- 1
- 2
-
zuza
najważniejsze chyba to to, że szukamy sponsorów.
poza tym, jest projekt plakatu, który ma być niebawem tu wrzucony. każdy będzie musiał zrobić około 2 :) no a potem będziemy je rozwieszaać w szkołach (na liście jest chyba 20)
i wogole rozreklamowywujemy UFO :D
nie wiem co jeszcze. -
stjk
>zuuuz ia napisała:
>najważniejsze chyba to to, że szukamy sponsorów.
>
ile hajsu potrzeba?
> każdy będzie musiał zrobić około 2 :) no a
>potem będziemy je rozwieszaać w szkołach (na liście jest
>chyba 20)
więc jeszcze raz zapytam- jak ta lista szkół wygląda -
zuza
nie wiem ile dokładnie. sadze,ze im więcej tym lepiej. masz jakies propozycje co do sponsorow?
ja nie pamietam dokladnie szkol. -
-
stjk
>zuuuz ia napisała:
>nie wiem ile dokładnie. sadze,ze im więcej tym lepiej.
dobra, wiadomo, ze każdy by chciał być milionerem, ale nie o to chodzi
pytam o minimalną kwote, bez której nie uda się załatwić sprzętu -
Anonim
Lista jest długa, są tam m.in. Władysław IV, Ruy Barbosa, Jose Marti, Kopernik (nie jestem pewien), Cervantes...
Tyle pamiętam :P
Olka, albo Maks, weźcie zamieście tutaj pełną listę :P -
zuza
-
agnieszka.
-
zuza
-
agnieszka.
-
J.
jeśli przyjdziecie z tym plakatem w środę lub piątek, to nici z wieszania. W tych dniach pracuje stara, ruda, agresywna pani szatniarka. -
stjk
-
Maryl.
hej, napiszcie coś na gronie Żmichowskiej, że jesteście i że można się zgłaszać, to nam się miło zrobi :P.
ufo fajne jest. -
Jędrek
-
-
Anonim
Olu... zapomniałaś o jednej rzeczy; )
International School of costume and fashion design,
Jak już będziesz wiedziała czy to o czym rozmawialiśmy jest możliwe do zorganizowania, to miło by było moją szkołę też wsadzić na oficjalną listę, prawda :D? -
stjk
>Jędrek napisał
>Czy festiwal jest jedynie teatralny, czy także filmowy?
festiwal jest ARTYSTYCZNY im wieksze zroznicowanie tym lepiej. na pierwszym ufo byl jeden film emitowany -
otóż to:)
tak Grzesiu, to o czym rozmawialiśmy jest możliwe i oficjalnie dorzucam do listy Twoją szkołę:) -
Anonim
Świetnie !
jutro dam Ci znać dokładnie co i jak
dane szkoły:
International School of costume and fashion design - MSKPU- Międzynarodowa szkoła kostiumografii i projektowania ubioru
(ale chyba wersja anglojezyczna jest lepsza; )
ul. Nowy Świat 2
00-497 Warszawa
tel./fax. +48 22 628 36 65
http://www.mskpu.com.pl
ale radzę nie dzwonić do nich, bo na razie nie wiedzą jeszcze dokładnie co i jak; )
-
Anonim
-
zuza
-
Mikołaj
Witam!
Mam pytania dotyczące UFO: o około której godznie będzie się to odbywać? Ile czasu trwa występ jednego zespołu muzycznego (podajcie czas maksymalny i minimalny)?
Pozdrawiam
- 1
- 2