- 1
- 2
-
Ania
mam pytanie do tych co byli na gramatyce w zeszłym tygodniu. facet ponoć powiedział, że zajęcia są co dwa tygodnie, prawda to?
w związku z tym jutro zajęć nie ma, prawda?
dawał jakieś handouty, kserówki, albo macie jakieś fantastyczne notatki, którymi chcecie się podzielić? :)
nieobecni będą wdzięczni :) -
Anonim
Zajęcia są co dwa tygodnie, w związku z czym jutro zajęć nie ma :)
Handouty są na mejlu. -
Monika
-
kris
czy ktoś wie, kiedy jest test? nie bylo mnie na pierwszych zajęciach, a podobno wtedy mówił coś o terminie testu...przypadkiem nie na 3 lub 4 zajęciach? jeśli tak, to z czego? -
-
na ostatnich zajeciach nic nie mowil na ten temat... jesli chodzi o zakres materialu to podejrzewam ze test bedzie obejmowal zakres gramatyki kontrastywnej omawiany na zajeciach od momentu ich rozpoczecia do momentu testu...
-
co wy z tym testem, jakby mial byc jakis test to facet raczej by nam o tym wspomnial...
-
Heterandria
-
kris
no mi się własnie też coś wydaje, dlatego pytam.... co do zakresu testu, to nie wiem, bo może np.coś zadał,żeby sobie przyswoić/przypomnieć i tak, jak na zajęciach u cyrana będzie to na teście; / -
w grupie w ktorej ja bylem czyli tej pozniejszej od 12.00 do 13.30 nie bylo mowy o zadnym tescie ani tym bardziej o przyswajaniu materialu...
-
ET
-
Heterandria
-
Anonim
Też nic nie wiem o teście. Ale ciekawa jest jedna rzecz - jak się wejdzie na stronę kolegium i plan - aktualizowany 28/10 i to z błędem oczywiście, bo wychodzi, że jedna grupa ma dwa razy Siutę a druga wcale :P - to terminy zajęć z Bartnikiem są takie: 2/10, 16/10, 6/11, 20/11, 4/12, 18/12, 15/01, 29/01.
Z tego wynikałoby, że jutro zajęć nie ma, a są za tydzień. -
I'm feelin' yummy head to toe...
Może to dlatego też nie ma żadnych nowych handoutów od niego na mailu... -
Anonim
>I'm feelin' yummy head to toe... napisała:
>Może to dlatego też nie ma żadnych nowych handoutów od
>niego na mailu...
Też o tym pomyślałam. Nie żeby mnie jakoś specjalnie zmartwiło :P -
MiskiMiski
nie ma nowych bo nie skonczylismy tamtych. Testu zadnego nie ma, powiedzial ze bedzie jeden na koniec. Pozdrawiam (ale teraz przez te posty to juz niczego nie jestem pewna na 100%) -
ten gosc mnie wprowadzil w blad bo caly czas mowil ze spotykamy sie za dwa tygodnie... i jak gadalem z nim o problemach z sala po zajeciach to tez powiedzial "za dwa tygodnie spotykamy sie nadal tutaj"... i tak bylem dzis u siuty wiec nie ma problemu ale np biedny tomasz specjalnie przyszedl na kontrastywna a tutaj dupa...
jesli chodzi o test to slyszalem ze ma byc na 3-4 zajeciach i potem drugi na koncu... -
Monika
Moi Drodzy, to wiadomość skopiowana z naszego maila:
Szanowni Panstwo,
przesylam obiecany handout i cwiczenia na nasze najblizsze spotkania,
ktore musimy zrobic PRZED testem.
Pozdrawiam,
Artur Bartnik
Czy to znaczy, że test jest w najbliższy pt? czy to moja nadinterpratacja? -
Ania
na ostatnich zajęciach powiedział, że test będzie najprawdopodobniej na pierwszym lub drugim spotkaniu grudniu, więc w tym tygodniu testu nie ma :) -
Monika
-
..:: Olka'Z ::..
Czy wie ktoś jak to bedzie z Bartnikiem ? Sam nie wiedział czy w ten piątek mamy zajęcia czy nie ale jak narazie w sekretariacie nic nie wiadomo :/ Macie jakies infor od niego ?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne