-
petr korda
-
Anonim
teraz to se juz nie powychodzimy, po chuj wybraliscie tego idiote .... tego kurdupla ? -
Anonim
-
Ivy
utwórzmy kolejna wielką emigrację, będą sie o nas uczyły dzieci z podręczników do historii za sto lat...
jestem załamana... -
-
Anonim
gdzie tylko spojrzeć wszyscy jecza i narzekaja. Kto na niego wkoncu glosował??
Porażka -
Ivy
ci co nie mają dostępu do internetu... dlatego nie widzimy ich radości :-/ -
effcia
No wlasnie tez sie nad tym zastanawiam..
z moich znajomych nikt nie postawil x przy kaczce... :/
skad ten wynik...
http://www.kakuty.prv.pl/kaczki ulzyjcie sobie choc troszke :) -
effcia
No wlasnie tez sie nad tym zastanawiam..
z moich znajomych nikt nie postawil x przy kaczce... :/
skad ten wynik...
http://www.kakuty.prv.pl/kaczki ulzyjcie sobie choc troszke :) -
dorotka
-
goszi.
babcie w mocherowych berecikach.
dozylismy i godzin policyjnych.pieknie
by.zet.dy.u.er.a. -
Grono.Net
Nom... wszystkie wiochy na kaczora;/ leppperowo kaczorowy mix... Ja spierdzialam do Laponi; -) -
Vertlain
To dość oczywiste że na Kaczyńskiedo głosował elektorat LPR bo on bardziej prawicowy i katolicki, z tego też powodu Radio z twarzą i jego wyznawcy, z kolei Czerwono-białe krawaty dlatego że Kaczyński bardziej zadymiarz od Tuska. -
phantom creek
najnowsze hasla dla ludzi od PR:
-polakom gratulujemy kaczki
-na wigile nie bedzie kaczki ani piwa lech
-spierdalamy?? Australia??
-jedyna nadzieja w ptasiej grypie,bedzie trzeba cale ptactwo powystrzelac
-gdy pogoda ci nie sprzyja, pierdolnij kaczora w ryja
-ja jebie, mamy 4 rzesze
-be black, be cool, learn inglisz, use condoms, fly abroad -
Meggy
ech, gdyby Rydzyk i Lepper nie udzielili mu poparcia świat byłby piękniejszy :/ -
Anonim
-
Meggy
super... na tym widać podział na Polskę A i B jak nic... i im starsi i głupsi, tym bardziej na Kaczyńskiego... no cóż, nie pozostaje nam nic innego niż proklamować Gdańsk Wolnym Miastem, albo uciekać na Madagaskar... bo przez najbliższe 4 lata będziemy ewoluować w stronę wsi... -
Anonim
-
Anonim
eee tam sranie w banie ... tusk to prawie kaczyński ... może troche bardziej liberalny ale tak naprawde to są bardzo podobni ... a te całe zamieszaniae to po to by zdobyć elektorat ... moim zdaniem nie ma się czym przejmować ... przecież głosowaliśmy na kumpli z tej samej paczki ... to było show, widowisko i tak naprawde to wielkiej różnicy nie było kto wygra .... -
Anonim
jak dla mnie to jest różnica między liberałem a skrajnym konserwatystą chcącym wprowadzić państwo policyjne i karę śmierci.. Zresztą kaczor ma brzydką żonę, a Donald ładną córkę :) Zobacz jak zareagowała Unia na ten wybór! Teraz za picie browara w miejscu publicznym dostaniesz 1000zeta mandatu i odetną Ci ręke.. :) Tyle pożytku z kaczora! Ludzie bez wyższego wykształcenia nie powinni głosować.. -
#SezonoweZaburzenieAfektywne#
Wystarczy spojrzeć na statystyki... elektorat Tuska tworzą: ludzie z wyższym wyksztalceniem, studenci, mieszkańcy dużych miast... z kolei Kaczora: 68% mieszkańców wsi, 72% ludzi z podstawowym wyksztalceniem i 83% zwolenników Leppera... Wniosek jest prosty: Tusk nie wygral bo ICH jest wiecej... Ja dzisiaj powiedzialam prawie to samo... ludzie z podstawoym wyksztalceniem nie powinni glosować... Przemawia przeze mnie zlość i rozczarowanie... ale to wlasnie oni mieli dzisiaj decydujacy glos, a tak być nie powinno...<do cholery...>
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne