-
Ignorator
W temacie zamieszczam typy i analizy wybranych przez nas wydarzeń sportowych. Życzę wszystkim powodzenia w typowaniu i jak najwięcej zysków. -
get big fast
-
TM(L)
-
TM(L)
-
-
Anonim
Blackstock napisał
>Na dzisiaj póki co liga austriacka x1:
>Austria Wien (A) - SCS bet-at-home.com 2 @2.5
Nie jest ciekawie z ta Austria. Powiem wiecej, narazie jest tragedia. Niech Leoben ruszy dupe do roboty i nie LASK podwyzszy prowadzenie, bo Schwanenstadt juz chyba nie wygra...:( -
Bouli
Loeben 1-2 jakis zart?? Hartberg gral wczesniej przetragicznei ale sie przebudzili,jak zawsze jak zagram hehe -
Anonim
Rany boskie, ale chujnia!!!
3 kupony poszly psu w dupe i tydzien zrobile sie tragiczny, bo stracilem juz prawie polowe kasy jaka mialem. Jesli w weekend tego nie odrobie, to bede mogl wspominac po sobie 2 tygodnie - najlepszy i najgorszy w zyciu.
A to, co sie dzis w austriackiej 2 lidze wyrabialo - BEZ KOMENTARZA I TYLE.
Tragedia. :( -
Siemek
Siemka;)
Zna ktoś stronkę gdzie moge sprawdzić wyniki siatkówki???
Byłbym bardzo wdzieczny za odpowiedz;))
Pozdro...
-
Moherowy Ninja
tragedia, ja pierdole... Leoben zremisowal z druzyna ktora odstaje o klase od calej reszty ligi...
Na jutro raczej puszcze:
Miedz - Polonia W. 2 1.45 - nie widze innego rozwiazania niz zwyciestwo Polonii. Polonia walczy o pierwsza lige, jest w formie a Miedz to najslabsza druzyna ligi, bez szans na utrzymanie. Nie zdziwilbym sie nawet gdyby ten mecz byl ustawiony :D Fryzjer nie umarl tylko odszedl w cien :D
i do tego jeszcze z dwa mecze do triple'a.
Jutro musi wejsc bo bedzie tragedia... -
get big fast
-
<<--O(L)O-->>
-
get big fast
-
Anonim
>^^ napisał
>mi tez sharapova nie wieszla tragedia kurs 1.20
To postaw Bełchatow jutro. -
ejtaM™
>Kijek napisał
>>^^ napisał
>>mi tez sharapova nie wieszla tragedia kurs 1.20
>
>To postaw Bełchatow jutro.
dubel Sharapova + BOT pewnie był :D -
Anonim
Bot 2x:P:P a tak na powaznie to juz wczoraj liczylem na porazke Sharapovej; ] -
get big fast
-
Anonim
-
Wilku.
wg mnie ryzykancki singiel na jutro
Zaglebie Sos. - Slask 1x 1.05
a tak na powaznie
moze
Ruch Ch. - Unia Janikowo 2 7.3 :D -
Anonim
Na jutro raczej pojdzie cos takiego:
I) Kupon dnia - dubel:
Xamax Neuchatel+Zilina AKO: 3,99 (Totomix)/4,14 (Profesjonal)
II) Triple:
Stuttgart+OL+OM AKO: 3,72/3,88
III) Triple:
Valencia+Juve+Bellinzona AKO: 3,17/3,36
IV) Kupon I+Kupon II+Kupon III AKO: 47,05/53,97
Co sadzicie? Dorzucic cos albo wywalic? Nie wiem, ale moze cos jeszcze dorzuce. Jutro i pojutrze trzeba cos koniecznie odegrac, bo tydzien mizerny az boli. Ale najlepsza obrona jest atak.....podobno.
P.S. Wie ktos moze dlaczego z Totomixa usuneli z oferty mecz Ziliny??? Tak chcialem go zagrac, a teraz bede musial w ostatecznosci dymac do Profa, ktorego mam sporo dalej, i ktorego mimo wyzszych kursow, nie lubie. -
Bouli