Uniwersytet Jagielloński [1938]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewuśka

Naprawde strasznie nudno... Nikt sie nie odzywa... zero entuzjazmu..a potem sie dziwimy , ze studenci Uj-tu maja taka a nie inna opinie wśród studiujących na innych uczelniach..
  • Anonim

Taką a nie inna? Tzn? Ja jakoś sie nie spotykam z negatywnymi uwagami co do mojej uczelni, ważniejszy jest chyba kierunek a nie sama instytucja.
  • Ewuśka

to tez racja... Ale z reguły ludzie sztywnieja kiedy słysza nazwe Uj..
  • Ewuśka

nie wiem moze to tylko ja takich dziwaków spotykam..
  • Anonim

Moi znajomi sztywnieja, ale pozytywnie; ) UJ wzbudza szacunek; )
  • Ewuśka

tak owszem, ale istnieje takie jakies przekonanie, ze My z uj-otu to sie mamy za jakis lepszych..a ja wcale tak nie sadze... Studenci jak studenci a ze uczelnie najstarsza w kraju.. no coz.. :D
  • dominik koza

Ewunia: albo jakis kompleks, albo rozmawialas z ludzmi z Poznania. ponoc kiedys nasza Alma Mater nie chciala sie zgodzic na powstanie tam uczelni, sprawy dotycza wiekow dawnych, ale gdzies tam uraz pozostal.
  • Ewuśka

wiesz nie wnikam..zreszt adla mnie to w sumie nie problem , bo generalnie mam gdzies to co inni myslą o moim uniwersytecie, kierunku itd. Ja sie tu dobrze czuje, a o to w tym momenci emi chodzi :D
  • dominik koza

Ewunia: poprawnie, tez czuje sie tu dobrze.
  • Ewuśka

:d i o to przeciez chodzi :D Na czym studiujesz?? Jesli moge spytac ??
  • dominik koza

Ewunia: wiedza o kulturze, dla precyzji - to specjalnosc przy filologii polskiej. Ty studiujesz socjologie, wiec nie pytam. znikam sie kurowac, zatoki daja o sobie znac (niedoleczona grypa je widocznie podkusila).
  • Ewuśka

Zdrówka życzę!!!!!!!!!!!!
  • Melissa

No wiesz może nie ma odzewu, bo wszyscy siedzą po knajpach i się integrują i nie mają czasu buszować po necie;-)
  • Ewuśka

Dokładnie tak sobie pomyślałam :P
| |

Uniwersytet jak każdy uniwersytet, tylko starszy trochę.

Uniwersytet Jagielloński

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)