-
...:::Matt:::...
-
...:::Matt:::...
-
Anonim
-
Anonim
ojjj... zalezy, wczoraj wypilem 6 duzych browaro (0.65L), 1,5 litra wodki na 6 i jakos strasznie sie nie najebalem. A czasem po 5 zwyklych jestem zdeczka zakrecony... -
-
Mariano_Michaliano
żeby miec lepszy humorek wystarcza 3..jesli juz nakrecic to 5 a zeby zalac sie w trupa to z 8 :P -
Lenson.
maxymalnie wypije 4 piwa, ale pijana nie jestem tylko juz wiecej nie dam rady w siebie wlac... zeby sie napic porzadnie musze wymieszac z wodką -
Ciocia Samo Zło
-
Anonim
-
Chudy
-
WLK
slabi troche jestescie ja upijam sie po 12 a zalewam w trupa po 25 to moj rekord -
Anonim
Po 8 stoje na nogach :P (w chodzeniu troche gorzej z urzymaniem równowagi, ale jak narazie od samego piwa gleby jeszcze nie zaliczyłem ; P ) -
Marcin
po 3 piwach mam najlepszy humor ......ogolnie to zalezy jak szybko sie pije to piwo ...jesli sie wywali w ciagu godziny z 5 piw ....to mozna szybko sie upic ....jak sie saczy od 10 w nocy do 5 nad rabem 15 ......to niekoniecznie mozna sie ujebac
ogolnie wiejksza il.osc piw powoduje u mn9ie zamulenie i sennosc .....czuje sie zmeczony i nie mam oichoty na imprezowanie a co wiecej na powrot do domu ......
tak wiec nie pije na umor zeby komus pokazac ile to ja wypilem .....jak juz to lepiej wodzie
ale piwo baaaaardzo lunie ..i czesto pije -
Romano Italiano
a mi szkoda kasy zeby sie browarami upijac :P
juz wole sobie kupic 0.7 :P -
Duzyyy
-
Anonim
-
Anonim
>""WALUŚ"" napisał
>slabi troche jestescie ja upijam sie po 12 a zalewam w trupa
>po 25 to moj rekord
No co ty mowisz <szok>! Chyba 0.33 :P -
Anonim
>Najszczęśliw szy na tym świecie:D napisał
>karmi :P UWAGA! Dzisiaj pobiłem mój rekord! 4,5 i jestem
>trzeźwy!
Bleee... Tego sie pic ni da! Bleee... -
Anonim
wiem. Tak jak te różne imbirowe. ochyyda :/
POBIŁEM REKORD! 8 żubrów! -
WIKTORIA
karmi to nie piwo;p a piliscie kiedys kasztelany mocne? :) browarkow da sie duzo wypic ale zeby sie najebac to najlepiej wodka:) generalnie to zalezy od dnia od samopoczucia stanu fizycznego itd itp jednego dnia mozesz tych browarow wypic 10 i masz helikopter a innego wypijesz 4 i juz jest kiepsko;p -
Anonim