Trójmiasto [3701]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karola Kopera

witam serdecznie,

czy ktoś marzy o tym,zeby przygarnąć dwie grzeczne,niepalące osoby na trzy noce 29.06/30.06, 30.06/1.07, 1.07/2.07, zostalismy z chłopakiem na lodzie, a we wszelkich akademikach/ bursach i schroniskach nie ma już wolnych miejsc.... bardzo ładnie prosze o pomoc, prosze o wiadomości na priva

Karolina
  • Soldamn

przeciez jest pole namiotowe?
  • Puzzle.

I tu jest problem. Nie mam biletu z polem namiotowym, nie mam gdzie się podziać.

Hmmm korzystajac z tego tematu. Jeśli ktoś jest w stanie przenocować 2 osoby to również proszę o kontakt.

Nie narobimy problemu, chodzi tylko o noce. Cena jak najbardziej do uzgodnienia!
  • onto

gdybym mógł - przenocowałbym i za darmo, ale nie dysponuję mieszkaniem; natomiast przygodni znajomi z warszawy nocowali w zeszłym roku na polu namiotowym w sopocie - na tzw. luzie, czyli bez rezerwowania pół roku wcześniej. a z sopotu do gdyni kolejką jedzie się dziesięć minut (chociaż istotnie z tego pola namiotowego na dworzec pieszo szedłem jakieś pół godziny; nieco sinusoidalnie szedłem, ale jednak).
  • Anonim

>sopocie - na tzw. luzie, czyli bez rezerwowania pół roku
    >wcześniej. a z sopotu do gdyni kolejką jedzie się
    >dziesięć minut (chociaż istotnie z tego pola namiotowego
    >na dworzec pieszo szedłem jakieś pół godziny; nieco
    >sinusoidalnie szedłem, ale jednak).

zapomniałeś jeszcze dodać, że z Gdyni do Babich Dołów to jakieś pół godziny autozjebusem; )
  • onto

>zapomniałeś jeszcze dodać, że z Gdyni do Babich Dołów
    >to jakieś pół godziny autozjebusem; )

tak, ale szanse na to, że znajdą nocleg na oksywiu są nikłe - więc te pół godziny będą musieli odpękać tak czy inaczej.

• Regis

no dobra dobra wiesz jak to jest z tymi polami namiotowymi raz sa na luzie drugi raz tak ze palca nie wcisniesz.
  • Anonim

imho mysle, ze moze pomoc ale tylko 1 wyro do dyspozycji i nie ma poscieli. ds2 pg. cena 5zł za noc od osoby + jakas gratyfikacja dla nocujacych
  • Anonim

uu nie doczytalem tych dalekosieznych dat. nie wiem czy ktos wtedy bedzie, ale zapytam kumpla z R<M; ]
  • M

http://www.hospitalityclub.org
    na tej stronie są wspaniali ludzie i myślę, że Wam w 100% pomogą:) tylko uprzedzam, że to nie jest tylko darmowe spanie! ogólną ideą HC jest poznawanie nowych ludzi, kultur, rozmowa, wymiana poglądów etc. więc to nie jest strona darmowych noclegów tylko ludzi ciekawych świata! trzeba założyć sobie konto co trwa ok 5 dni.
    mam nadzieje, że coś znajdziecie:)
  • piotruśś

i kolejna taka akcja na kolejnym forum...

ej ludzie, walcie na plaze i tam spijcie, co za problem, przeciez to lato bedzie.
  • kaspi

No wlasnie - tez myslalem zeby to zaproponowac....mieszkam kilkaset metrow od plazy....od ponad 30 lat , a i tak czesto tam nocuje!
    Nie ma to jak ognisko i spiwor na plazy! i poranna kapiel w morzu!!!
    Pare butelek wina, kielbaski i wrazenia lepsze niz sam opener hahaha!!!
  • petr korda

ja tylko pamietam ze te ranne z babich dolow na dworzec w gdyni to jechaly chyba z 8 minut. nie zebym jakos dokladnie odmierzal bo wiadomo ze by nie bylo latwo ale sie jechalo szybko.

moze to i offtop. hmm, tak mi sie przypomnialo.

szacun dla rajdowcow ogorkowcow.
  • Karola Kopera

super ludziska, dzięki za odzew :)))
  • kaspi

>chris butts napisał
    >ja tylko pamietam ze te ranne z babich dolow na dworzec w
    >gdyni to jechaly chyba z 8 minut. nie zebym jakos dokladnie
    >odmierzal bo wiadomo ze by nie bylo latwo ale sie jechalo
    >szybko.
    >
    >moze to i offtop. hmm, tak mi sie przypomnialo.
    >
    >szacun dla rajdowcow ogorkowcow.

8 minut????????? chyba przesadziles z dragami hahahahah w 18 bylbym w stanie na sile uwierzyc....
  • piotruśś

> No wlasnie - tez myslalem zeby to zaproponowac....mieszkam kilkaset metrow od plazy....od ponad 30 lat , a i tak czesto tam nocuje!
    > Nie ma to jak ognisko i spiwor na plazy! i poranna kapiel w morzu!!!
    > Pare butelek wina, kielbaski i wrazenia lepsze niz sam opener hahaha!!!

NO!

kaspi wie bo to uznana marka na pomorzu. :-)
  • wynim.co.uk

może ktoś się orientuje, gdzie grupa około 6-8 osób mogłaby przenocować w czasie festivalu? interesuje mnie najbardziej oksywie lub obłuże. tak żeby do babich było blisko piechotą; p z góry wielkie dzięki :)
  • Soldamn

oksywie to dzielnica tych z kategorii peace and love, można spać nawet na ulicach w różowych hamakach z pacyfkami
  • kaspi

plaza plaza plaza!
  • A jak działa helmuteq?

torpedownia jest tez urokliwa
  • 1
  • 2