- 1
- 2
-
salsa
To ja jakby coś jestem Aleksandra "Pokątna", która zajmuje sie zapisami na referaty :) Razem z dziewczynami z kolegium niemieckiego i francuskiego ustaliłyśmy że bedziemy starać się aby każde kolegium dostało możliwość robienia takiej samej ilości tematów (licze że na każde kolegium wypadnie 4-5 grup). W tym tygodniu przyjmuje zapisy chętnych grup, a jak dowiem sie ile będzie tematów dla nas to zrobimy losowanie i potem każda grupa ma sobie wybrać jakiś temat. Co do tematów wszystkiego oczywiście dowiemy się przypadkiem i za pare tygodni jak to zwykle bywa :/ osoby chętne na referaty proszę o kontakt najlepiej na wydziale :) (już teraz mam 6 grup....) Ciąg dalszy informacji nastąpi wkrótce.... -
salsa
Uwaga uwaga! 2 listopada nie ma wykładu na Szturmowej ale jest 23 października na ul. Karowej 20 o godzinach 10.00; 12.00 i 14.00 - do wyboru.
Jeżeli ktoś ma ochotę robić referat do Pani Kurkowskiej w dniu 26 października (poza losowaniem )to trzeba sie do niej zgłosić za tydzień na wykładzie, mówiła o 2 tematach ale może da wiecej :)
Gdyby ktoś się zdecydował to niech jej przypomni że to ma Wam zaliczac przedmiot i że to jest prezentacja + referat który ona sprawdza i przekazuje ocene Harasimowiczowi (słaby mają kontakt między sobą)
Co do losowania to wciąż czekam na odpowiedź od Pana Harasimowicza odnosnie tematów.
cdn.... -
Aga
ja sie zglaszam do referatu u pani mirelli :) i pojde po temat za tydzien, a co :) -
Anonim
-
-
salsa
uwaga ! losowanie odbędzie się w poniedziałek (26.10) około godziny 13.45 w pobliżu sal 323 i 325 :) -
nastapila zmiana w planie letnim... wyklad zostal przeniesony z wtorku na srode...
-
aga
Czy ktoś wie co się dzieje obecnie na tym wykładzie? Co z egzaminem? Jest jakas data ustalona? -
-
kris
zdaje się,że od dziś rozpoczyna swoje zajęcia trzeci (ostatni) z trójki wykładowców, tyle tylko wiem. -
Anonim
-
..:: Olka'Z ::..
Ho ho ho-ten trzeci wykładowca to niezły jest. Aż sie bałam wyciągnąć gazete do czytania-chodzi po sali, monitoruje, zadaje pytania... A najgorsze że po prezentacji dziewczyny 10-15 minut odpowiadały na jego pytania :/ Groza na 50% .... -
martien
-
*Alexis*
Hej podobno pytania na test zaliczeniowy z w/w wykładu są gdzieś na gronach lat poprzednich...
Niestety nie jestem zbyt sprytna chyba, bo nie mogę ich znaleźć. jakby ktoś znalazł to proszę niech poda linka albo skopiuje je tutaj.
Na pewno wielu z nas ułatwi to życie:) -
*S*Y*L*W*I*A*
hej. dziś wykład był z prof. Nowakiem i on sie wkurzył, że tak mało osób chodzi.... -
PlumMan
To niech się wkurza, takie życie - wykład jest z definicji tworem nieobowiązkowym - może wskazane byłoby się na nim pojawiać z racji faktu, iż należałoby ten przedmiot jakoś zaliczyć, ale bez przesady. Naprawdę mamy ciekawsze rzeczy do roboty, nie wspominając nawet o pisaniu pracy dyplomowej.
...to wie ktoś już dokładnie kiedy będzie ten test? -
Door
Test jest 2.06 o 18.30, tez na Szturmowej.
A ktos wie jak on bedzie wygladal? Sa gdzies w necie jakies notatki czy cuś? :) -
kris
czy ktoś wie z osób, które miały prezentację, jak dostajemy wpis do indeksu? czy coś mówił,że prześle oceny do sekretariatu i w sekretariacie nam zaliczą tak jak ostatnio czy osobiście do niego trza sie wybrać? jeśli tak, to w dzień testu idziecie? -
*Alexis*
-
madeleine
-
ET
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne