- 1
- 2
-
Yof
Właśnie skończyłam czytać "Back In The Day: My life and times with Tupac Shakur" Darrina Bastfield'a!! Ja pierdziele...naprawdę powinniście ja przeczytac. Nawet jezeli nie uwielbiacie tworczosci Tupaca i jest wam obojetny przeczytajcie. Autor ksiazki i jednoczesnie przyjaciel Tupaca z okresu lat szkolnych, a takze i z lat pozniejszych ukazuje niesamowita sile marzen, jaka pobudzala Tupaca do dzialania. Od najmlodszych lat wiedzial co chce robic, marzyl o tym, ze kiedys mu sie uda..i udalo sie!!!! Niesamowita opowiesc..zupelnie inna od wszystkiego co mozna przeczytac o Pacu!!!!!!!! -
Grono.Net
czytalem .. :D .... na nastepna lekture proponuje ci ... kultowa pozycje .... The rose that grew on concrete :D ...... mysle ze tez ci sie spodoba ... :D .... -
Anonim
Ostatnio wyszła książka "Z głębi serca..." Angeli Ardis, w której opisuje ona swoją krótką korespondencyjną znajomość z Pakiem. Znajdują się w niej listy ich obojga. Pac w swoich listach otworzył się przed Angelą, więc myślę, że jest to pozycja warta przeczytania :)
A swoją drogą - czytaliście może "Holler if ya hear me" Eric'a M. Dyson'a? Jak dla mnie zajebista. Przede wszystkim dlatego, że nie ogranicza się jedynie do infromacji nt Pac'a, ale dotyczy również życia czarnej amrykańskiej społeczności.
Pozdro; ) -
cas
Jak dla mnie to Angela chce zgarnac troszke hajsu dla siebie za "2Pac" w tytule ksiazki. Angela nawet nigdy nie rozmawiala z 2Paciem live. Osobiscie podchodze do tej ksiazki z dystansem. pozdro
-
-
Anonim
I tu Cię zagnę; ) W książce Angela pisze właśnie, że spotkała się dwa razy z Pakiem, gdy ten siedział w więzieniu.
Przed przeczytaniem "Z głębi serca..." też podchodziłam sceptycznie do całej tej sprawy. Po ponad 8 latach przypomniało się jej, że może zbić niezłą kasę na tych listach.
Ale z książki można się dowiedzieć naprawdę wielu rzeczy; )
Jednak czytając ją, miałam takie małe rozdarcie wewnętrzne... Mianowicie Pac nie chciał żeby ktokolwiek prócz Ardis czytał te listy. A teraz ujrzał je cały świat hehe :P No ale co nam pozostaje.
pzdr -
khad
ja przeczytałem "Holla If Ya Hear Me"
książka całkiem niezła, ale lekko przesadzona. -
Grono.Net
ja czytam teraz .... Od rejestracji do likwidacji - poradnik podatkowy przedsiebiorcy ... niezly FREESTYLE ... :D -
khad
-
Grono.Net
-
Yof
...a ja i tak polecam "Biologiczne mechanizmy zachowania" ..to dopiero fajna rzecz lol -
Grono.Net
-
Anonim
"Holla if ya hear me" bardzo mi się podobała. Nie mogłam się oderwać. Czytałam prawie rok temu,a do tej pory jestem pod wrażeniem. Peace out! -
Anonim
heh ja słysze pierwszy ras o jakis ksiazkach o 2pacu :I ... trzeba poczytac; ] ..
pozdrawiam :]
-
Anonim
-
Yof
yyyyyyyyyy......eeeee....ooooo o.....aaaaa....hahahahahahhaha ha qffa rozwaliles mnie chlopie!!!!!!! -
Baker
Jov pozycz mi "Back In The Day: My life and times with Tupac Shakur" :D -
Yof
-
Baker
-
Baker
-
Flip
Prawda że niesamowite! Dla mnie to najlepsza ksiazka o tematyce Paca. Przeczytałem ją 1dnym tchem. Ciekawe ile rzeczy jest prawdziwe ale zakladam(y) ze sporo.. Kurde zeby taki bestsellerów bylo wiecej wkoncu Pac mial sporo ziomków..
pozdr:)
- 1
- 2