-
jsnpncz
Wpisujcie swoje miejsca, które zajmiecie na sektorach. Może jakimś cudem odnajdziemy swoich koncertowych sąsiadów?; -) -
Anonim
-
jsnpncz
-
Anonim
-
-
أنيا
..sektor 35 rząd 39 miejsca 27 i 28 :> ... mam nadzieje,ze cos zobacze :D -
Anonim
sektor: 28
rząd: 65 (TO dopiero jest wysoko...:/ ale cóż. ważne, że jadę; D)
miejsce: 4
-
Anonim
sektor 27, rzad 50.. co Wy na to?
btw.. zezlilam sie strasznie ze pkp nie ma juz miejsc w tym pociagu.. jak ja sobie dojade z Wawy? wiecie czy ktos cos organizuje jeszcze..? -
Anonim
-
jsnpncz
Mari, spróbuj zajrzeć na http://www.u2.com.pl/concerts/verti... Znajduje się tam lisa wyjazdów organizowanych prywatnie. Ja zabieram się na autobus z ogłoszenia:
Data: 2005-06-01
Nick: banan
Imię i nazwisko: marek
E-mail: zulaban@wp.pl
Telefon: 502 473 649
"Treść ogłoszenia:
CZESC:) robimy autokar z warszawy na U2 przejazd w obie strony 80zet platne dopiero w autokarze .podalem email corki bo moj wyrzucało:( wole zebyscie pisali na banan@poczta.onet.pl lub kom 502 473 649 marek. zostalo troche wolnych miejsc."
-
Anonim
-
danio
-
Anonim
ja tez 29! ale miejsca nie pomne :/ mam nadzieje,ze miejscowki warte ceny; / -
mamá quiero ser famosa
ale jak nie ma miejsc?jedziesz expresem specjalnym czy zwyczajnym pkp? -
mamá quiero ser famosa
oo a tak w ogole to slyszalam ze w dublinie miejscowki byly malo istotne tylko wedle uznania ludzie biegli na plyte lub zajmowali dowolne miejsca a do jajka tez sie dobiegalo i nie bylo losowania biletow; / no nie wiem nie wiem nie wiem ja chce byc 30m od sceny :) -
Anonim
i pamiętajcie sektorowicze na solówce Edg'a w New Years Day machacie czymś białym :) a płyta czerwonym :) -
Anonim