- 1
- 2
-
konew
-
Anonim
Kiedy ja bardzo Green Waya lubie, wiec nie zamierzam omijac, bo mozna calkiem smacznie, zdrowo no i za przystepna cene sie nawcinac, no chyba ze o jakis konkretny lokal Ci chodzi, w ktorym jest mniej fajnie, niz zazwyczaj :)) -
Mimi Valentine
hmm a ja za green wayem nie przepadam - kilka lat bylam wege, ale chodzialam tam nawet kiedy juz przestalam - niestety, to jedzenie moze sie strasznie syzbko znudzic
ale rzeczt bezmiesne mozna dorwac wlasciwie wszedzie (pamietam czasy, kiedy regularnie po potupajkach, nad ranem, smigalam na bulki z surowka;p) -
Anonim
ajajjjjjjj
ja uwielbiam green waya, kiedys jadalam tam codziennie, teraz niestety nie moge sobie na to pozwolic z braku czasu :(
powiedz lepiej co sie stalo ze masz taka opinie ?? stare jedzonko ? gdzie ?? dajesz mala , dobre uwagi zawsze w cenie =] -
-
Mr. Bashment
ja się oboawiam że oprócz kebaberni z bułami wege i częściamu menu we wszystkich chyba już teraz knajpach to nie ma oprócz green waya takich miejsc (no oprócz mojego domu gdzie są naaajlepsze potrawy wege):D -
petr korda
szkoda ze nie ma juz w gdansku glownym slawnej bulki swinki.
chetnych w kazdym razie zapraszam do zalozenia federacji obrony miesa; )
ide na befsztyk, nara! -
Anonim
a smacznego zycze :)))))
to ze jadam w takich miejscach to nie znaczy ze musze byc wege, wcale nie, to tylko gdy mam film na zdrowa zywnosc, lub po prostu bo jest smaczne :) tanie...itp itp
uwielbiam ich nalesniki mix z jogurtem i czekoladka..aaa i obowiazkowo koktail bananowy :) na deser moze byc jeszcze ciastko marchewkowe =] -
مارتين
a dupcia rosnie =)))))))
<joke> zebys nie bylo
mnie greenway nie przekonal jakos bardzo, ale jest ok, takie jadlodajnie sa potrzebne =] -
Anonim
-
مارتين
tez fakt, grunt to miec fajna dupcie(figure) i wpierdalac ile sie chce =D
ejmen!! -
Anonim
ja ogólnie boje sie jedzenia poza domem (w domu czasem też; ) ) i jesli juz cos zjem to tylko bez miesa, i jak cos to własnie w green wayu (zupa z soczewicy rządzi :) )
do surówek (takich jak wkladaja do tych okropnych hamburgerów) nie mam przekonania
kiedys zadazało mi sie sporadycznie jesc w McD. bo tam przynajmniej wszystko ładnie wyglada, (zmuszałem sie do wyłanczania myslenia o tym z czego i w jaki sposób to jest robione) po prostu normowa bulka z miesem normowej grubosci i z normowa iloscia sosu; ) -
مارتين
-
Anonim
Juz ja nic o takim jedzeniu z Mac'ow mowic nie bede, pracowalam swego czasu w KFC i ze tak powiem teraz te "pseudo-restauracje" , bo restauracjami za zadne skarby nie idzie tego nazwac, omijam szerokim lukiem i takim co tam sie zywia/ jesli to mozna wogle zywieniem nazwac :P/ to duza szczescia i zdrowia zycze, bo sie faktycznie tutaj moze to szczescie bardzo przydac .... Dlatego wielkie dzieki i chwala im za to, ze istnieja jeszcze miejsca typu GreenWay, gdzie nie boje sie zajzec do srodka bulki, czy aby przypadkiem tam jakis niespodziewajek nie ma :P :P :P No i oczywiscie Enchilades gora ... mmmmm ... no a ciastko marchewkowe ... MAGIA :D :D :D -
disorder
ja też najbardziej lubie sama gotować jakieś wege jedzonko:)
do greenwaya czasem, ale fakt to jedzenie szybko się nudzi...a poza tym tam jest ponoć wyzysk na pracownikach większy niz w shitowych mcdonaldach;/
czasem skuszę się na wege pite z jakiejś małej knajpy, jesli widze, ze maja swieze surowki...
-
Anonim
taaa, nawet w pracy wole sobie sama zrobic cos do jedzonka na szybkiego, np, mozarella z pomidorkami, albo feta, mniamm :) -
Anonim
warzywka w sosie curry
nalesniki
pierozki
enchilades rowniez
no i koktajle mniamm
wymiatają :DDD :))) -
مارتين
-
Anonim
a skad teraz bierzesz dobre pomidory ?
bo te co ja spotykam w sklepach nie pachna i nie smakuja i moga lezec 3 tyg i nic im nie jest ...
co do Mc to teraz nie jadam tam dlatego ze moja kolezanka kiedys pracowała w podobnym przybytku i mi tylko mówiła : to mozesz jeść, to też, to jest z majonezem, a to tylko jak jest blade, wtedy jest na swierzym oleju... -
Anonim
pomodory najlepiej na hali, znajda sie jeszcze jakies dobre jak jest wybor :) -
Anonim
to bede szukał... w lodówce sa jeszce oliwki które nie moga sie zmarnować :) niestety bazylia juz zwiedła :(
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne