-= Twarda 42 Wawa =- [1058]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olć

jacek gotek loozacky wf-ista
  • Jerry Jerry

Gotek rządzi :D Jak zdam maturę to go wyciągniemy na browar ze starą klasą :)
  • inż. Karbowski

heheheh na wódę; -)
    Kto wie, co było na balu, to wie... :P
  • ... ...

no na balu pokazal jaki rowny z niego koles:D
  • ,

gotek??? ludki gotek jest fajny ale pani nowicka, ona wymiata:-))))
  • Lucas

Oj prawda prawda. Z Gotka to niezły luzaczek ale to naprawde równy gość. Znam go już...9 lat i wiem co mówie :). No i rzecz jasna jak wszyscy fajni kolesie mieszka na Tarchominie :D
  • ♥ღღMalinkaღღ♥

oj Gotek to najlepszy nauczyciel... co tu dużo mówić... o wszystkim można z nim pogadać i pośmiać się.... wyluzowany...
  • jureczek.

poprostu zajebisty gość
  • Ola

A WY NIE WIECIE COS IE STAŁO!!!.. przed chcwilką wróciłam z wycieczki skzolnej.. wyjeżdżalismy w pon i wtedy też wyjeżdżał Gotel; D:D:D... i taka akcja.. bo już wszyscy pojechali tylko nie my.. a tu torba jakaś została.. i dyrektor ją komisyjnie przeszukiwał.. i potem Paprocka wchodzi i się pyta "który z chłopaców zabrał gwizdek??":P lol.. potem się domyślili ze to Gotka.. nie iwem jak on sobie poradził:P:P
  • Anonim

Ja uważam ze Gotek jest super!!! Ja znam go co prawada 4 lata...bo wcześniej mnie trenował hoheja na trawie...i kiedyś dostałam dość długi wykład o prezerwatywach...;]
    Zajebisty koleś!!
    GOTEK RULEEEEZZZZZ!!!!!!!!!!!
  • olć

tak jest tak jest, gotek jest the best (racja zuza racja oprócz baski oczywiście); p
  • ...Katia...Kamilka;*

Zgadzam sie Gotek jest fajny
  • Grono.Net

Gotek jest super! Widzieliście Jego wiersz pt. "Sikanie"?
  • Anonim

tą walizkę potem mu jakimś kurierem wysyłali:P
    Gotek jest fajny:) może nie spisuje się koncertowo jako wychowawca, ale wolę jego niż Zwolińską. z nim się szybko sprawy załatwia, a nie rozwleka w nieskończonośc..;/
    jeszcze dodam że on nie reaguje na przekleństwa:P wczoraj na godzinie wychowawczej padło dosyć głośno kilka słów z mojej strony, na co nie zwrócił uwagi i powiedział że jak mi źle tam gdzie siedzę to mogę się przesiąść;] mam nadzieję że jego status wychowawcy naszej klasy pozostanie do końca jej istnienia:>
  • yabadabas

Zgadzam się z Wami w zupełności że Gotek to równy gość :) Pozdro 600.
  • Lucas

Trzeba tu zwrócić uwage jeszcze na jedną bardzo ważną rzecz. Bo jak wiadomo w-fiści to przesadnie dużo w tej szkole do roboty niemają...troche pogwiżdża na lekcjach,troche pomachają roczkami.Ale jest jeden niespełniony nauczyciela dokładniej nauczycielka...której pomyliły się wydziały i zamiast na polonistyke poszła na awf i to jeszcze na profil siatkarski (ze swoim wzrostem 150 cm :P).Pewnie już każdy wie o kogo chodzi. Niejaka pani Kurzak zrobiła naszej klasie na w-fie...chwila ciszy...klasówke pisemną z zasad siatkówki :D. Ale nie to jest najlepsze...! Najlepsze jest to że średnia ocen nieprzekraczała 3 :P.

I tutaj trzeba docenić pana Jacka Gotkowskiego-nie dość że jemu tak nigdy nieodwalało to jeszcze musi siedzieć w jednym pokoju około 6 przerw dziennie;przez 5 dni w tyg;przez 4 tyg w miesiącu:przez 10 miesięcy w roku z tą Kurzakową. Ja osobiście mu współczuje...ja 4 godzin w tyg niemogłem z nią wytrzymać a on już się kilka lat trzyma.
  • świetnie.

Gotek rzadzi.
  • Młody

Gotek rulezzzz!! znam go dość długo!! trenował mnie w gimnazjum, a i po skończeniu tej szkoły utrzymuje z nim kontakt, spoko koleś!!
  • Katie :))

popieram antolka
  • Młody

dziękówka Kasiu
  • 1
  • 2