- 1
- 2
-
olć
-
Jerry Jerry
Gotek rządzi :D Jak zdam maturę to go wyciągniemy na browar ze starą klasą :) -
inż. Karbowski
-
... ...
-
-
,
-
Lucas
Oj prawda prawda. Z Gotka to niezły luzaczek ale to naprawde równy gość. Znam go już...9 lat i wiem co mówie :). No i rzecz jasna jak wszyscy fajni kolesie mieszka na Tarchominie :D -
♥ღღMalinkaღღ♥
oj Gotek to najlepszy nauczyciel... co tu dużo mówić... o wszystkim można z nim pogadać i pośmiać się.... wyluzowany... -
jureczek.
-
Ola
A WY NIE WIECIE COS IE STAŁO!!!.. przed chcwilką wróciłam z wycieczki skzolnej.. wyjeżdżalismy w pon i wtedy też wyjeżdżał Gotel; D:D:D... i taka akcja.. bo już wszyscy pojechali tylko nie my.. a tu torba jakaś została.. i dyrektor ją komisyjnie przeszukiwał.. i potem Paprocka wchodzi i się pyta "który z chłopaców zabrał gwizdek??":P lol.. potem się domyślili ze to Gotka.. nie iwem jak on sobie poradził:P:P -
Anonim
Ja uważam ze Gotek jest super!!! Ja znam go co prawada 4 lata...bo wcześniej mnie trenował hoheja na trawie...i kiedyś dostałam dość długi wykład o prezerwatywach...;]
Zajebisty koleś!!
GOTEK RULEEEEZZZZZ!!!!!!!!!!! -
olć
tak jest tak jest, gotek jest the best (racja zuza racja oprócz baski oczywiście); p -
...Katia...Kamilka;*
-
Grono.Net
-
Anonim
tą walizkę potem mu jakimś kurierem wysyłali:P
Gotek jest fajny:) może nie spisuje się koncertowo jako wychowawca, ale wolę jego niż Zwolińską. z nim się szybko sprawy załatwia, a nie rozwleka w nieskończonośc..;/
jeszcze dodam że on nie reaguje na przekleństwa:P wczoraj na godzinie wychowawczej padło dosyć głośno kilka słów z mojej strony, na co nie zwrócił uwagi i powiedział że jak mi źle tam gdzie siedzę to mogę się przesiąść;] mam nadzieję że jego status wychowawcy naszej klasy pozostanie do końca jej istnienia:> -
yabadabas
Zgadzam się z Wami w zupełności że Gotek to równy gość :) Pozdro 600. -
Lucas
Trzeba tu zwrócić uwage jeszcze na jedną bardzo ważną rzecz. Bo jak wiadomo w-fiści to przesadnie dużo w tej szkole do roboty niemają...troche pogwiżdża na lekcjach,troche pomachają roczkami.Ale jest jeden niespełniony nauczyciela dokładniej nauczycielka...której pomyliły się wydziały i zamiast na polonistyke poszła na awf i to jeszcze na profil siatkarski (ze swoim wzrostem 150 cm :P).Pewnie już każdy wie o kogo chodzi. Niejaka pani Kurzak zrobiła naszej klasie na w-fie...chwila ciszy...klasówke pisemną z zasad siatkówki :D. Ale nie to jest najlepsze...! Najlepsze jest to że średnia ocen nieprzekraczała 3 :P.
I tutaj trzeba docenić pana Jacka Gotkowskiego-nie dość że jemu tak nigdy nieodwalało to jeszcze musi siedzieć w jednym pokoju około 6 przerw dziennie;przez 5 dni w tyg;przez 4 tyg w miesiącu:przez 10 miesięcy w roku z tą Kurzakową. Ja osobiście mu współczuje...ja 4 godzin w tyg niemogłem z nią wytrzymać a on już się kilka lat trzyma. -
świetnie.
-
Młody
Gotek rulezzzz!! znam go dość długo!! trenował mnie w gimnazjum, a i po skończeniu tej szkoły utrzymuje z nim kontakt, spoko koleś!! -
Katie :))
-
Młody
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne