UKKNJA UW III rok 2009/10 [149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ktoś z grupy tytułowej się tu pałęta może?? :D
  • ET

Owszem, bywam tu od czasu do czasu; )
  • ohKay Kada

i ja.
  • Agniesia87

Ja także :)
  • Anonim

hmmm... Mam tylko nadzieję, że nie będę jedynym ociosanym z drewna facetem w grupie :D
    Bo póki co, statystyka rysuje się ... kobieca :]
  • ET

Spokojna głowa, z tego co się orientuję, w grupie mamy 9 facetów; ]
  • Anonim

uauaueua :D Na ile osób ?? :D
  • ET

Na 27 :p Czyli wynik jest niezły, biorąc pod uwagę, że chyba w grupie trzeciej jest trzech chłopaków; ) Ogólnie to nasza grupa jest największa, bo w innych jest po 26 osób.
  • Anonim

Tu zaczynają się powody do dumy. Ale mało osób chyba na grono zagląda, albo wstydzi się Vki, albo dostępu do sieci nie ma :/

Tak czy inaczej, podaję swój numer, bo kiedyś może przyjdzie nam się notatkami wymieniac :D :D

7505974 - nawet jak mnie nie ma, to często bywam.
    I zwykle późnym lub nie wieczorem.
  • ET

Z tego co się orientuję,to nie wszyscy nawet wiedzą, że istnieje oddzielne grono pierwszego roku, ale myślę, że to tylko kwestia czasu.
    Czekajmy cierpliwie...

Mam nadzieję, że robisz dobre notatki, bo jeżeli na wszystkich zajęciach będę przysypiać jak na szkoleniach, to czarno to widzę :]
  • Inspektor Gadget

jestem z piatej... zajecia sa od pierwszego juz normalnie? moj brat jest na polonistyce i zaczyna drugiego dopiero bo pierwszego jest uroczyste rozpoczescie uw... idzie ktos?
  • Anonim

W liście było chyba zapisane, że zajęcia dydaktyczne rozpoczynają się 1 pażdziernika - w poniedziałek. A przez zajęcia dydaktyczne rozumiane sa chyba wykłady... Tak mi się bynajmniej wydaje, jeszcze się dopatrzę :]
  • ohKay Kada

o matko a ja nie bylam na szkoleniu bibliotecznym...oppsss wat now?
  • Wujek Adaś

Cześć, część. Ja również wylądowałem w piątej grupie, pozdrawiam.
  • Inspektor Gadget

>!kAd tA jEdyNa! napisała:
    >o matko a ja nie bylam na szkoleniu bibliotecznym...oppsss
    >wat now?

muka... szkolenie jest obowiazkowe z wpisem do indeksu... zaliczenie go jest warunkiem zaliczenia pierwszego roku studiow...

chyba musisz sie dowiedziec co dalej w sekretariacie... powodzenia :D
  • ..:: Olka'Z ::..

Oooooo !!!! Ja mam pytanie : nie było mnie kiedy podawali indformacje w której sie jest grupie także gdybyście mogli zerknąć w liste swojej grupy i mi napisać czy widnieje tam moje nazwisko (Przygodzka) i oświecic mnie to byłabym bardzo wdzięczna :) Inaczej bede musiała jutro losowac na chybił trafił do której grupy na zajęcia iść :/
  • ohKay Kada

listy wiszą mozesz przysc i zobaczyc w jakiej jestes grupie.
  • Anonim

Tam tadadam tam tamtam!!
    Dałem czadu i przespałem pierwsze wykłady...
    Jeszcze mnie wywala na zbity pysk.

Jak było? Ktoś zauważył brak mnie? i jak z notatkami?
    Pozdrawiam!
  • ET

Dobry początek roku, nie ma co...; )

Notatki, które zrobiłam są raczej ubogie i średnio wartościowe, więc jeśli chodzi o wiedzę, to niewiele Cię ominęło, bardziej sprawy organizacyjne.
    Na pierwszych zajęciach była sprawdzana lista, na drugich nie.

Więc myślę, że jutro po prostu musisz ustawić sobie jakiś lepszy budzik; )
  • Inspektor Gadget

poszla plota ze jutro po zajeciach jest dalsza czesc integracji :> ktos reflektuje? mam nadzieje ze cala grupa nr 5 bo jeszcze nia mialem przyjemnosci ze wszytkimi porozmiawiac...
| |

UKKNJA, rok trzeci; )

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)