chapter 1.
  • Anonim

hmm... teraz to mnie zdziwiłaś, bo na zajęciach omawialiśmy tematy dokładnie z 6tego rozdziału o.O
    dzięki za odpowiedź, jeszcze bym sie na marne uczyła :) (bo rozumiem, że jesteś pewna?:))
  • .•°_mαgdα.

jestem pewna, ostatnio cały czas mówił o tym na zajęciach :)
  • ju. *

kulturka musi być... przed nami cała noc...
  • ju. *

czy ktoś odszyfrował, co na naszej magicznej liście miałoby oznaczać "Raj"?
  • M.Ania :)

Hej,
    pierwszoroczniaków czeka w przyszły piątek rozmowa kwalifikacyjna na dodatkową specjalność. Czy któraś z Was może pamięta, jak taka rozmowa wyglądała? :)

Będziemy bardzo wdzięczni za odpowiedź.
  • ju. *

????? a to ciekawe... nie przypominam sobie... moze chodzi tu o podzial na grupy u nas poczatkowo byly grupy o roznych poziomach, ale z czasem wiekszosc sie wykruszyla a dzis zostalo nas z 12 osob :)
  • M.Ania :)

Mam nadzieję, że chodzi właśnie o podzielenie nas na grupy, a nie o zakwalifikowanie lub nie. Choć na planie jest widoczna tylko jedna grupa..

A musieliście zrobić test na platformie come?
| |

Co tu dużo pisać. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. :-)

UKKNJN

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)