-
Anonim
a ja myślałam, że Eryk chodził i mnie denerwował.. ale widzę, że nie tylko... jednak też sobie poskakał.. :P
chyba przez tydzień nie będę mogła patrzec na nasza szatnie..ale było faaaajnie :D -
Maro
Nie wiem, czy jestem odpowiednią osobą, aby to mówić, ale dumny jestem z Was wszystkich. Serio, jak się widzi coś takiego, jak każdy przejmuje się przydzielonym mu zadaniem, jak każdemu zależy, aby wszystko wypadło jak najlepiej, jak poświęcacie swój czas dla tej wspólnie tworzonej idei, to naprawdę wiara w ludzi rośnie. No i jeszcze to, że wszystko robicie wspólnie, poznajecie nowych ludzi ze szkoły, nabieracie do siebie zaufania, utrwalacie przyjaźnie. Pięknie. -
Anonim
-
ulalala
"jak poświęcacie swój czas dla tej wspólnie
tworzonej idei"
Powiedział Marek, który ostatni tydzień (oprócz godzin wf'u :>) spędził w zacnych murach stefana b.
chciałabym Wam wszystkim powiedzieć, że bez względu na to, co wyszło, a nad czym trzeba jeszcze popracować to fajnie się z Wami obijało i pracowało w sumie też :>
ah i naturalnie z artystami również.
było dużo śmiechu :D -
-
Anonim
http://www.sendspace.com/file/zeu20...
-Any Problem
-Asperse
-Hot Rod Crimson
Moje zdjęcia - są jakie są, ale może komuś się przydadzą; ) -
Paulina Kowalska
jak dla mnie było świetnie.
A za rok będzie jeszcze lepiej, może uda nam się nie pogubić kurtek/szalików itd.
I może ludzie będą pamiętać o dowodach osobistych;) -
Goshia
co prawda nie mam porównania z poprzednimi festiwalami, ale moim zdaniem było genialnie xD
w szatni nie było tak źle, jakoś dało się to ogarnąć; ] chyba niczego nie zagubiliśmy?; )
Nie można jeszcze zapomnieć o wspaniałej kawiarence w sali 61 - niepowtarzalny nastrój i mnóóóóóstwo pysznych ciastek :] -
kawiarenka w sali 61 = mistrz ! :D
obsługa profesjonalna jak nigdzie; D -
kasia
-
Anonim
-
Look.
-
Marek
-
Anonim
-