-
Anonim
Zajęcia w szkole językowej Speak&Spell, Natolin, ul.Bergladzka 4. Zajęcia z dziećmi lat 6, bardzo chętne i zdolne. Po mnie :) Opuszczam posterunek i szukam zastępstwa, możliwe dodatkowe lekcje. Pon/Śr 17:00 - 18:00.
proszę o szybką reakcję, zarobki - od 30zł za 45min. Bardzo fajna atmosfera, wesoło i na luzaka. Bardzo polecam osobom z polotem i zaangażowaniem.
możecie dawać znać na priva.
Pzdr
Kasia -
Anonim
Jeszcze raz ja: dodatkowo proponuję dwa razy w tygodniu, do uzgodnienia, ale raczej przed południem, w prywatnym przedszkolu Jaś i Małgosia tuż przy stacji metra Kabaty. Dzieci w wieku 3-4 lata, uczy się specjalną metodą za pomocą bajek.
"Kraina Baśni - Warszawa" <warszawa@krainabasni.pl> piszcie! -
Anonim
może się przyda tutaj taki temat,
coś w stylu 'giełda korków'
______________________________ ______
mam do oddania
propozycję udzielenia korepetycji
dla dwójki uczniów z podstawówki (rodzeństwo)
+ dziecka z zerówki.
wszystko jest ułożone tak,
że zajęcia z dziećmi przebiegają jedno po drugim
(indywidualnie oczywiście)
105zł można wyciągnąć za ~2,5h roboty,
chyba, że wynegocjujesz więcej:p
jedyną niedogodnością jest to,
że cała trójka mieszka w słupnie
(miejscowość jak się jedzie w stronę radzymina, >15km)
najbliżej to będzie dla ludzi mieszkających na targówku i białołęce.
jeśli komuś to pasuje, plz o info na priv:-) -
post tomasza przeniesony... pisal to dawno wiec nie jest to aktualne ogloszenie...
-
-
Anonim
w sumie nawet ja nie wiem czy jest aktualne do końca, jak się zgłosi ktoś chętny
(są takie tłumy, że cały czas robię short-lisitng by wybrać najlepszą osobę xD )
to spytam szefowej;-)
ale to już plz o zgłaszanie się na priv;] -
salsa
poszukuje korepetytora dla znajomego (student 3 roku, potrzebuje dużo gramatyki i mówienia) jeśli ktoś może dawać korki blisko stacji metra Pole Mokotowskie albo mieszka gdzieś w pobliżu prosze o kontakt na priv :) -
misfit
Dobra to ja powiem tak: potrzebuje korków z niemieckiego!! Tak bardzo strasznie. Zna ktoś kogoś dobrego? Może by był ktoś chętny na tandem? -
Mam do oddania:
- 2h raz w tygodniu ze studentka, mieszka na jelonkach ale mozna sie umawiac gdzies w centrum
- 2h dwa razy w tyg z rodzenstwem ( 1 i 2 kl gimnazjum)-Zacisze
- 1h raz w tyg na bródnie z 10 letnim chlopcem
-
caipirinha ***
Ktoś byłby chętny na prywatne lekcje z 2 chłopcami lat 6 i 8 w ich domu na stegnach?
Jeśli tak to proszę o kontaktach na priv. Dzięki z góry. -
1,5 h raz w tygodniu z dziewczynka na Mokrej ( 15-20min autobusem od metra Ratusz Arsenał)
-
aleksandra
oddam zajecia wtorki czwartki 45 minut z dziecmi 3-4 lata (grupka ok 5 dzieci) przy metrze kabaty (1min od metra) dobre wynagrodzenie
OD ZARAZ! -
Anonim
Też mam ogłoszenie.
Dwoje dzieciaków, chłopiec 7 lat i dziewczynka 10. Każde potrzebuje godziny tygodniowo, czasem dwie w razie potrzeby. Oboje mieszkają na Bielanach.
Szczegóły (terminy, stawka) są do uzgodnienia.
Chętni niech piszą na priv. -
karniak
Poszukuję korepetytora/rki dla 12 latki, raz w tygodniu, na Woli (2 przystanki od pl. Bankowego), Wiadomość na priv.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne