..::TUNING::.. [5291]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kamil.

poprostu samochód-marzenie!!!
  • kamil.

mam nadzieje, ze pan "wiśnia", "za duzo mysli w jednej głowie" i inni wypowiedzą sie tutaj:)))
  • Gruby lost in the world

Marzenia to te nowe ferarri smakowicie się zapowiada :)
  • Anonim

Moje marzenie to Honda Prerlude IV gen. Moze to nie jest supercar, ale dla mnie ma swojego sportowego ducha:] I nie trzeba w niej wiele robic z zewnatrz.. w silniku 2.3 V-TEC mozna cos pogrzebac i bedzie bardzo przyzwoita moc... Tyle ode mnie.
  • Anonim

Najnowszy Mustang.
    Mitsubishi Eclipse
    Niepozorne, ale sliczne Audi TT
    A jedno marzenie spelnione; )
  • kamil.

moim marzeniem jest hondka s2000. extra samochód, zarówno pod tunnig i seryjna. noi jeszcze s500 (mercedes dla nie wtajemniczonych) pozdr
  • the ugly one

moim wymarzone auto to audi S8 4.2 quatro
    albo ferrari 550 maranelo
  • Anonim

Jesli chodzi o marzenia z gooornej polki i takie na 90% nieosiagalne, to dla mnie jest to Ferrari F360 Modena
  • kamil.

for me ferrari enzo, lamorghini gallardo i lamborghini murcialago i jak by mi dali merca cls amg to bym sie nie obraził:))) pozdr
  • >>>KAROL<<<

super samochody jakos mnie nie rajcują mozna popatrzeć przejechać sie ale mieć coś takiego jak ferrari albo lambo raczej bym nie chciał... a marzenie no cóż Alfa Romeo 156 GTA w kolorze niebieskim nic dodać nic ująć...
  • Anonim

Nikomu sie kultowy mustang nie marzy?
    Dziwne... Za pare lat na bank sobie zaupie.
    Za Ferrari podziekuje, zgadzam sie z przedmowca: popatrzec mozna ^^
  • >>>KAROL<<<

nowy mustang w sumie ładne autko ale raczej nie marzy mi sie... jak już kultowo to wole kabriolet z 67 to dopiero maszyna...
  • Anonim

Moim marzeniem jest mieć Forda Mustanga GT - 500 z roku 67
  • Anonim

Mmmmmmiodzio!
    Ja sie ciesze, ze w tym nowym Mustangu zostawili te stara linie. Jakos wole mlodsze autka, ale Mustang nigdy nie traci swojego blasku moim zdaniem ^^
  • Anonim

Nowy mustang jest fajny, ale niema tego silnika co w starym mustangu gt-500
  • kamil.

mustang fastback z 69 czerwony mmmmmmmmmm
  • Anonim

> Nowy mustang jest fajny, ale niema tego silnika co w starym mustangu gt-500

Przynajmniej mniej pali :P
  • Macias

"2.3 V-TEC"

kurde ale ja sie czepiam... nie bylo takiego silnika .....był 2.2 vtec........ 2.3 jest non vtec

mi by wystarczylo nowe audi a6 oprocz ceerki
  • Anonim

a ja tam marzyl bym o porshe 996 GT2R. W 5 sekund do dwusetki :) marzenie :) takim popierdalac po autostradzie :)
  • Mat

Jak dla mnie to czarne BMW M3 Coupe E36. Obowiązkowo z sześciocylindrową rzędówką. I 'ringami'. Heh... Cudowny samochód... Manual i klasyczny napęd. Marzenie..