-
Kamil
Hmm, nie ma jak klonowanie tematów :D
Jestem ciekaw, z kim będę miał doczynienia na co dzień (część już znam, z resztą ta przyjemność dopiero mnie czeka) :) -
Anonim
O, to ja, to ja. Jak na ironię ja jeszcze z naszą grupą nie miałam zbyt wiele do czynienia.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. :) -
Po Prostu Zayl
Ja również się dopiszę i również się na razie nie znam, ale wszystko do nadrobienia. < Na razie to jeszcze wakacje więc człowiek ma co robić, jutro się rok zacznie to będzie więcej czasu; ] > -
mojedrugieja
-
-
Ania
-
Anonim
raczej do wtorku, jutro chyba laczony wyklad dla wszystkich i znow sie nie poznamy pewnie:) -
Marta
-
Anonim
To co moi drodzy, jak wrażenia po pierwszym tygodniu? Chyba wszyscy się zgodzimy, że udała nam się grupa. :') -
mojedrugieja
-
Ciepły
-
Anonim
>mojedrugieja napisała:
>I zapadła niezręczna cisza :D
Czyżbym się pospieszyła z opinią? xD -
weteran wojen na miny
hejo! iza melduje sie na pokladzie gr pierwszej! :) lepiej pozno niz pozniej; )present! -
Ciepły
Ot takie male pytanko kto przeczytal te rozdzialy na nauczanie jezyka?:P I jekie mialy byc te gry bo pamiec mi do konca zardzewiala a wyobraznia jest na zdrowotnym. Pewnie jest to w tej ksiazce.... pfff kolejna wyprawa do czytelni -
Anonim
-
borkos
jak sie zwaly te ksiazeczki smieszne z ktorych trzeba bylo na metodyke poczytac[na zeszly tydzien; p]? Cos zostalo zadane na najblizsza metodyke? :> -
madeleine
z tego co pamiętam,to nie, chyba,że tak jak większość nie oddałeś raportu :) -
borkos
-
madeleine
ten z tego artykułu o kolokacjach i word chunks (chyba 4 strony). trzeba napisać w 5 pkt co z niego zrozumiałeś i czegi Cię nauczył :>
powinien Ci zająć koło strony (ten raport) i ma być napisany na komp.
tak przynajmniej zrozumiałam :) have fun writing & good luck; )
-
Marta
a czy we wtorek w końcu mamy ten test z historii i kultury anglii? bo pan d. się trochę zakręcił i szczerze mówiąc sama już nie wiem... -
Ania
nie, nie mamy, Magda pytala go po zajeciach, powiedzial, ze powie kiedy bedzie dokladnie!
kto zrozumial co mamy zrobic dla Sienickiego? x]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne