-
hehe za szybko takie pytania:)
godziny rozpoczęcia i zakończenia zależą od szkoły i ilości artystów chętnych do występu.
a czas trwania występu poszczególnych zespołów etc zależy od nich samych. it's up to u:)
pozdrawiam
olka -
Martuś
-
Mikołaj
Tzn chodziło Mi o to, czy będzie się to odbywać w godzinach "szkolnych" (np. 8-14), czy raczej po nich (np. od 17). Pytam, bo kolega z mojego zespołu ma sesje w czasie trwania UFO, i chcieli byśmy wiedzieć, czy będziemy mogli wystąpić. Czas koncertu miałem na myśli średni czas występowania jednego zespołu, taki, aby się pod tym względem nie wyróżniać (np. jak to było w zeszłym roku). -
-
Kwar.
Jak poznamy już przybliżoną liczbę artystów i typ występów to dokonamy jakiegoś rozplanowania i jakieś odpowiednie limity przydzielimy pewnie...ale na razie na to pytanie nie mozemy odpowiedziec.
A UFO, jak zwykle, będzie sie odbywac w godzinach wieczorowych, czyli własnie od ok. 16 do.... no właśnie :D -
Kolega wyżej raz w życiu powiedział coś sensownego;P (pzdr:*)
jeśli masz konkretny pomysł na występ, a nie wiesz czy np. zmieści się on w "wyznaczonym limicie czasowym", zgłoś problem do mnie na prv, może uda się go jakoś rozwiązać;)
ave. -
Szymon K
-
Kwar.
-
Stanowcze eeetam
Ej, co na stronie http://www.ufo-openstage.prv.pl/ oznacza tekst
"Nie masz uprawnień, aby zobaczyć tę część witryny.
Musisz się zalogować." gdy chcę sprawdzić patronat medialny oraz sponsorów?? co to za wiedza tajemna?? -
#Zdun#
-
-
Kwar.
Konkretyzując - specyfikacje sprzętu udostępnimy zgłoszonym zespołom najwcześniej, jak to będzie możliwe. Jesteśmy w trakcie... rozmów (:D) z firmą, więc na razie pozwólcie nam załatwić ten sprzęt; ] -
lista szkół, w których można natrafić na nasze plakaty (updated):
Czacki
Władysław IV
Staszic
2SLO
Raszyńska & Bednarska
Kopernik
Jose Marti
Poniatowski
Hoffmanowa
Reytan
Rej
Zamoyski
Witkacy
Cervantes
Nowak-Jeziorański
Dąbrowski
Barbossa
Lelewel
50 LO na Foksal
Konopnicka
Słowacki
Żeromski
Kochanowski
International School of costume and fashion design (last, but not least:))
ave -
Mal.
nie ma na tej liscie kamińskiego - najlepszej szkoły na ursynowie! Wstyd!
ile kosztuja bilety? jesli są. -
-
nie ma biletów, żeby wejść musisz posiadać legitymację lub dowód:)
kurcze, wiedziałam, że o którejś szkole zapomnieliśmy...:)