-= Twarda 42 Wawa =- [1058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Huitzilopochtli

w szkole coś niemrawo mi poszlo (nie no, w sumie glupota w czerwcu i w wakacje szukac, ale moze ktos sie skusi?) :) no wiec chce opchnac moje ksiazki:
    • Polski - „Między nami”, wyd. GWO, kl. 3
    • Polski - „Między nami”, wyd. GWO kl. 2 + ćw. Część 1. (niewypełnione w zasadzie)
    • KOSS, wyd. Civitas, część 1
    • Geografia – „Ziemia – nasza planeta”, wyd. Nowa Era, kl. 1 + ćwiczenia (niewypełnione)
    • Fizyka - wyd. Zamkor (autor Rozenbajgier), kl.2
    • Polski – ćwiczenia „Między nami”, część 1. (zrobione bodajże jedno ćwiczenie), część 2. – trochę pomazana okładka
    • Geografia - „Moje miejsce w Europie”, kl. 2 (gratis wypełnione ćwiczenia :P)
    • Geografia – „Moje miejsce w Polsce i regionie”, kl. 3 (+zrobione ćwiczenia)

no to wiecie, np polski i fizyka w zasadzie nowe, wiec jakby ktos sobie chcial tanio odkupic, to prosze bardzo. zachecam (za argument podam ze pieniadze ktore za nie dostane, zostana przeznaczone na szczytny cel - piwo)
  • mrt

Hm. Ja tez sprzedam.
    polski - 1,2 i 3 kl. te same co ma Pianka
    matematyka - 1 i 3 kl. Matematyka z plusem i zbiory zadan dla 1,2,3 tez mat z plusem
    fizyka - rozenbajgier 1,2,3
    historia - brazowa, podroze w czasie 1,2
    chemia - zbior zadan podstawowych i od latwych do trudnych pazdro oraz podr. pazdro dla 1 kl.
    zapraszam zapraszam!:D
  • Huitzilopochtli

(patrze "podr.pazdro" i myslałam ze napisalas pozdro :P)
  • Huitzilopochtli

przypominam ten jakże interesujący temat.
    wie kto kiedy kiermasz?

a moze ktos sie skusi?