-
Anonim
gdzies przeczytalem ze afeni wyda jeszcze tylko 2 albumy z numerami paca chodzi chyba o te ktore jeszcze nie byly publkowane bo jeszcze z 10 jebnie remixowych -
Anonim
-
Gruby lost in the world
Mówiła w wywiadzie że materiału zostało po 2pacu na wiele więcej albumów. Bez żadnych mikasów. Ale ostatni albym Em wyprodukował a dobre kawałki są. -
Flip
Em niech sie odpierdoli od nagran Paca.. Nara z tym bialasem co mysli ze jest dobrym producentem... Z tym sie trzeba urodzic a nie wyluczyc zeby nagrac muze z Pacem (nie mowie tu o flow..) -
-
BARtek ma Jasia!
tak.. tu sie zgadzam... em biała pała.. wybił sie dzieki Dre i wielki kozak z niego.. -
Anonim
Ty tez jestes bialy a nawet gdyby Ci dre pomogl to i tak bys sie nie wybil wiec nie szczekaj na niego ,,,,,,mimo ze sam nie za bardzo przepadam za jego muzyka to wkurwiaja mnie takie wypowiedz na kazdym forum niemal..........talent ma skoro jest w grze -
BARtek ma Jasia!
Stary.. wszystkiego można sie nauczyc.. tak jest w przypadku em.. moim zdaniem. a skoro na forum i to nie jednym widzisz takie i podobne wypowiedzi, tzn ze cos w tym jest..dla mnie to jest profancja, kiedy ktos taki jak em robi takie rzeczy.. Pac jest ikona rapu.. -
cas
Do Ema nic nie mam, ma pare fajnych kawalkow, ale od kawalkow Paca powinien sie trzymac z daleka... -
kozi
Zgadzam się z Tobą!!! W sumie do niego nic nie ma (poza tym ze drazni mnie jego glos!!) ale od kawałków Paca niech się trzyma z daleka...!!! A tak pozatym czy ktoś z was posiada nieopublikowane kawałki Pac'a... jeżeli macie to czy moglibyście mi przesłać?? -
Grono.Net
Ostatnia płyta Tupaca.
(MTV, KI/19 kwietnia 2005 12:34)
W 2006 roku ma się ukazać ostatnia płyta z niepublikowanymi dotąd nagraniami tragicznie zmarłego rapera Tupaka Shakura. Poinformowała o tym jego matka.
Afeni Shakur zajmuje się obecnie troszczeniem się o poświęcone pamięci syna Tupac Amaru Shakur Foundation's Peace Memorial Garden And Visitors Center w Stone Mountain, w stanie Georgia. Instytucja ma na celu organizowanie obozów dla pokrzywdzonych przez los dzieci, połączonych z zajęciami artystycznymi i występami. Centrum ma zostać ponownie otwarte 10 czerwca.
Jak co roku Afeni przygotowuje też koncert z okazji urodzin Tupaka (16 czerwca). Zapowiedziała też, iż w 2005 roku ukaże się płyta z przemówieniami rapera, zaś w 2006 ostatnia płyta z niepublikowanymi kompozycjami.
"Nie będzie więcej singli z płyty »Loyal To The Game«. Wydamy jeszcze w tym roku płytę z przemówieniami, a w przyszłym album z niepublikowanymi kompozycjami Tupaka. Później będziemy już tylko was prosić, abyście odwiedzali Peace Memorial Garden And Visiting Center" – mówiła Afeni Shakur w rozmowie z MTV.
Na terenie Tupac Amaru Shakur Foundation's Peace Memorial Garden And Visitors Center ma stanąć też pomnik rapera, który został zastrzelony w Las Vegas, w 1996 roku.
-
!@# WORLDWIDE STAMPEDE
Oleńka napisała: "A tak pozatym czy ktoś z was posiada nieopublikowane kawałki Pac'a... jeżeli macie to czy moglibyście mi przesłać??"
hehe... lol