..::TUNING::.. [5291]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MTM Moto Show 2009 MTM Moto Show 2009

MTM Moto Show Warszawa 2009 to największe motoryzacyjne SHOW tego roku, skierowane jest do miłośników Moto Life Style!

MTM Moto Show to nowa definicja profesjonalnego tuningu, wyśmienita uczta dla oczu fanów motoryzacji w towarzystwie śmietanki polskiej i

międzynarodowej sceny tuningowej. Podczas targów będzie można poznać najnowsze trendy modyfikacji samochodów oraz przykłady najciekawszych

egzemplarzy pojazdów specjalnie wyselekcjonowanych na tą, wyjątkową okazję.

Stawiamy na bezpieczeństwo, ekologię, profesjonalizm i estetykę! MTM Moto Show to również najlepsi producenci, dystrybutorzy, hobbiści

motoryzacji i osoby preferujące oryginalne rozwiązania.

MTMoto Show 2009 - 24-25 października 2009 r. - Warszawa

http://www.youtube.com/watch?v=AstT...
  • BARTA 240SX

Można kupić bilety w empiku? orientuje sie ktoś?

PS wiem że to nie lista obecności ale oczywiscie będe; p

A i lepiej przyjść pierwszego czy drugiego dnia?
    Bo na takich imprezkach zawsze omija mnie najlepsze >(
    Chyba że dwa dni to samo
  • Master

Ja już zamówiłem bilety na dwa dni, muszę je teraz tylko opłacić :D Chyba, że 2 dni będzie to samo, to na miejscu mogę odsprzedać komuś 1 bilecik po cenie internetowej.
  • BARTA 240SX

to bilety trzeba na dwa dni?!
    czyli jak ja ide to zapłace 150 zł?!
    za 3 osoby?! Bo bilet po 25 chyba....
    To ja ide pierwszego dnia....
  • Master

25 w internecie, na miejscu pewnie trochę drożej :)
  • MaYak

No właśnie ciekawe którego dnia finał WPP bo na tym najbardziej mi zależy, a 2 biletów jakoś nie chce mi się kupować :/
  • Master

Pewnie będzie w niedziele, ja kupiłem 2 bilety, pewnie niektóre atrakcje będą w oba dni, a niektóre tylko w sobotę, lub tylko w niedzielę, dlatego ja tam na cały weekend jadę :D
  • MaYak

hmmm... może juz ktoś wie co z WPP, a i drugie pytanie, bo na stronie mają to jakoś dziwnie napisane, bilety opłacone przez neta bedą do odebrania w hali MT w dniu show ??
  • Master

Pytałem się ich mailem i powiedzieli, iż bilety do odebrania w kasie za okazaniem dowodu osobistego lub innego dokumentu tożsamości, gdzie jest napisany Twój PESEL.
  • Master

No to spotykamy się jutro w hali na Marsa :)
  • MaYak

:) nie mogę się doczekac. A dziś widziałem w okolicy marsa fiata 126p który wygrał chyba 2 kwalifikacje w stylu rat :)
  • Master

No to będzie co oglądać :)
  • MaYak

Łoł od rana byłem do 15, grubo było :) fury naprawdę kompleksowo robione i kozackie. Zastanawiam się czy jutro się nie wybrać :p
  • Krzysiek

co było ciekawego rano ?
  • MaYak

szczerze to nic :p co i później by nie było. Ale jakoś tak z rana ruszyłem i dobrze bo dopiero po 15 wyszedłem.
  • Anonim

• Master

Byłem pierwszego i drugiego dnia od 10:30 do końca, czyli do 18 :D Było na prawdę zajebiście :D Gdyby nie The Fuel Girls i myjnia show wyszedłbym chyba wcześniej xD Oby za rok także było w Warszawie :D
  • MTM moto show

http://grono.net/chat/#gallery/phot...

Czy komuś udało sie poznac te pania z LEWEJ STRONY lub zna kogos kto ja zna? Bardzo by mi zalezalo aby ktos sie zglosci.
    Dziękuje;)
  • Anonim

Na pewno już ktoś Ci da na nią namiar. Żebyś się nie zdziwił :D
  • MTM moto show

Wystarczylo by grono czy cos w tym stylu. Znasz ja moze? Ma ona konto na maxmodels.pl?
  • 1
  • 2
| |

Tuning, mechanika, styling i wszystko co z nimi związane. Coś dla fanów 4 kółek :)

Fotki

Miejsca grona (1)