- 1
- 2
-
Ana
-
Olcik
-
Anonim
Obóz turystyki kwalifikowanej w Kosinie i miesiąc praktyk w ośrodku nad morzem :)
A jak sesja niepójdzie to i wrzesień zaplanowany :P
Pzdr -
Anonim
jeszcze niewiem dokladnie...tzn na pewno wiem ze oboz turystyki przygodowej w Pięknej Gorze hehehe
A moze i uda sie pojechac do Brukseli i Barcelony:> To bylyby wymazone wakacje:))) -
-
Anonim
-
Anonim
mazurki osobiązkowo:), obóz w Giżycku, poprawki we wrześniu hehe iii może Portugalia?? -
Ana
ja w sumie oboz z turystyki aktywnej;) w dodatku survivalowy;)
beda jaja...
ale wole wszystko od chodzenia po gorach z plecakiem wielkosci ciężarówki :)))
potem praktyki w hotelu w krk...
następnie jakiś wypad... last minute... gdziekolwiek gdzie jest plaża i morze...
być może teneryfa.... się zobaczy.... -
Filip
Turcja lub egipt.....
Wakacje mam dopiero od wrzesnia :((( wiec bedzie trzeba sie gdzie indziej zaopatrzyc sloncem :) -
Anonim
Nie narzekaj:P Egipt nie jest taki zły;P hehe Nie wiem jak Tunezja ale mysle ze tez nie mozna nia gardzic:))) -
Anonim
-
I'm back............ =)
Obóz wydziałowy od 26 czerwca w Wałczu zapłaciłem za niego tyle co 10 dni w Tunezji w tym samym terminie. Póżniej Do końca Lipca Kuźnica na Helu, Sierpień dzilka na mazurkach, a we wrześniu jakies kursy i moze zagranica
A zapomnialem że musze gdzieś wstawić miesiąć praktyk w gospodarstwie Agroturystycznym. Ma ktoś jakies namiary gdzie mozna szybko, tanio, bezbolesnie dostać stempelek z gosp.arotury??? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
glupie grono...:P najpierw mi nie wyswietlilo tej pierwszej wiadomosci...a teraz sa dwie nagle:))) -
Ana
-
Anonim
taaa napewno... ja sie dziwie ze jeszcze tu wchodze. To grono jest poprostu do bani, ciagle coś nie chodzi, nie ładuje się, albo sa przerwy usprawniające - tylko gdzie te usprawnienia - szit.. :/
Pozdr -
Anonim
-
Anonim
-
Ana
wszyscy narzekaja.
mysle ze po prostu nie byli przygotowani na tylu chetnych... przez co teraz wiecznie musza cos usprawniac bo grono zacina sie gdy jest zbyt wiele osob online!
oby to nie trwalo za dlugo bo trace cierpliwosc!
- 1
- 2