-
kamil.
-
kamil.
mam nadzieje, ze pan "wiśnia", "za duzo mysli w jednej głowie" i inni wypowiedzą sie tutaj:))) -
Gruby lost in the world
-
Anonim
Moje marzenie to Honda Prerlude IV gen. Moze to nie jest supercar, ale dla mnie ma swojego sportowego ducha:] I nie trzeba w niej wiele robic z zewnatrz.. w silniku 2.3 V-TEC mozna cos pogrzebac i bedzie bardzo przyzwoita moc... Tyle ode mnie. -
-
Anonim
Najnowszy Mustang.
Mitsubishi Eclipse
Niepozorne, ale sliczne Audi TT
A jedno marzenie spelnione; ) -
kamil.
moim marzeniem jest hondka s2000. extra samochód, zarówno pod tunnig i seryjna. noi jeszcze s500 (mercedes dla nie wtajemniczonych) pozdr -
the ugly one
-
Anonim
Jesli chodzi o marzenia z gooornej polki i takie na 90% nieosiagalne, to dla mnie jest to Ferrari F360 Modena -
kamil.
for me ferrari enzo, lamorghini gallardo i lamborghini murcialago i jak by mi dali merca cls amg to bym sie nie obraził:))) pozdr -
>>>KAROL<<<
super samochody jakos mnie nie rajcują mozna popatrzeć przejechać sie ale mieć coś takiego jak ferrari albo lambo raczej bym nie chciał... a marzenie no cóż Alfa Romeo 156 GTA w kolorze niebieskim nic dodać nic ująć... -
Anonim
Nikomu sie kultowy mustang nie marzy?
Dziwne... Za pare lat na bank sobie zaupie.
Za Ferrari podziekuje, zgadzam sie z przedmowca: popatrzec mozna ^^ -
>>>KAROL<<<
nowy mustang w sumie ładne autko ale raczej nie marzy mi sie... jak już kultowo to wole kabriolet z 67 to dopiero maszyna... -
Anonim
-
Anonim
Mmmmmmiodzio!
Ja sie ciesze, ze w tym nowym Mustangu zostawili te stara linie. Jakos wole mlodsze autka, ale Mustang nigdy nie traci swojego blasku moim zdaniem ^^ -
Anonim
Nowy mustang jest fajny, ale niema tego silnika co w starym mustangu gt-500 -
kamil.
-
Anonim
> Nowy mustang jest fajny, ale niema tego silnika co w starym mustangu gt-500
Przynajmniej mniej pali :P -
Macias
"2.3 V-TEC"
kurde ale ja sie czepiam... nie bylo takiego silnika .....był 2.2 vtec........ 2.3 jest non vtec
mi by wystarczylo nowe audi a6 oprocz ceerki -
Anonim
a ja tam marzyl bym o porshe 996 GT2R. W 5 sekund do dwusetki :) marzenie :) takim popierdalac po autostradzie :) -
Mat
Jak dla mnie to czarne BMW M3 Coupe E36. Obowiązkowo z sześciocylindrową rzędówką. I 'ringami'. Heh... Cudowny samochód... Manual i klasyczny napęd. Marzenie..
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne