-
luste
jakos nieruchawe to wasze grono. zrobilibyscie wiecej tematow. ja proponiuje swoj. kto jest waszym ulubionym prezenterem? ciekawe czy padnie nazwisko Miecugow:P -
Anonim
jest już taki temat, no ale :)
Miecugow może być, ale najlepsi z najlepszych to Justyna Pochanke i Piotrek Marciniak :) -
luste
gdzie jest taki temat??
jesli chodzi o miecugowa to byl dla mnie super slabym dziennikarzem. na szczecie nastalo szklo kontaktowe, wiec troche sie zrehabilitowal.
a najlepsi z najlepszych to oczywiscie siekielski i morozowski. pan redaktor morozowski nawet na maile widzow odpowiada:) -
Anonim
wejdź na forum "Fakty TVN" i tam jest taki podtemat jak tu; )
a co do Sekielskiego i Morozowskiego to też są ok, choć ich programu nie chce mi się oglądać; ) a co do meili to każdy odpowiada, daj mu tylko troche czasu :) ja odpowiedź od Pani z TVNu dostałem po 3 miesiącach np. :)
pozdrawiam -
-
luste
-
Anonim
no ja pisałem na meila dla wszystkich: widzowie@tvn.pl a tam troche ludzi pisze...
a może by tak napisać do Justyny P. ... tylko co napisać? :P -
an.
-
Anonim
-
luste
a justynka ma juz meza, czy caly czas jest panna? bo jesli juz jest zajeta to moze i zadowolona bedzie z wyznania milosci, ale jej maz juz mniej:P -
anкa_
Ma męża... i chyba w tej samej stacji pracują - Pieczyński, chyba. On był wydawcą Faktów, kiedyś. -
Anonim
nom, ma niestety :P :( Aniu zgadza się, on jest jej szefuniem chyba :P jakoś tak; ) -
ann
ha :D a ja widziałam Justyne Pochanke ostatanio w Gdansku w centrum handlowym :P spoko babka :D ale czy ona ma jakas siostre? bo szła z taka kobieta podobną bardzo do niej ...; ) -
luste
czy wszyscy tak szaleja za justyna?? przeciez ona prowadzi tylko fakty, wiec nie da sie poznac jej opinii, bo wszystko co mowi to sa slowa kogos innego. czy mozna ja lubic tylko za wyglad? -
Anonim
Łukaszu... powiem Ci tak :]
owszem, prowadzi Fakty, ale też np. magazyn 24 godziny - to raz
po 2 - można ją lubić za to JAK prowadzi swoje programy - jak każdego innego prowadzącego jakikolwiek program
po 3 - to co mówi (lub czyta - jak kto woli) to są też JEJ słowa! myślisz, że taka Justyna przychodzi do redakcji o 18:45, przebiera się, czyta i idzie do domku? nie nie, ona ma normalnie swoje 8 godzin pracy i szykuje całe wydanie Faktów :) z resztą poczytaj napisy końcowe :)
po 4 - można ją lubić za wygląd :P bo nie brzydka jest :P -
luste
zgadzam sie ze redagowanie serwisow informacyjnych to ciezka praca i pewnie ci ludzie siedza w pracy wieksza czesc dnia. nie twierdze tez ze pani justyna nie jest sympatyczna, bo pewnie jest. tyle ze z tego ze czyta wiadomosci, niezaleznie jak dobrze by to robila nie mozna dowiedziec jakie ma poglady. przeciez sympatia do czlowieka nie powinna sie brac tylko z tego ze ow czlowiek ladnie sie prezentuje na ekranie. -
an.
-
luste
11 osob?? ja bym powiedzial ze to grono jest w fazie stagnacji. nawet tematow nikt nie dodaje. -
Anonim
prezenter swoich poglądów na ekranie pokazywać nie może, on ma tylko informować o tym, co się dzieje :)
a czy polubić można... pewnie, że zakochać się nie wolno, bo to głupie, ale nie zaprzeczysz chyba, że masz kogoś takiego, że jak zobaczysz go na ekranie to kanału nie zmienisz? jednych się lubi, innych nie... pojęcie "lubić kogoś przez telewizor" to jak "miłość przez internet" :) -
anкa_
"Prezenter swoich poglądów na ekranie pokazywać nie może, on ma tylko informować o tym, co się dzieje"
To może informacje powinny być prezentowane przez syntezator mowy? -
luste
to bylby ideal. zalozeniem serwisow informacyjnych jest obiektywizm. maja przekazac suche dane.
na subiektywizm jest miejsce w programach publicystycznych.