-
Ewuśka
Naprawde strasznie nudno... Nikt sie nie odzywa... zero entuzjazmu..a potem sie dziwimy , ze studenci Uj-tu maja taka a nie inna opinie wśród studiujących na innych uczelniach.. -
Anonim
Taką a nie inna? Tzn? Ja jakoś sie nie spotykam z negatywnymi uwagami co do mojej uczelni, ważniejszy jest chyba kierunek a nie sama instytucja. -
Ewuśka
to tez racja... Ale z reguły ludzie sztywnieja kiedy słysza nazwe Uj.. -
Ewuśka
-
-
Anonim
-
Ewuśka
tak owszem, ale istnieje takie jakies przekonanie, ze My z uj-otu to sie mamy za jakis lepszych..a ja wcale tak nie sadze... Studenci jak studenci a ze uczelnie najstarsza w kraju.. no coz.. :D -
dominik koza
Ewunia: albo jakis kompleks, albo rozmawialas z ludzmi z Poznania. ponoc kiedys nasza Alma Mater nie chciala sie zgodzic na powstanie tam uczelni, sprawy dotycza wiekow dawnych, ale gdzies tam uraz pozostal. -
Ewuśka
wiesz nie wnikam..zreszt adla mnie to w sumie nie problem , bo generalnie mam gdzies to co inni myslą o moim uniwersytecie, kierunku itd. Ja sie tu dobrze czuje, a o to w tym momenci emi chodzi :D -
dominik koza
-
Ewuśka
:d i o to przeciez chodzi :D Na czym studiujesz?? Jesli moge spytac ?? -
dominik koza
Ewunia: wiedza o kulturze, dla precyzji - to specjalnosc przy filologii polskiej. Ty studiujesz socjologie, wiec nie pytam. znikam sie kurowac, zatoki daja o sobie znac (niedoleczona grypa je widocznie podkusila). -
Ewuśka
-
Melissa
No wiesz może nie ma odzewu, bo wszyscy siedzą po knajpach i się integrują i nie mają czasu buszować po necie;-)
-
Ewuśka