-
Regis
jak wlasnie widzialem na opisie u mojego kolegi: "lepiej z chuja zrobic skreta niz z kaczora prezydenta" -
Karoluch
-
Grono.Net
-
nayaa
nie wiem po co siebie nawzajem obrazacie... mozna by tutaj kulturalnie wyraźić swoje poglądy... a nie pokazywać nam Tuska jako zwolnnika Hitlera... przynajmniej on starał się czysto grać a nie był tak zakłamany i chamski jak Kaczyński... i proszę bardzo możesz mnie teraz nazwać głupią Ahmed, ale czy tu o to chodzi? -
-
Anonim
jezeli o zblizanie sie do hitlera idzie to Kaczynski z PISowym programem i wizja silnego panstwa jest blizej.... -
Karoluch
nayaa: ale tu już nie chodzi o poglądy tylko brak logicznego rozumowania, negowanie oczywistych i logicznych prawd... -
Anonim
-
Karoluch
-
Anonim
"lepiej z chuja zrobic skreta niz z kaczora prezydenta" t co kolega Regisa:)
wiec moze wspolny znajomy heh -
Nurek
"Nurek: pracuje ale tylko sezonowo; a co?? "
chodzi o to że nie bardzo wiesz jakie są realia w pracy. -
Karoluch
no słuchaj , tak sie składa że wiem, bo mam bardzo dobry kontakt z ojcem, który ma"małe predsiębiorstwo"... a pozatym wystarczy sie troche zainteresowac i dużo rzeczy mozę sie człowiek dowiedzieć... -
Regis
ten kolega to slynny znany i podziwiany Globus gwiazda mojego swiata rozjasniajaca mroki przygnebienia i wprowadzajaca radosc w zycie wszystkich dookola :) -
Anonim
ooo nie nie u mnie t pan Oleyy
to moze oni sie znaja lol
w kazdym badz razie dobry ten opis=D -
Regis
no pewnie :) http://www.lintukoto.net/viihde/mie... -
iza
Nie ma to jak popierać lewicowców;D Napewno przy władzy SLD byłoby słodko;D -
rez
-
Ole
ale pier..... Lepszy donek ? bronek i gronek? przez 2lata zrobili tyle dobrego ,wzrost bezrobocia - kryzysc nas ominal - a raczej pan LEwandowski sie pomylil w obliczeniach w jego instytucie za 10mln rocznie....... BUJDA - chyba nie pracujecie normalnie i rodzice was wspieraja bo inaczej byscie mysleli i troche uzywali glowki nie tylko do wlewania luksusowej i sluchania bredni -ze kaczor zly -ale po co kaczor zly ty mi pokaz jaki jest donek i koledzy - jacy sa dobrzy........ a jak masz tak rozumowac ze zly to lepiej na pana HISTORYKA - to nie idz w ogole na wybory LESZCZU -
rez
To było do mnie?
Jeśli tak to ogarnij się chłopcze bo - mówiąc krótko, ale jasno - pierdolisz bzdury.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne