UKKNJA UW III rok 2009/10 [149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil

Hmm, nie ma jak klonowanie tematów :D

Jestem ciekaw, z kim będę miał doczynienia na co dzień (część już znam, z resztą ta przyjemność dopiero mnie czeka) :)
  • Anonim

O, to ja, to ja. Jak na ironię ja jeszcze z naszą grupą nie miałam zbyt wiele do czynienia.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. :)
  • Po Prostu Zayl

Ja również się dopiszę i również się na razie nie znam, ale wszystko do nadrobienia. < Na razie to jeszcze wakacje więc człowiek ma co robić, jutro się rok zacznie to będzie więcej czasu; ] >
  • mojedrugieja

Się melduję :]
  • Ania

jestem, jestem :)

i do jutra! heh
  • Anonim

raczej do wtorku, jutro chyba laczony wyklad dla wszystkich i znow sie nie poznamy pewnie:)
  • Marta

to i ja się melduję w temacie naszej grupy :]
  • Anonim

To co moi drodzy, jak wrażenia po pierwszym tygodniu? Chyba wszyscy się zgodzimy, że udała nam się grupa. :')
  • mojedrugieja

I zapadła niezręczna cisza :D
  • Ciepły

Reporting in
  • Anonim

>mojedrugieja napisała:
    >I zapadła niezręczna cisza :D

Czyżbym się pospieszyła z opinią? xD
  • weteran wojen na miny

hejo! iza melduje sie na pokladzie gr pierwszej! :) lepiej pozno niz pozniej; )present!
  • Ciepły

Ot takie male pytanko kto przeczytal te rozdzialy na nauczanie jezyka?:P I jekie mialy byc te gry bo pamiec mi do konca zardzewiala a wyobraznia jest na zdrowotnym. Pewnie jest to w tej ksiazce.... pfff kolejna wyprawa do czytelni
  • Anonim

ja jescze nie wiem ale jak sie dowiem to napisze:)
  • borkos

jak sie zwaly te ksiazeczki smieszne z ktorych trzeba bylo na metodyke poczytac[na zeszly tydzien; p]? Cos zostalo zadane na najblizsza metodyke? :>
  • madeleine

z tego co pamiętam,to nie, chyba,że tak jak większość nie oddałeś raportu :)
  • borkos

hm...raport...raport...raport. ...o jaki raport chodzi? :D
  • madeleine

ten z tego artykułu o kolokacjach i word chunks (chyba 4 strony). trzeba napisać w 5 pkt co z niego zrozumiałeś i czegi Cię nauczył :>
    powinien Ci zająć koło strony (ten raport) i ma być napisany na komp.
    tak przynajmniej zrozumiałam :) have fun writing & good luck; )
  • Marta

a czy we wtorek w końcu mamy ten test z historii i kultury anglii? bo pan d. się trochę zakręcił i szczerze mówiąc sama już nie wiem...
  • Ania

nie, nie mamy, Magda pytala go po zajeciach, powiedzial, ze powie kiedy bedzie dokladnie!

kto zrozumial co mamy zrobic dla Sienickiego? x]
| |

UKKNJA, rok trzeci; )

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)