U2 [2581]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jsnpncz

Wpisujcie swoje miejsca, które zajmiecie na sektorach. Może jakimś cudem odnajdziemy swoich koncertowych sąsiadów?; -)
  • Anonim

sektor 24
    rząd 47 (wysoko kurna!!!)
    miejsce 19
  • jsnpncz

Sektor 35, rząd 47, miejsce 17.
  • Anonim

sektor 24, rząd nie pamiętam miejsce nie pamietam
  • أنيا

..sektor 35 rząd 39 miejsca 27 i 28 :> ... mam nadzieje,ze cos zobacze :D
  • Anonim

sektor: 28
    rząd: 65 (TO dopiero jest wysoko...:/ ale cóż. ważne, że jadę; D)
    miejsce: 4
  • Anonim

sektor 27, rzad 50.. co Wy na to?

btw.. zezlilam sie strasznie ze pkp nie ma juz miejsc w tym pociagu.. jak ja sobie dojade z Wawy? wiecie czy ktos cos organizuje jeszcze..?
  • Anonim

Kuba... sprawdzaj rząd i miejsce !!!!!!!!!!!!!
  • jsnpncz

Mari, spróbuj zajrzeć na http://www.u2.com.pl/concerts/verti... Znajduje się tam lisa wyjazdów organizowanych prywatnie. Ja zabieram się na autobus z ogłoszenia:

Data: 2005-06-01
    Nick: banan
    Imię i nazwisko: marek
    E-mail: zulaban@wp.pl
    Telefon: 502 473 649

"Treść ogłoszenia:
    CZESC:) robimy autokar z warszawy na U2 przejazd w obie strony 80zet platne dopiero w autokarze .podalem email corki bo moj wyrzucało:( wole zebyscie pisali na banan@poczta.onet.pl lub kom 502 473 649 marek. zostalo troche wolnych miejsc."
  • Anonim

ja mam sektor 20
  • danio

Sektor 29, rząd 36, miejsce 21
  • Anonim

ja tez 29! ale miejsca nie pomne :/ mam nadzieje,ze miejscowki warte ceny; /
  • mamá quiero ser famosa

ale jak nie ma miejsc?jedziesz expresem specjalnym czy zwyczajnym pkp?
  • mamá quiero ser famosa

oo a tak w ogole to slyszalam ze w dublinie miejscowki byly malo istotne tylko wedle uznania ludzie biegli na plyte lub zajmowali dowolne miejsca a do jajka tez sie dobiegalo i nie bylo losowania biletow; / no nie wiem nie wiem nie wiem ja chce byc 30m od sceny :)
  • Anonim

i pamiętajcie sektorowicze na solówce Edg'a w New Years Day machacie czymś białym :) a płyta czerwonym :)
  • Anonim

pamietamy! :)
| |

Zapraszam wszystkich zafascynowanych tym Irlandzkim zespołem :-) Fajnie będzie wymienić wraż...

Fotki

Miejsca grona (0)